Club chic (25)
Raspunsuri - Pagina 6
danamiha spune:
tumpi, mie imi plac vaniloasele si citricele, imi dau asa o stare de bine, merg bine pe pielea mea, restul ma lasa...rece.
cand vine vorba de dulciuri prefer ciocolata, totul cu cacao, caramel si nu vanilie.
a fost o perioada cand am avut probleme cu colecistul si cand simteam vaniloasele era groaznic, asa ca te inteleg.
iti doresc multa, multa sanatate!
imi plac florile, dar parfumurile florale absolut deloc, poate daca ar fi unul de lacramioare, hm, sa miroase exact ca si
www.incasa.ro/_files/Image/articole/5/lacramioare.jpg" target="_blank">acestea
Clarisss spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali clarisss, tot ma tin sa te intreb: tu ce parere ai de lolita clasic? il ai? si daca nu, cum e posibil? |
si eu ma intreb pt ca'mi placea muuuuult. cand am luat eL'ul aveam de ales intre cele doua. alegandu'l pe L de Lolita mi'am scos din cap clasicul ca sa nu sufar prea mult . io's mai cu instintul de conservare asa...
citat din mesajul lui tumpi la fel patesc si eu, imi miroase esarfa a Pur Poison Elixir,dar imi place la nebunie. |
cu esarfele nu e asa mare problema caci la o adica se spala imediat si pot schimba parfumul din ele. pb mea e la palton, gecute, sacouri...
citat din mesajul lui alinam eu m-am gandit sa parfumez o bucatica de material si sa o sigilez intr-o bucatica de punguta cuceva scoci (nu am pungute speciale ) si asta merge intr-un plic normal cu timbru???? |
da, cred ca e ok daca sigilezi punguta asa.
plic normal sigilat si el cu ceva scotch sau din cel cu basicute, de care ai, timbru si tzusti in cutia postala.
ceva ceva ajunge la noi
sali spune:
citat din mesajul lui Clarisss [quote]citat din mesajul lui sali clarisss, tot ma tin sa te intreb: tu ce parere ai de lolita clasic? il ai? si daca nu, cum e posibil? |
si eu ma intreb pt ca'mi placea muuuuult. cand am luat eL'ul aveam de ales intre cele doua. alegandu'l pe L de Lolita mi'am scos din cap clasicul ca sa nu sufar prea mult . io's mai cu instintul de conservare asa...
te somez in mod public sa corectezi aceasta scapare nepermisa !
danamiha spune:
citat din mesajul lui alinam Dana avem aceleasi gusturi , eu la lacramioare as adauga si freziile ! Alina, mama de Vlad |
Alina, crezi ca mi-ar placea cioco...?
alinam spune:
Dana nu stiu daca ti-ar placea, pentru nasul meu (deloc fin, sunt fumatoare) nu miroase a ciocolata, mai degraba a alune si condimente, da stii ca eu nu ma pricep la descris parfumuri, pentru mine e mai simplu, un parfum are acel ceva care ma atrage sau nu
Clarisss spune:
citat din mesajul lui sali te somez in mod public sa corectezi aceasta scapare nepermisa ! |
io's mai catar de felul meu si la somatii/contrangeri/limitari o iau pe contrasens fluturand stegulete, poate dau acu' o comanda de Black Orchid, si numai tu o sa fii divina(), eeeeeeeeee...
(sau oare te refereai la greseala typo din "instintul"? )
danamiha spune:
citat din mesajul lui alinam off topic : dana tu esti din Bihor? Alina, mama de Vlad |
da
alinam spune:
ok, merci!
Ultima strigare, plec acasa, "fac plice" si daca nu ma lasa neuronul cand ies deseara la cumparaturi trec si pe la posta sa pun ciocolata!