Club chic (25)
Raspunsuri - Pagina 5
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia718 De-abia astept sa-l primesc si eu pe-al meu! Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008) |
sper sa fie exact JAIPUR SAPHIR de care iti amintesti( daca l-ai mirosit mai demult).
e cea mai persistenta apa de toaleta pe care am avut ocazia sa o testez, sunt ape de parfum care nu tin asa de bine nici pe departe.
eu sunt si mai nerabdatoare decat tine sa-l primesti si sa zici cum este, la galati la alina a ajuns in 2 zile, timisoara e mai departe de mine, daca nu azi, sigur luni va ajunge.
raman la bursa in continuare :
TROUBLE by BOUCHERON ( EDP)
SERPENTINE ( Roberto Cavalli) - EDP
danamiha spune:
acum ma conversez pe mess cu tipul de la esentedelux.
vrea sa-i dau elixirul pt sotia lui si sa-mi aleg ceva la schimb.
imi ofera tom ford black orchid.
i-am explicat ca nu vreau decat tabaccooooo!!!
Clarisss spune:
citat din mesajul lui danamiha clarisss, mie nu imi plac parfumurile Hermes. la prima testare m-a incantat www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Elixir-des-Merveilles-3168.html" target="_blank">Ekixir des Merveilles , dar l-am testat din nou inainte de Craciun si m-a dezamagit. acum comparandu-l cu elixir, nu are nici o sansa!!! mie imi plac parfumurile vanilate, dar nu asa, doar o vanilie simpla. elixirul e vanilat, dar intr-un mod atat de rafinat, misterios. |
hmmm, nu pot sa spun c'am avut o revelatie cu Hermeshii, dar contin un ceva ce eu nu am mai purtat pana acum si ma atrag totodata.
nu gasesc foarte vanilat Elixirul de la Hermes, nici nu m'as fi gandit sa'l compar cu Diorul de la tine, Hypnoticul are ceva special ce nu gasesti in multe parfumuri... mie mi se pare ca joaca in tabere diferite pentru ca nu le simt la fel. imi place mai mult Eau de Merveilles ca idee de achizitie.
sali, inca un parfum pe care l'am avut si eu cu ceva ani in urma (Pour Elle EDP). imi placea la vremea aia, mai ales ca nu le amestecam atunci, si fiind atat de persistent, hainele nu erau in pericol sa miroasa... a de toate.
eu sincer... in iarna asta m'am confruntat cu astfel de problema. parul imi miroase a Alure Sensuelle ziiile in sir (parfum adunat de pe pielea gatului, ca nu parfumez parul), scurtele/gecile/paltonul raman cu iz de LolitaL, Hypnotic... iar dimineata sunt in dilema cu ce sa ma dau. voi nu aveti problema asta? va dispare un parfum de la o zi la alta?
danamiha spune:
baiatul de la esentedelux are de vanzare un miss bucheron, EDP, 100 ml, folosit o singura data. L-a desfacut sotia lui si nu ii place. Ei ii plac parfumurile mele doar cele puternic vanilate
Daca e cineva interesat, sa-l contacteze.
Am uitat sa va spun ca aduce si Creed la comanda, 4 parfumuri parca, le va pune si pe site.
sali spune:
citat din mesajul lui danamiha acum ma conversez pe mess cu tipul de la esentedelux. vrea sa-i dau elixirul pt sotia lui si sa-mi aleg ceva la schimb. imi ofera tom ford black orchid. i-am explicat ca nu vreau decat tabaccooooo!!! |
sa nu indraznesti sa iei black orchid pe nemirosite!
parerea mea!
chiar nu am nici o sugestie cu ce ai putea sa-l schimbi din ce are tipul sau ce poate aduce.
e si greu, atat timp cat tu acum functionezi pe pilot automat cu destinatia TABACO VANILLE.
clarisss, tot ma tin sa te intreb: tu ce parere ai de lolita clasic? il ai? si daca nu, cum e posibil?
sau ai scris si nu imi amintesc? ca tu ai aparut in zona in perioada de turbare care ne apucase in toamna cu lolitele, mai cu seama cu varianta clasica.
tumpi spune:
Clarisss, la fel patesc si eu, imi miroase esarfa a Pur Poison Elixir,dar imi place la nebunie.Sincer cand am probat prima data acest parfum am avut o repulsie de nedescris, mi s-a parut cel mai respingator miros,dar dupa cca 5 min cand am remirosit mana unde ma dadusem m-am indragostit pe loc.
Azi desi m-am spalat,inca imi miroase mana putin unde m-am dat cu Inside,desi sincer parca nu era asa cum mi-l amintesc cand l-am incercat acum un an,poate si ca sunt racita si simturile mele au luat-o razna..
Am facut o incercare cu Kelly Calache, hmm... nici nu stiu cu ce l-as putea asocia, poate cu apa de colonie a tatalui meu..
Am sa mai fac cateva incercari cu Inside-ul si daca nu ma reobisnuiesc il dau la schimb cu Hymnose Senses.
In schimb tanjesc dupa un parfum pe care toate femeile din familia mea l-au incercat si mult timp nu l-am gasit, vad ca-l au pe site la Douglas, sper sa fie la fel ca acum 16-17 ani cand il foloseam.
Vad ca vorbiti de ciocolatoase, nu-s mi se pare tare greu mirosul, imi plac lumanarile cu ciocolata,dar doarsa le vad ca mirosul ma face sa, e mult prea greu pt gusturile mele.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
danamiha spune:
In schimb tanjesc dupa un parfum pe care toate femeile din familia mea l-au incercat si mult timp nu l-am gasit, vad ca-l au pe site la Douglas, sper sa fie la fel ca acum 16-17 ani cand il foloseam.
[/quote]
dupa cine tanjesti?
chiar vroiam sa te intreb cum ai mutat diorul in sticluta de la sephora? Cu siringa?
eu am hipnotic poison elixir.
am testat cel pe care il ai tu, e placut, floral, dar nu e vanilat
alinam spune:
Sali exact asa e cum l-ai descris Elle -ul asta, eu nu sunt asa poetica ca tine, intr-adevar ce ramane dupa vreo jumatate de ora e intrigant!
Iti trimit si tie ciocolata!
Intrebare: cum nu am mai pus "pijamalute" parfumate in plic pana acum sa imi spuneti si mie cum se face? eu m-am gandit sa parfumez o bucatica de material si sa o sigilez intr-o bucatica de punguta cuceva scoci (nu am pungute speciale ) si asta merge intr-un plic normal cu timbru???? astept idei
tumpi spune:
Hihi, am uiat sa scriu si cum se numeste parfumul, deh cred ca infectia din gat mi s-a dus la cap, ca si asa ma doare de zici ca l-am avut pe post de sac de box.Este vorba despre Dali de la Salvator Dali sau mai nou vad ca-i spune Women´s Line.
Cat de schimbat parfumul din sticluta lui, am turnat normal,fiinca se scoate capacul cu pompita si in mod normal poti pune un pulverizator simplu, initial asa cautam ca sa inlouiesc pompita cand s-a stricat , dar nu am gasit.
So, vorbeam de doua elixiruri diferite, mie nu-mi plac vaniloasele