Club chic (25)
Raspunsuri - Pagina 3
carina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie Mersi Carina . Tu ai avut probleme cu mirosul de parfum pe parcursul sarcinii? Eu incep sa-mi revin cat de cat,la inceput nu puteam folosi nimic. Ideea e sa nu pun mult pe gat si nu din cele foarte tari. 15+ si in culmea fericirii |
Rose,nici eu nu suportam nici un fel de parfum,si nu numai pe mine,ci si pe ceilalti din jurul meu.La inceputul sarcinii nu suportam nici macar mirosul de fixativ de par...
Dar ,poti sa fii linistita ca e doar o faza trecatoare...Si-ti doresc sa profiti acum,in timpul sarcinii,de toate aromele pe care ti le doresti,pentru ca dupa,mai ales daca ai sa alaptezi,din nou nu vei putea folosi parfum o vreme.Ce nu facem noi pentru micuti...
carina85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
tumpi, Inside e tare iubit aici pe forum, mai multe fete il folosesc. unde esti geniest???? oare in Ro gasesc sticluta din aia? eu prefer fara pompita, asta daca am de ales. |
Dana ,chiar zilele trecute am vazut la Sephora.Sunt doua dimensiuni,dar eu cred ca in cea mica intra o cantitate suficienta de parfum pentru a putea fi purtata in poseta.Arata chiar bine ...E mat-argintiu cu bulinute lucioase din loc in loc.Recipientul cel mic era 21 RON (sper sa nu gresesc...),cel mare nu retin cat costa.Mi s-a parut si mie o chestie draguta...
carina85 spune:
citat din mesajul lui Clarisss
woooooow, d'asta ma duc eu diseara in mall . cam am iemotii la 3D. Kill all my demons and my angels might die, too (TW) |
Clarisss,iti doresc vizionare placutaaaa!!!!!!!!
Iti promit ca ai sa fii impresionata!
Mor de nerabdare sa-ti citesc impresiile...Chiar daca n-ar avea legatura cu "Club Chic"!Sau ar putea avea?...
tumpi spune:
citat din mesajul lui danamiha oare in Ro gasesc sticluta din aia? eu prefer fara pompita, asta daca am de ales. |
Din Romania am luat sticluta de la Sephora, ca pe aici nu avem.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
danamiha spune:
sali, multumesc mult, cred ca este Sephora si in Oradea.
sunt curioasa cum e, are atomizor, adica e ca un parfum normal?nu radeti de intrebarea mea
carina85 spune:
citat din mesajul lui danamiha sali, multumesc mult, cred ca este Sephora si in Oradea. sunt curioasa cum e, are atomizor, adica e ca un parfum normal?nu radeti de intrebarea mea |
Da,Dana,are atomizor!
danamiha spune:
citat din mesajul lui carina85
Da,Dana,are atomizor! |
danamiha spune:
citat din mesajul lui tumpi
Din Romania am luat sticluta de la Sephora, ca pe aici nu avem. "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |
multumesc!
sali spune:
citat din mesajul lui alinam Sali am ajuns la posta, am luat cutia ! Alina, mama de Vlad |
[purple]si ce-ai gasit in interior? rabanne ?
sau ti-am pus din greseala Jaipur Saphir?