Club chic (25)
Raspunsuri - Pagina 22
teo30967 spune:
asa..fiica online
daca tot fac parte din forumul asta sa o descriu si eu pe mama.
in primul rand fitoasa (uneori are si de ce uneori prea exagereaza)
fata: mica si rotunda fara riduri (adevarul e ca la cate grasimi isi pune pe fata nu ma mira..seara inainte de culcare nici nu poti s o pupi de nb ca e prea "slinoasa" de la nu stiu ce uleiuri de nuca si inca ceva)
parul: un par DES si ondulat acum il are scurt...si din pacate nu mai e atat de negru ca n vremurile ei bune...
ca un mic rezumat daca te uiti la ea ..seamana cu o tipa dintr o reclama de la o crema antirid sau servetele de fata (semanau perfect)..acum seamana cu o fosta vedeta de Hollywood :P(zic si eu asta ca peste 5 minute dupa ce termin de scris ma duc sa i cer niste bani sa ies in oras)
restul : e binisor mica si slabuta doar burtica sani..medii maini ..interesante (eu zic ca i ar sta bine cu niste oje inchise sa evidentieze contrastul dintre piele si unghii dar nu vrea)..cam atat
roseste foarte usor
poarta tocuri ( o "obsesie feminina" pe care a reusit sa mi o transmita si mie de asta , de revelion desi eram sus pe un munte-ce traditie_eu eram cu cei mai inalti pantofi ai mei in punga ca nu puteam urca cu ei..of anul 2010 m-a prins in bocanci)
cat despre comportament: e dura rau..iti da cu flit imediat, ii plac chestiile luxoase si extravagante dar nu se considera potrivita sa le poarte (la haine ma refer), intr-adevar poarta numai culori deschise ( nu -i place negru si nu ma lasa nici pe mine sa port negru)
cam atat...
e mama..
m-as descrie si eu dar cred ca trecem la capitolul urmator :)))
si asa pt sfarsit un pupic pentru sali ca am citit ca unul ti a fost retras.
danamiha spune:
sali, eu simt asa de bine ciocolata in Chocolovers
Mihaela, ce frumoas ai descris-o pe mami
Se vede ca aveti o relatie cu totul si cu totul speciala.
teo30967 spune:
de cand citesc ce a scris fiica -mea despre mine ...dar asta e ! cica a uitat sa scrie cum o alerg prin casa ca sa o ung si pe ea pe fata cu toate "nafasurile"....
acum sa descriu eu :
pe dana miha !
in imaginatia mea e cea mai blonda fiinta de pe tot forumul asta, angelica, diafana ceva coborat de prin poeziile lui eminescu ...ceva din alta epoca asta din cauza vaniloaselor tale si mai ales a shalimarului si hypnoticului....
sali !
f moderna, tunsa scurt dar nu blonda, ""o mana mica dar de fier "", ceva mai rebela, o tipa cu personalitate puternica, joviala cu calitati care ii estompeaza fizicul ...nu stiu de ce dar ea poarta "llolita" ca sa -si estompeze fizicul desi am aflat ca e "sexoasa rau" ...parfumul e de vina bata-l vina ! de te descriu eu asa ...
blue !
elvetia, parfumuri rarisime, mature, deci ultraeleganta rasata vad eu, impunatoare prin toalete, parfumuri, intangibila, sta acolo pe piedestalul ei si priveste de sus ...nu e printre muritoarele de rand !
rose! - nu e corecta descrierea mea ca nu mi-a venit soir de lune si ea iubeste eau du soir de la sisley ...
tot elvetia, dar iubeste pure white de la estee lauder, are o gama "contradictorie" de parfumuri, iubeste parfumurile pentru frumusetea lor si nu pentru efectul lor asupra ei ...o tipa tanara f moderna, occidentala, rafinata ...deh alta viata elvetia asta !
carina 85 !
am bagat-o la categoria "usoara" intre 18 -25 de ani, am pus pe seama tineretii ei apostrofarea cu refuzul de a o primi in clubul nostru exclusivist! mai ales cand a intrebat cu ce parfumuri sa se dea cand alapteaza ...m-am si gandit : e tanara, copil mic, familie,facultate, saraca se simte coplesita de toate, si vrea si ea sa evadeze la parfumuri, n-are timp de unghii mari, coafor, tre sa fie tunsa scurt, ce vopsea ...alea, alea,cat mai sport si ...aveam de gand sa i recomand un parfum sport da bine ca m-am abtinut! - da si neaparat blonda !
clariss !
la fel o tipa f tanara, tot categoria "usoara" 18-25 de ani, moderna, mai sport asa, joviala si plina de viata ca doar daca nu acum cand si in plina ""efervescenta mirositoare"", dornica sa incerce cat mai multe arome, sa nu regrete nimic cand o sa si aleaga "propria semnatura" da si neaparat blonda, cu parul de la mediu spre lung, frumoasa si rebela.
geniest!
e de-a mea, e din acelasi sector cu mine, asa am retinut eu deci ...o tipa tanara cu mall cu viata de bucuresti, cu fitze, care "gusta" din plin parfumnurile (ca si mine!)si sigura de ea si f tanara ! am capatat o obsesie de cand sunt aici toate sunteti ffff tinere!
mai scriu mai incolo ca ...
alinam spune:
Dana, ideea mi-a venit cnd m-ai intrebat daca cred ca ti-ar placea "ciocolata", cu o zi inainte primisem un parfum de la Sali (deci are si ea o parte din vina) intr-o cutie primita de la tine si pe cutie era adresa ta (de aia te-am intrebat de judetul Bihor ) desi era inegrita cu marker se vedea fosrte clar la lumina si uite asa te-am bagat in cercul ciocolatoaselor!
Sali buna ideea cu masca pentru gripa, am si eu vreo 2 acasa si o sa le parfumez daca o fi cazul sa le port !
Teo draga dupa cum te-a descris fiica ta deja ne-am facut o imagine clara!
alinam spune:
WOWWWWW ce descrieri va face Teo! hai ca azi am avut ce asculta si acum pe seara ce citi!
danamiha spune:
Alina, mii de multumiri
am vrut sa te rog sa-mi trimiti si mie, dar m-am gandit ca destule plicuri de pregatit.
si eu am esarfa langa mine si mai miros din cand in cand.
o inteleg pe teo de ce regreta dupa el.
teo, cumpara-l acum de pe fragrancez, deja ai facut plati on line cu cardul
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinam Teo draga dupa cum te-a descris fiica ta deja ne-am facut o imagine clara! |
e de bine sau de rau ?
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinam Dana, ideea mi-a venit cnd m-ai intrebat daca cred ca ti-ar placea "ciocolata", cu o zi inainte primisem un parfum de la Sali (deci are si ea o parte din vina) intr-o cutie primita de la tine si pe cutie era adresa ta (de aia te-am intrebat de judetul Bihor ) desi era inegrita cu marker se vedea fosrte clar la lumina si uite asa te-am bagat in cercul ciocolatoaselor! |
asadar, dana, sa mi dai pupicul inapoi! macar jumate!
nu am avut alta cutie si i-am trimiss alinei paco rabanne in cutia in care mi-a trimis dana Classique.
am dat cu mark er , nu m-am gadit ca alina se joaca de-a cercetasii!
sali spune:
fata lui teeeeeeeooooooooooo....
iti intorc pupicul si iti spun doar ca as fi cea mai fericita mama din lume daca fi mea ar vorbi asa despre mine peste 15 ani!
teo, , vin la meditatie, vreau si eu sa ajung sa am asa relatie cu copila!