Club chic (25)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Carmen, nu ti-am spus de Elixir pt ca nu il aveam atunci. Am avut ce astepta dupa el pana a venit din Anglia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui carina85
In general sunt calma,pacifista,o Balanta veritabila.

si eu sunt balantaaaaaaaaaa! bine acu` nu stiu daca si veritabila...

teo,veritabila in sensul ca majoritatea trasaturilor din orice horoscop citit,se regasesc la mine...

A'propos ,teo,daca esti balanta inseamna ca si tu iubesti luxul! Eu am o problema cu incaltamintea...Daca nu e frumoasa si de calitate ...Si nu sunt adepta stilului elegant;nu prea ies din jeans.Dar m-as sacrifica pentru o pereche de Manolo Blahnik (eh,ce sa-i faci,sunt si fan Sex and the City!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Carina, si mie imi plac, astia sunt unii dintre pantofii care mi-au ramas in minte de la ea

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=220536182911

Asta este filmul la care ma uit cu placere si la "The Devil Wears Prada"

http://www.viva.ro/images/content/articles/2006/11/27/filmele_lunii/162769659e6d4dc734e07_250_376_.jpg

http://z.about.com/d/movies/1/0/z/u/8/thedevilwearspradapubc.jpg

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Imi place sa citesc descrierile care le faceti.

Am sa adaug cateva cuvinte pe langa cele spuse de voi.

Pe Dana mi-o imaginez cu parul de lungime medie si cret inchis la culoare. O fire blanda, protectoare, finuta, senina. O privire sincera si galesa. Miscari blande, delicate. Pune mare pret pe haine, indiferent ce imbraca ii vine bine dar se fereste de toaletele excentrice, preferand liniile simple si materialele moi, matasoase, catifelate, de calitate buna.

Sali - Parul blond de lungime medie, drept, si-l poarta de regula desfacut. Are un chip exotic, silueta placuta. Senzuala, suscita si exprima dorinta, indragostita de zilele trepidante si de noptile fierbinti, fire romantica. o impresioneaza dantelele, volanele. Tinde catre un exces de podoabe, blanuri si parfumuri. Experimenteaza sa traiasca noi senzatii.

Clarisss - Aer adolescentin, nearatandu-si varsta. Privirea ei e vie si inteligenta. Draguta, are trasaturi fine si o silueta care rar necesita regim. Vestimentatia ei e tinereasca si permite maxima libertate de miscare.

Revin mai tarziu cu noi descrieri, acum trebuie sa plec.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

clarisss,am facut rezumatul : ai ochi albastri( si privirea inteligenta) si esti ca argintul viu.

iuliya, da , am parul drept, ca toata lumea zice ca l-am intins cu placa. si intotdeauna desfacut.
exces de podoabe, nu. am pe deget doar un inel cu piatra alba patrata.
partea cu "zile trepidante si nopti fierbinti" cred ca mi se trage de cand am spus pe aici ca la 2 noaptea faceam baie ( ma scaldam) in ocean.
in rest , stau si ma gandesc: oau, ce am putut sa scriu pe forum de mi-am atras asa descrieri?

cum ar fi o zi cu muzica italiana fara ei?
http://www.youtube.com/watch?v=Qvc5ls_tvOk&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

dar de el va aduceti aminte?

sau

si o nonconformista

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Imi place sa citesc descrierile care le faceti.

Am sa adaug cateva cuvinte pe langa cele spuse de voi.

Pe Dana mi-o imaginez cu parul de lungime medie si cret inchis la culoare. O fire blanda, protectoare, finuta, senina. O privire sincera si galesa. Miscari blande, delicate.
, indiferent ce imbraca ii vine bine dar se fereste de toaletele excentrice, preferand liniile simple si materialele moi, matasoase, catifelate, de calitate buna.

Sali - Parul blond de lungime medie, drept, si-l poarta de regula desfacut. Are un chip exotic, silueta placuta. Senzuala, suscita si exprima dorinta, indragostita de zilele trepidante si de noptile fierbinti, fire romantica. o impresioneaza dantelele, volanele. Tinde catre un exces de podoabe, blanuri si parfumuri. Experimenteaza sa traiasca noi senzatii.

Clarisss - Aer adolescentin, nearatandu-si varsta. Privirea ei e vie si inteligenta. Draguta, are trasaturi fine si o silueta care rar necesita regim. Vestimentatia ei e tinereasca si permite maxima libertate de miscare.

Revin mai tarziu cu noi descrieri, acum trebuie sa plec.
Va pup!

nepotica mea * poze noi

cand eram mica aveam parul cret, acum e doar ondulat, inchis la culoare.

as vrea eu sa fiu "blanda, finuta, senina", cred ca sunt cam repezita.

as vrea eu sa am "Miscari blande, delicate", astea doar daca mi le impun si ma autocontrolez

"Pune mare pret pe haine" - nu, nu, nu, sincer, dar ma imbrac clasic, asortat, pantofii in aceeasi culoare cu poseta, imi plac haine/stilul lui Jacqueline Kennedy Onasiss , imi plac palariile, blanurile. Aveam un coleg englez cand lucram si mereu imi spunea ca daca as merge cu ele imbracata la Londra in metrou m-as trezi cu vopsea pe mine. Imi plac lucrurile pe care sa le pot purta si peste 10 ani. Spunea cineva despre moda ca "e asa de urata incat ea nu se mai suporta si se tot schimba"

imi plac hainele decente, nu as purta niciodata haine scurte, decoltate, stramte.

"indiferent ce imbraca ii vine bine " , exact asa spune mama, mereu si mereu imi spunea acest lucru. si fiul meu e la fel, chiar spunea o prietena ca-i sta bine cu orice, ca e exact ca mine.

cred ca f.mult conteaza felul nostru de a fi, personalitatea (a mea e puternica), interiorul nostru, chiar si in modul cum purtam o haina.

sigur nu sunt o sclava a modei, nu ma intereseaza lucrurile de firma.

"se fereste de toaletele excentrice, preferand liniile simple si materialele moi, matasoase, catifelate, de calitate buna" - nu imi place sa ma imbrac in asa fel incat sa ies in evidenta, de matase nu mai vreau sa aud ca mi-am adus o gramada de chestii din China si nu le mai port, imi place calitatea, putin, dar bun.

Mergi la inceput

Alinaaaaaaaa

ce surpriza!!

tocmai am gasit plicul cu Chocolovers si nu il asteptam

am asa un feeling ca mai trebuie sa-i trimit un si lui sali, am dreptate?

Multumesc mult!

Stau cu nasul in esarfa, imi pare rau ca ai sacrificat-o pt noi.
Cand am deschis plicul m-a izbit mirosul de ciocolata dulce, acum parca e mai amaruie.

Am uitat: se simte asa bine mirosul de lamaie.

Mergi la inceput

am facut investigatii si trebuie sa iau de la sali, nu ea este autoarea morala a acestei surprize

mai am voie o incercare, Mihaela de la braila?

sali, iti las

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

alina, azi toata ziua am stat cu esarfa cu Chocolovers la nas, mai bine ii puneam doua atze in parti si mi-o legam peste nas/gura ( ca masca pt gripa porcina).
miroase f . bine, ma gandesc deja mai serios decat ieri sa mi-l iau si eu. oare ar merge si primavara?

dar mirosul de ciocolata tot nu-l prea simt.

iuliya, cu ce pofta mi te-as imagina , dar am vazut( cred) o poza a ta in avatar pe forum la CGames. tu esti, nu?
sa mai revenim putin la topic, ca ultimele pagini au fost cam pe langa: iuliya, cat mai ai din lolita ? ca le-am luat in acelasi timp.eu cred ca mai am vreo 15 ml.

clarisss, abia astept ziua de muzica cu trupe romanesti, am o dedicatie pe tzeava pt tine!

carmena, facem si cont, punem si poze, cum sa nu, doar ca ne mai jucam putin,inainte sa risipim misterul!
eu doar ocazional ma joc de-a avocatul, asa ca probabil mutra mea de femme fatale , according to rose ( io si dalida ) n-o sa ti schimbe prea mult parerea despre breasla.

[purple]parfumatelor, asta mi s-a potrivit muuuuuuuuuult timp , poate si acum , doar ca nu mai am ocazia sa fiu sauvage :

asa ca, adio idei preconcepute de eleganta, blanuri , etc in ceea ce ma priveste!
http://www.youtube.com/watch?v=WNT2wp58zW4

Mergi la inceput