Club chic (25)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Teo e de bine! Esti cum mi-am inchipuit mai putin inaltimea, te vedeam inalta.
Sali nu a fost intentia mea sa fac pe cercetasul, da daca am bec puternic in sufragerie ce sa fac, am vazut fara sa vreau !
(asa la modul general am un spirit de observatie destul de "ascutit")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Wow sali, ce veche e melodia asta, adoram sa ma uit in copilarie la "Non e la Rai".Aveam pana si caiete cu fetele de la "Non e la Rai" si
Topo gigio

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

tumpi, ce tinerica esti...
eu ma uitam la ambra in anul 1 de facultate si tu in copilarie....

poate de aceea nu stiu topo gigio!

Eu ma uitam la ambra in clasa a 9-a si a 10-a, imi cumparam revista 'cioe' si imi mai placea pe mtv 'the most wanted' cu Ray Cokes.

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

am facut investigatii si trebuie sa iau de la sali, nu ea este autoarea morala a acestei surprize

mai am voie o incercare, de la braila?

sali, iti las

N-am fost eu, nu am fost pe faza, nu am cerut nici pt mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

de fetele astea doua ce sa zic :mihaela si alina evident tot la categoria "usoara" f f tinere

alina e o "cuminte" in ale parfumurilor singurul "dezmat" al ei e ciocoloversul meu care a ajuns la tot forumul in rest are parfumuri de suflet...

mihaela nu ! ea se da cu giorgio deci are curaj !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

trag adanc aer in piept si ma pregatesc sa v-o descriu pe rose!

la inceput, vazand cum ii flutura( ca rose e prea fina ca sa zic falfaie dar eu nu ) steagul elvetiei in dreptul numelui, mi-am imaginat-o ca pe o tipa rigida, par scurt/mediu, negru, purtand tot timpul costum de 2 piese in culori inchise, pe acolo pe la jobul ei din berna. ( o banca, o firma mare, cam asa, neaparat cu ceas elvetian, purtat fitzos pe mana dreapta) .
ii ziceam in gand : " rose corporatista".

dar descria asa de fain parfumuri si culmea, orice parfum de care intrebam pe atunci, ea il avea!

apoi , intr-o zi , cand ea spunea pe forum ca sunt reduceri de parf. la ea , am zis in treacat si in gluma ca poate se trezeste cu mine pe acolo, poate mai vin si alte parfumate, sa facem un shopping de sarbatori!
si ea a zis cu toata gura sa ma duc. si mai ales cu tot sufletul.

asta a fost inceputul.
va mai zic doar ca nu e deloc rigida si sobra cum mi-o inchipuiam in primele postari.dimpotriva, este f open minded .
ca are parul lung, saten inchis,este inalta cam cat andreea marin( zane amandoua, na, au si gropitze) imaginati va un zambet si o privire care combina perfect( habar n-am cum e posibil ) inocenta si senzualitatea.

eu doar ma dau cu lolita, ea ar putea fi lolita perfecta (a lui nabokov).
ca stil, este tres chic!
a, si toata lumea, inclusiv eu, ii spune ca seamana la ceva cu SOPHIE MARCEAU.

Mergi la inceput

Teo, mie la inceput nu imi placea asa mult Giorgio, dar a inceput sa imi placa dupa ce un amic devenise fan al parfumului meu.

Pentru ca am chef de parfumuri noi, va propun ceva.

Va scriu cateva parfumuri pe care le am si poate imi propuneti ceva nou:
l'eau par kenzo
givenchy - Hot couture
L'eau d'Issey
Giorgio Beverly Hills

Mai imi plac, dar nu le am: Nina Ricci - Ricci Ricci si CK - Euphoria.

Am mai multe, dar le-am insirat pe cele folosite in ultimul timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali
clarisss, abia astept ziua de muzica cu trupe romanesti, am o dedicatie pe tzeava pt tine!

cu riscul de'a ma repeta iti spun din nou again ca ma incremenesti uneori . azi in drum spre casa cantam din toti rarunchii in masina o (semi)romaneasca si m'a trecut un reget ca nu v'o pot impartasi pt maine la cafia hmm, ce se intamplaaaa?

am citit pe fuga in urma dar postul fetei lui Teo l'am savurat litera cu litara. asa va mai admir relatia de nu va pot explica. Teo, sar'mana pt varsta virtuala, ce bine ma simt sa spun dupa descrierea ta ca'n real-life sunt cu'n picior in 36... aaauuaaaaaiiiii, n'ai idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

hehehe Teo zic si eu cum zice Clariss sunt cu un picior in 33 (deci nu fff tanara)! Cat despre descriere "m-ai cam citit", da, sunt "cuminte" si in vestimentatie si in parfumuri si zau ca as vrea sa fiu altfel, cine stie cu varsta unde ajung (oricum observ ca ce imi placea acum 5 ani nu imi mai place acum in multe privinte). Acum sunt "cuminte" in skimb cand aveam varsta fiicei tale eram o "nebunatica" si printre altele sa stii ca am noroc o mama care iti seamana!

Mihaela pai noi ne putem vedea si live sa "ne mirosim" hehehe ca ce sunt 30km?

(Cand am scris mai sus mi-am dat seama ca sunt o persoana absolut banala si modesta, phuuuuuuuu nu imi mai place de mine!).

Mergi la inceput

Eu si Geniest vroiam sa luam Trussardi Skin si Alien-ul portocaliu de pe blog-ul postat de mine, dar azi le-a luat altcineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Lasa, Mihaela, nu-i bai....maine iti trimit Alien (normal) si Skin. Mi-a zis si mie acum ca l-a dat.
Trussardi Skin iti poti lua de pe esentedelux, ca e ok.

Teo...esti o draguta !!! Ai un super copil ! De ce nu o trimiti maine la mine, sa-ti dau Ma Griffe-ul ?
Despre descriere....hmmm...nu prea ai nimerit-o. Urasc Bucuresti-ul, nu-mi plac mall-urile (exceptie AFI care e aerisit si nr. de pitzipoance / mp e mult redus).
Imi place, in schimb sa spun lucrurilor pe nume, iar diplomatia nu-mi e prietena (din pacate).

Mergi la inceput

geniest, da-mi ok pe mess.
De pe esente, as putea sa imi iau si Inside.

Mergi la inceput