Club chic (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui alinam

Sali am ajuns la posta, am luat cutia !

Alina, mama de Vlad

[purple]si ce-ai gasit in interior? rabanne ?
sau ti-am pus din greseala Jaipur Saphir?

Sali!!!! stii bine ca asta e imposibil, de ce ma tii acum pe jar??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

nu mergeam eu la film ignorand total steclutele cu miresme, e de inteles. tot ce'am testat cnoasteti si voi cu siguranta dar le insir totusi, sa nu ziceti ca mi's secretoasa :
am gasit Kelly Caleche/Hermes - din pacate nu mi'a lasat nicio impresie si nicio amintire, poate mi'era nasul inghetat de unisexurile hermes? plauzibil.
am mai spritzuit asa: Daisy Black/Marc Jacobs (imi aduce f mult cu Richi Richi), Dsquared She Wood (care mi'a placut muuuuuult la prima impresie dupa care s'a indulcit tare... dar parca-parca scanteieste ceva acolo in el, hmmmm), n'am putut sa stau departe de Christalle Eau Verte (definitely definitely definitely definitely definitely pt mine must have la vara!!! am zis!), Prada Prada (care ma da mereu pe spate dar inca nu ma vad purtadu'l), Eau des Merveilles si Elixir le'am curtat din nou si am un gand ascuns cu Eau(imi place portocaliul care se simte in ele, e solar, vesel, optimist, nu stiu cum e cu persistenta), Coral Flower (care de asemeni imi place ca idee lejera de Lolita varateca), Bali Dream (mi'a placut dar cam plicticos), Trussardi pauza (cica e brendul lui tanti Ina Center), Chocolovers pauza garnisita si de bine-stiuta-de-acu' privire tulburatoare "huh?".
sigur au mai fost si alte parfumuri (pt ca multe le'am prins pe hartiute) dar am uitat tat tat dupa Avatar (Carinaaaaaaaaa!!!! UAAAAAAAAAAAU!!! am iesit cu galeata de popcorn intreaga. ce mi'a placuuuut vreau si eu un banshee zzzburator. si nici n'am dat din maini me happy!)

noapte frumoasa!

(alina iti scriu pm)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss
sigur au mai fost si alte parfumuri (pt ca multe le'am prins pe hartiute) dar am uitat tat tat dupa Avatar (Carinaaaaaaaaa!!!! UAAAAAAAAAAAU!!! am iesit cu galeata de popcorn intreaga. ce mi'a placuuuut vreau si eu un banshee zzzburator. si nici n'am dat din maini me happy!)

... am uitat sa va spun primul gand cu care am iesit de la Avatar: "singurul parfum pe care ar fi trebuit sa'l (re)testez inainte de film era Chanel 19" si ar fi alcatuit o seara rotunda.
sa simti toata padurea aia si s'o ai si'n mite olfactiv, de senzatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia718

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

Sali am ajuns la posta, am luat cutia !

Alina, mama de Vlad

si ce-ai gasit in interior? rabanne ?
sau ti-am pus din greseala Jaipur Saphir?

Sali!!!! stii bine ca asta e imposibil, de ce ma tii acum pe jar??!!

Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008)

n-ai de unde sa stii pana nu vei deschide si tu cutia ta, sper sa fie azi!
sau pana nu ne spune alina ce a gasit in a ei!
aseara mi-am pus haina la locul ei si blanitza de la guler mirosea bine a Jaipur Saphir( de luni parca) .

azi i-am dat cu lolita normal ( nu MIDNIGHT SUN) , nu imi mai dadusem de cateva zile bune, am tinut-o numai in Sensuelle si Classique dar azi nu am mai rezistat.
lolita is so !

[purple]mai intru mai tarziu, am fugit la trebonal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Buna dimineata!

Scuze ca nu am mai raspuns ieri, da am avut doi ioni acasa, Sali ai trimis cutia care trebuia, asta ca sa nu o tinem in tensiune pe Alina! Despre Elle pot sa zic ca e mai puternic decat imi aminteam, probabil eu am incercat EDT, oricum are ceva in el care ma intriga, mai ales dupa ce trec notele de varf. Aseara dupa dush m-am dat cu el si dimineata inca mirosea foarte puternic, are o superpersistenta.

In alta ordine aseara am mirosit foarte multe parfumuri Cartier care initial nu mi-au placut, le-am incercat dar nu mai stiu in ce ordine, clar mi-a ramas in minte ca Must nu e pentru mine, in schimb este unul care dupa ce au trecut notele de varf era tare placut, da nu mai stiu care ori Delices, ori So prety..... incercasem prea multe. In schimb mi-au placut vreo 3 barbatesti :Dunhill- Pursuit, Prada, si unul dulceag senzual, Escada Magnetism. Al meu are pra multe parfumuri asa ca nu m-am aruncat sa ii iau , in fond eu ma dusesem pentru mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

Danamiha, multumesc inca o data pentru bucatica magica de catifea!
Nu stiu de ce mi-o inchipuiam de culoare grena sau kaki!

Se simtea chiar prin pungutza ceva placut mirositor, apoi am bagat nasul inauntru si la sfarsit am luat la pipait materialul.
Deci prima impresie a fost ca miroase a miere de albine.
Am dat si pe mana si miroasea a ceva lemnos si a vanilie.
Imi place mirosul de miere de la inceput, parca e o prajiturica.
Multumesc inca o data! Raman datoare.

Mihaela

Mihaela, te rog, activeaza-ti PM-ul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

geniest, te tot strig de cateva zile

si sali intreba de tine ai comandat alienul de pe fragrancex?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Ufff...m-am linistit! nu s-au incurcat sticlutele! - dar era imposibil, din moment ce blanita si-a primit puful dupa ce paco a fost trimis deja...deci...
De-abia astept sa-l primesc si eu pe-al meu!

mai, fetelor, da' aveti voi un spor la mirosit, ceva de speriat! eu nu reusesc sa tin pasul cu voi nici la citit ce scrieti, daramite sa mai si adulmec! Dupa 2 mesaje de citit, cu 1000 de parfumuri, care mai de cae, care miros a vanilie, da' nu din aia culeasa dimineata, ci dupa ceaiul de la ora 5, da' si cu ceva urme de tabac in ea...frateeeee...mi se dau ochii peste cap ca la jocurile cu lamai!
I give up, ma las pe mana voastra, cand o fi sa-mi iau ceva, ma iau dupa ce ziceti voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

clarisss, mie nu imi plac parfumurile Hermes.

la prima testare m-a incantat www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Elixir-des-Merveilles-3168.html" target="_blank">Ekixir des Merveilles , dar l-am testat din nou inainte de Craciun si m-a dezamagit.

acum comparandu-l cu elixir, nu are nici o sansa!!!

mie imi plac parfumurile vanilate, dar nu asa, doar o vanilie simpla.
elixirul e vanilat, dar intr-un mod atat de rafinat, misterios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:

Buna dimineata!

Scuze ca nu am mai raspuns ieri, da am avut doi ioni acasa, Sali ai trimis cutia care trebuia, asta ca sa nu o tinem in tensiune pe Alina! Despre Elle pot sa zic ca e mai puternic decat imi aminteam, probabil eu am incercat EDT, oricum are ceva in el care ma intriga, mai ales dupa ce trec notele de varf. Aseara dupa dush m-am dat cu el si dimineata inca mirosea foarte puternic, are o superpersistenta.

eu nu stiu cum este apa de toaleta, nu am avut ocazia sa testez.
intr-adevar, dupa cum ti-am mai spus, Paco Rabanne-Pour Elle EDP este un parfum puternic si cu o persistenta buna spre f f buna.
pe haine este chiar de nedezlipit.
sper ca ceea ce ramane dupa ce trec notele de varf te intriga in sens placut, mie mi se parea cand ca miroase cand a flori( albe), cand a tei, cand a miere....
oricum nu este un parfum fructat pt pustoaice.

alinam, o sa vreau si eu o bucatica de ciocolata din CHOCOLOVERS, cand o fi sa pui la posta mostre!

Mergi la inceput