Club chic (25)
Raspunsuri - Pagina 2
danamiha spune:
rose, zilele trecute studiam www.fragrantica.com/perfume/Bond-No-9/Coney-Island-1001.html" target="_blank">Coney Island de la Bond No 9 ce rau imi pare ca nu l-ai testat azi si pe el
tumpi spune:
Ziua buna parfumatelor si un an nou plin de bucurii si impliniri.
Eu intru rar pe aici,nu pot tine pasul cu voi, dar imi place sa citesc ce parfumuri mai apar, ce va place si ce nu.
Danamiha, am vazut ca tu ai Pur Poison elixir, mie una imi place ideea de pompita,dar din pacate l-am avut in geanta cu cosmetice in bagaje si cred ca s-a apasat pe pompita si numai a parfum mirosea in geanta,plus ca mi s-a stricat si acum nu mai actioneaza pompita, asa ca mi-am luat de la Sephora o sticluta de purtat in geanta in care imi pun parfumul.
Si cum noul an a inceput cu aniversari, m-am cadorisit cu un nou parfum pe care de mult mi-l doream si anume Inside de la Trussardi.M-am dat acum cateva ore cu el si inca este foarte persistent.Impreuna cu el mi-a venit si o monstra de la Hermes- Kelly Calche,dar n-am mai apucat sa il incerc ca deja eram data dimineata cu Hypnose Senses- Lancome si gatul meu e in pioneze si cum inspir, ma apuca o tuse, asa ca mai astept cu probatul.
Am sa mai stau ceva prin zona cu voi sa vad ce mai e nou si mi s-ar potrivi.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
carina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie 15+ si in culmea fericirii |
Rose,felicitari pentru bebe!Multa sanatate si sarcina usoara!
Ma bucur ca o sa mai apara un micut printre noi!Al meu are deja 4 luni,ce mai...e barbatel...
Clarisss spune:
citat din mesajul lui carina85 Am vazut aseara AVATAR 3D...WOOOOOOOWWWWWWWWW!!!!!!!!!!! |
woooooow, d'asta ma duc eu diseara in mall .
cam am iemotii la 3D. (scuzati lunecarea)
Tumpi, cand incerci Hermes- Kelly Calche nu ne uita, mai treci aici. Sunt curioasa ce'i cu el c'am tot citit. (Trussardi Inside ruuullz!!)
rose_selavie spune:
Mersi Carina . Tu ai avut probleme cu mirosul de parfum pe parcursul sarcinii? Eu incep sa-mi revin cat de cat,la inceput nu puteam folosi nimic. Ideea e sa nu pun mult pe gat si nu din cele foarte tari.
15+ si in culmea fericirii
sali spune:
citat din mesajul lui Clarisss woooooow, d'asta ma duc eu diseara in mall . cam am iemotii la 3D. (scuzati lunecarea) Kill all my demons and my angels might die, too (TW) |
treci inainte prin sephora si da-ti la incheietura cu un aromatic/fresh , daca te ia cu lesin sa ai ce duce la nas, in loc de stecluta cu saruri!
daca gasesc unul pe baza de otzet, iti zic in timp util!
danamiha spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Dana daca-l vad il testez cu siguranta. 15+ si in culmea fericirii |
tumpi, Inside e tare iubit aici pe forum, mai multe fete il folosesc.
unde esti geniest????
oare in Ro gasesc sticluta din aia? eu prefer fara pompita, asta daca am de ales.
sali spune:
citat din mesajul lui danamiha oare in Ro gasesc sticluta din aia? eu prefer fara pompita, asta daca am de ales. |
data viitoare cand ajung, intreb.iau si iti trimit.
daca nu mi-o va lua inainte alta parfumata motzata care ajunge mai devreme in sephora, poate chiar azi!