Club chic (25)
Raspunsuri - Pagina 7
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Clarisss
io's mai catar de felul meu si la somatii/contrangeri/limitari o iau pe contrasens fluturand stegulete, poate dau acu' o comanda de Black Orchid, si numai tu o sa fii divina(), eeeeeeeeee... (sau oare te refereai la greseala typo din "instintul"? ) Kill all my demons and my angels might die, too (TW) |
tu glumesti cu Black Orchid?
daca il vrei scrie-mi pe PM inainte de a face comanda, desi stiu ca ai glumit
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Clarisss glumeam dana (e tot ce mi'a venit in minte ca opusul Lolitei) Kill all my demons and my angels might die, too (TW) |
alinam spune:
Gata, pregatit pachetelele pentru posta, cu ocazia asta mi-am dat seama ca imi place din ce in ce mai mult parfumul si de asemeni am descoperit ca daca nu era bunica sa imi faca mileurile si impletiturile eram corijenta la lucru manual, am 2 maini de stanga.
rose_selavie spune:
Draga Dana multe parfumuri contin lacramioara, insa in Diorissimo se simte cel mai bine, pentru toate iubitoarele acestei flori delicate il recomand. L-ai incercat?
In randul parfumurilor mai de nisa din cate am testat, un miros placut de lacramioara sta si in Penhaligon's Lily of the Valley.
15+ si in culmea fericirii
danamiha spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Draga Dana multe parfumuri contin lacramioara, insa in Diorissimo se simte cel mai bine, pentru toate iubitoarele acestei flori delicate il recomand. L-ai incercat? In randul parfumurilor mai de nisa din cate am testat, un miros placut de lacramioara sta si in Penhaligon's Lily of the Valley. 15+ si in culmea fericirii |
Da, stiu Diorissimo, il avea mama cand eram eu copil, din pacate e doar EDT.
Acum sunt si pretentioasa Trebuie sa-l testez din nou.
Sunt curioasa cum miros trandafirii in Angelul lui sali
rose, cum esti cu ,ai pofte
sali spune:
citat din mesajul lui danamiha [Sunt curioasa cum miros trandafirii in Angelul lui sali |
pai o sa ai ocazia sa afli inaintea mea, ca doar la tine soseste prima si e tester...sau ai pus direct adresa mea pt expediere? ( la strawberry exista aceasta posibilitate de livrare la alta adresa / sau pt cadou - ti-l si impacheteaza ca pt cadou pt cativa dolari acolo in plus, ceea ce mi se pare super ).
din ce am citit denumirea LA ROSE e mai mult la shto, asa ( scuzati limbajul academic ) , nu se simt trandafirii distinct, asta am trecut-o la chestii bune.
lasa te de Dorissimo, ca nu e pt tine, dupa Angel si Hypnotic ELIXIR o sa zici , daca te dai cu Diorisssimo: oare azi am uitat sa ma parfumez?
danamiha spune:
acesta a fost modul meu atat de subtil de a te intreba daca il pot testa(daca pot deschide coletul, cine stie poate mai comand ceva parfumuri arabesti pana atunci...)
am pus adresa mea la livrare, trebuie sa coincida adresa de pe card cu cea de livrare, astia sunt[batc
sali spune:
am incheiat oficial toate formalitatile pt a putea plati on line!
de azi pot sa cumpar , cardul e gata sa ma serveasca!
clarisss, oricand iti vand know how-ul!
in alta ordine de idei:
sa ti trimit o mostra de lolita original?
sau ar rascoli amintiri prea dureroase, pe care incerci din rasputeri sa le uiti?
geniest spune:
citat din mesajul lui danamiha geniest, te tot strig de cateva zile si sali intreba de tine ai comandat alienul de pe fragrancex? |
Ah..Dana, Sali
Zilele astea am fost cam ocupata cu niste porcarii cu fiscul.
Vor sa-mi dea amenda ca n-am depus o declaratie prin 2006 (s-au trezit de-abia acum) si lupt din rasputeri sa scap....
Offfff....va dati seama cate parfumuri ar insemna amenda aia ????
N-am mai apucat Alien-ul...s-a dus...in schimb sunt pe fir cu cineva pt. Alien portocaliu (Eau Luminescente)...vreau sa-l iau...
Am mirosit ieri in Douglas Cerruti - Fraicheur D'Ete si miroase bine pt. vara...chiar e fresh si placut...