Sezatoarea canadiana (167) Bun venit Yann Edward!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Ziceam ca sa iau un alt scaun, asta pe care il are nu ma multumeste, iar diferenta de pret fata de acelasi model din state e de vreo 50$, nu pot spune ca nu am banii astia, dar mai bine cumpar ceva copilului din ei, decat sa ii dau in plus. Nu radeti de mine, eu as fi vrut sa intru cu el asa, sa nu platesc toate alea la vama.
Mihaela, cel mic al meu are aproape 3 ani si ma gandesc mereu cand plec la drum ca nu e in siguranta, scaunul pe care il are sigur nu corespunde, iar eu sunt incepatoare, tocmai am luam carnetul, n-am condus deloc in Romania.
Tu n-ai luat examenul practic? Daca ai reusi sa gasesti un rendez-vous inainte de 17 ianuarie, ca intra in vigoare noua lege si dupa o sa ai un permis probator, cu 4 puncte de inaptitudine si 0 alcool.
Carmencita,
bebe Cristian 2 ani si 8 luni si Alex, 13 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Yann Eduard, bine-ai venit pe lume (de ce stiam eu ca Pucku asteapta fetita, de aiurita cred); imi place mult numele!

Dana, uelcam home, imi place descrierea ta, nici nu ma asteptam la altceva :)), bine ca v-ati simtit bine!
marule, ce fain de copiii astia; imi amintesc de orientarea maica-mii, ce sa cauti tu la umanistica sa te arunce repartitia intr-o fundatura din Romania, mai bine economie, aia-i meserie cu piinea asigurata .

Moni, sa-ti mearga bine masinuta, fara evenimente!

Ioana (arturici), Ionica, (Ica), Ionela, LA MULTI ANI!!! si la toti Ionii din jurul vostru

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Carmencita Sincer nu stiu despre ce vorbesti, ai vreun link ceva? Eu vorbeam de practic, cel teoretic il am de 4 ani si..... dar abia anul asta m-am apucat sa conduc cu adevarat.....
Eu mi-am anulat un rendez-vous de pe 6 ianuarie....dar este mereu loc pentru a doua zi.....daca accepti sa te hotarasti in ultimul minut.... Oricum eu sunt la Quebec, nu sunt multi imigranti silocalnicii au carnet de la 16 ani..... Deci mai putina populatie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Yann Edward bine ai venit pe lume! Sa fii fericit si iubit.
Pucku, felicitari si refacere usoara.

DanaP, welcome home, categoric ne trebuie o intilnire pt povesti.

Donia, vacanta placuta cu intirziere.

Ktrinel, ce sa cauti tu la slabit maica ca esti manechin. Ia-te de mina cu Simonna.

Ralu, welcome to the club, pai spune ce te supara acum la inceput,poate te putem ajuta, macar cu o vorba.

Ma duc sa mai beau niste apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

La multi ani tuturor!
N-am intrat de mult,sa-mi fie rusine ,dar nu prea stiu ce sa scriu,voi va cunoasteti de mult,va intalniti,sunteti o familie,eu ma simt o intrusa si doar pentru faptul ca intru zilnic sa "va citesc".

Vroiam sa o incurajez pe Ralu,ca sa ma incurajez si pe mine ca dupa trei ani sunt tot ca la inceput .Am vrut sa sune a imbarbatare ,dar n-am reusit,scuze Ralu.

Deci,bine am venit in Toronto ,unde speram noi sa ne mearga mai bine ca in Ottawa.
Eu inca nu m-am acomodat,ma simt si mai izolata,dar...

Ralu,daca te muti prin Durham ne putem intalni sa ne sustinem reciproc(glumesc cu mutatul,nu cu intalnitul).

Hai ca trebuie sa ma retrag,am scris un mesaj de nici eu nu-l inteleg,de vina sunt copiii ca ma tot bruiaza .

O seara buna si sper sa mai intru,daca ma primiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

lilidana, ca orice familie, ne face mare placere sa cunoastem rude mai indepartate. Asa ca fa mataluta bine si scrie mai des acilea, despre ce te supara, bucura, enerveaza, infioara, etc, scrie de copii, de sot, servici, vecini, ce vrei tu... ca sa te cunoastem mai bine!
toate am fost la inceput noi in grup, asa ca...hai, mai apasa o tasta, mai scrie un gand si o sa te cunoastem maibine!
bine ai venit in Toronto!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Multumesc,Maru ,M-ai facut sa zambesc si e bine,ca am avut o zi ...

Ma supara muuulte,am sa le zic pe rand,cu timpul ,ca nu vreau sa va sperii.Dar sunt bucuroasa de familia mea frumoasa de aici si ma infioara gandul ca nici anul asta,poate,nu ajungem in Romania .
Si mi-e tare dor,de ai mei,de cei dragi de acolo,de nimic altceva.

Iar vecini am ,dar nu-i prea cunosc,doar ne salutam,romani nu cunosc prin zona,doar pe voi,raspandite pe ici si colo si-mi face mare placere sa intru seara la o lectura,pe forum .

Vad ca nu ma mai opresc,poate e semn bun .

Va pup,mai intruuuu,curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

mai am un capitol si va ajung

Ce am retinut... Imi cer scuze ptr fetele care nu au fost mentionate la colecta laptic Neocate, eu am trimis Ioanei alaturi de lapte diferenta de bani doar. Am vazut doar ca Ione nu a fost mentionata. merci Ione de participare si te citesc cu mare drag. (ai un stil aparte)

Ma bucur ca sa vad ca mi-ati incercat reteta de cozonaci si v-au iesit super. Si mie mi-au iesit buni desi n-am fost prea sigura de cuptor. (mi-a lipsit cuptorul meu electric cu programare)

Dragaica
felicitari ptr asa realizare.Mai vin-o pe la noi
Am recunoscut-o si pe Valen in poze si pe ... Bute. In ce cercuri te invirti tu?

Ione cum e in noua casa?

Mi-am cumparat din Ro multe filme romanesti, vreo 50. Toata seria BD, Sergiu nicolaescu , etc, Se vind acum de catre ziarul Libertatea, au sediu chiar in centrul Bucurestiului.

Ma ingrozesc cind realizez ce se putea intimpla la aterizarea in Canada... nu am declarat toate bauturile din valize, mi-e si jena sa declar aici cu cite kg am intrat in tara.

Donia, nu am mii de pozeAm vreo 400 de la Londra si putine din Ro. Mi-am facut agenda de indata ce am ajuns, si mi-am respectat-o strict. Dar dupa ce am terminat de vizitat rude si prieteni,in zilele ramase a plouat cu galeata. Am facut ceva poze ... din masina.

Delia bine ai venit la noi. Ce scumpa e Sofia si ce original imbracata

Olga, am uitat sa-ti multumesc ptr felicitarea frumoasa primita Si noi am fost socati de moartea lui britany M., am realizat ca de fiecare data cind plecam in vacanta moare cineva de inima ( in iunie a fost MJ, acum Britany)

Ione,de unde ai hazul asta in tine?

Donia, esti deja in Cuba acum... relaxare totala si vreme frumoasa.
fug la poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Am o mare problema in ultimul timp... uit f repede. Eu si cu unchiul de 89 de ani care il intreba pe al meu sotz de unde il cunoaste

Pucku, felicitari ptr bb. Bine ai venit pe lume Yann Edward.

PS Eu chiar vorbesc serios cu uitatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hai, ca cica dupa o zi intreaga de alergatura, ma asez si eu pe scaun... sa maninc niste fructe, ca incerc sa nu maninc seara cica. Si am terminat fructele... si foame mare... zic: ma duc sa-mi iau niste apa! Ma intorc cu cana... exact inainte de mesajul lui Mimitete, ca se duce sa bea niste apa... m-a pufnit un ris de am varsat jumatate de cana pe mine si pe tastatura.

Si ar fi multe de scris... dar constat ca nu pot scrie cind beau doar apa dupa fructe, ca ma enerveaza zgomotul pe care il face tastatura. Ma duc la copii, ca i-am bagat in pat la 9 si un sfert si nici acum nu dorm.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput