Club chic (25)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tumpi Wow sali, ce veche e melodia asta, adoram sa ma uit in copilarie la "Non e la Rai".Aveam pana si caiete cu fetele de la "Non e la Rai" si Topo gigio "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |
tumpi, ce tinerica esti...
![](floare.gif)
eu ma uitam la ambra in anul 1 de facultate si tu in copilarie....
poate de aceea nu stiu topo gigio!
![](icon_smile.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
tumpi spune:
Sali, eu am copilarit pana m-am maritat si daca ma gandesc si acum inca copilaresc dupa 13 ani de casnicie
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Clarisss spune:
citat din mesajul lui sali clarisss, vad ca nu te risti la descrieri. ![]() nici macar nu confirmi sau infirmi . |
n'a fost cu intentie, din repezeala n'am dat exact sensul pe care'l vroiam frazei. am editat din nou la ultimul mesaj
![](icon_smile.gif)
o studiam din umbra pe Carina
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
deci sensibila, frumoasa, nu foarte inalta si putin agitata in sensul ca nu'i ajunge ziua cu 24 ore pentru cate ar vrea sa faca
![](pupic.gif)
mi'o iau? (bataia)
![](icon_smile_big.gif)
teo30967 spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Teo: ai un simt al umorului debordant si esti o fire pozitiva si originala. Cred ca ai parul castaniu si ondulat. Nu stiu de ce dar mereu mi te imaginez imbracata in culori deschise care vin in contrast cu parfumurile tari pe care le adori. Porti esafe, curele sau pantofi cu toc mai fistichii. |
singurul lucru pe care NU l-ai nimerit esarfele si curelele .esarfe pun doar daca mi-e frig altfel ies cu gatul gol, curele deloc, port pantofi cu toc, ca-mi aranjeaza picioarele .
fizicul meu CONTRASTEAZA puternic cu personalitatea. sunt o "NUCA TARE", si am un fizic ... sunt mai miniona, slaba (1.60,55 kg)poate de asta port parfumuri puternice sa ma SIMT!
DA PORT numai culori deschise, nu port negru niciodata (decat pantaloni negri,am si o fusta ca o asortez usor cu orice)port numai haine deschise din cauza fizicului ...
am probat odata in magazin o haina de piele neaagra (erau la moda!) si persoana care era cu mine mi-a zis "te-ai ascutit ca lupta de clasa", deci "nu ma prinde" negrul asta care a devenit ca o uniforma...
si in general imi plac culorile pastel dar acu` mai spre batranete incerc sa port de toate chiar si culori tari...
teo30967 spune:
citat din mesajul lui blue eyes Teo, m-ai facut sa probez miniaturile Balenciaga din vitrina: www.fragrantica.com/perfume/Cristobal-Balenciaga/Talisman-440.html" target="_blank">Talisman, care mi se paruse oribil candva, il redescopar foarte placut, dulce-floral. Michelle ramane pe lista preferatelor, Rumba e la fel de neplacut, iar LeDix e fenomenal; pe acesta il am in flacon de 30 ml si ramane in Top 10 alaturi de Eau Emotionelle (AP), First (VC&A) si altele. Fleur de Rocaille, da e greu... |
azi m-am dat cu fleur de rocaille la serviciu ca daca tot il am il testez sa vad ce "storc" din el mai ales ca mi-am luat tester cu atomizor si 1,5 ml . nu mi-l voi cumpara .e destul de liniar si in plus nu e feminin, e parfumul acela de inceput de secol facut sa acopere "emanatiile" corpului uman cand nu exista deo, antiperspirante si dusuri zilnice .
am alte parfumuri care ma cuceresc si eu ...cedez mai usor ispitei
teo30967 spune:
citat din mesajul lui sali eu am sa zic cu ce imagine o asociez pe TEO : e genul de femeie careia daca i se rupe tocul la pantof,nu cauta disperata primul magazin sa si ia alta pereche, ci isi scoate tacticos si celalalt pantof si isi vede de drum in picioarele goale. la birou le-ar spune: domnilor, azi straduiti- va sa ma priviti de la gat in sus! ![]() cred ca e genul care vorbeste si traieste raspicat ! careia nu ii scuipa ( sorry) nimeni in farfurie, pt ca se trezeste la o adica imediat cu farfuria in cap. dupa care il/o intreaba: s-a intamplat ceva? ![]() teo, citeste-i fiicei tale descrierea mea si zi mi daca imi da dreptate( macar partial). [/purple] |
sali ii voi citi comentariile voastre despre mine iar eu nu ma voi descrie ci o va face EA.
stiu sigur ca va zice ca sunt FITZOASA ! ca am fitze! ea e mai necomplicata ca mine ...
asa cum am spus si la rose DA AM O PERSONALITATE PUTERNICA, sunt o luptatoare dar si o PACIFISTA si f toleranta pana la un punct . ca daca trece cineva PUNCTUL ala da, reactionez cum zice sali ...
in rest ce va zice ea ...pe ea ati putut sa o vedeti pe fragrantica unde si-a facut cont da` ea nefiind o "distrusa" ca mine dupa parfumuri nu si-a facut ordine prin contul ala ...sunt cum erau la inceput ...
FATA MEA E BLONDA (cu parul ca mierea de tei) CU OCHII VERZI ! si are 1.7x ca nu stiu cat peste 1.75 are ...sie mai baietoasa asa si ma mai aduce si pe mine cu picioarele pe pamant cand debordez de feminitate ...
carina85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Clarisss
n'a fost cu intentie, din repezeala n'am dat exact sensul pe care'l vroiam frazei. am editat din nou ![]() o studiam din umbra pe Carina ![]() ![]() deci sensibila, frumoasa, nu foarte inalta si putin agitata in sensul ca nu'i ajunge ziua cu 24 ore pentru cate ar vrea sa faca ![]() mi'o iau? (bataia) ![]() Kill all my demons and my angels might die, too (TW) |
clarisss,
![](japonez.gif)
![](pupic.gif)
Ce tare ma amuza felul in care ne dam cu parerea una despre alta...
Cumva,ai dreptate,in special la capitolul sensibilitate,care poate fi un defect la un moment dat...
Cat despre descrierea fizica:am parul nu lung,ci foarte lung;spre rusinea mea n-am mai fost la un tuns de aproape un an
![](icon_smile_blush.gif)
![](afro.gif)
Cat despre cat de "agitata" sunt,aici s-ar putea sa ai dreptate...sau sunt doar panicata...de cand cu bebe...In general sunt calma,pacifista,o Balanta veritabila.
Si,da,timpul nu-mi ajunge deloc!Parca toate fug pe langa mine...
Dar tu,clarisss,ai cumva ochii "albastri-albastri-albastri"?
![](pupic.gif)
Clarisss spune:
citat din mesajul lui carina85 Cat despre descrierea fizica:am parul nu lung,ci foarte lung |
hahahhaha, cat de tare sunt
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
(cat de lung? eu prima oara m'am tuns in clasa a 9a, pana atunci l'am avut mai jos de fund. uneori mi se face dor de cozile mele dar imi trece repede cand mi'amintesc de ritualuri... uscatul, pieptanatul, impletitul, despletitul
![](alcool.gif)
dap, mi'e albastra privirea
teo30967 spune:
citat din mesajul lui carina85 In general sunt calma,pacifista,o Balanta veritabila. |
si eu sunt balantaaaaaaaaaa! bine acu` nu stiu daca si veritabila...
carina85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Clarisss
hahahhaha, cat de tare sunt ![]() ![]() ![]() (cat de lung? eu prima oara m'am tuns in clasa a 9a, pana atunci l'am avut mai jos de fund. uneori mi se face dor de cozile mele dar imi trece repede cand mi'amintesc de ritualuri... uscatul, pieptanatul, impletitul, despletitul ![]() dap, mi'e albastra privirea Kill all my demons and my angels might die, too (TW) |
Eeei nici chiar foarte-foarte lung...Dar totusi cel mai lung de pina acum (cam 2/3-imi din spate sunt acoperite...)!Si vreeauuu sa ma tund!
![](plang.gif)
In alta ordine de idei,aseara,dupa ce am vazut o stire pe Antena1 cum ca multi dintre cei care au vazut AVATAR 3D au cazut in depresie,chiar vroiam sa te intreb: "Tu,Clarisssa-mama,cum te simti?"...Ca eu sunt atat de "depresata" incat m-as mai duce sa-l vad inca o data
![](olala.gif)
![](pupic.gif)