Club chic (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

offtopic - mie una imi place teribil sa gasesc printre randuri cate o melodie de suflet a cuiva sper sa nu va opriti . contribui si eu cu ceva la playlist'ul zilei desi cred ca era mai potrivita diseara, ca punte pt ziua frantzuza de maine:

(of, cum s eframanta el mititelul )

alinaaaa, tenchiu tenchiu tenchiu . am intrat in posesie aseara, dar n'am putut sa dau de veste. esti mese' la ambalat miresme. de la parter (unde am cutia postala) si pana la etajul 5 unde am cuibul, am intors plicul pe toate partile, l'am mirosit, l'am rupt putin, nica deja avem emotii, ma gandeam c'am adormit seara si m'am trezit de 1 aprilie. abia cand am desfacut si punguta in care era bucatica de esarfa, s'au eliberat toate aromele negresei mele ciocolatoase caci asa miroase Chocolovers, ca o praji ciocolatoasa langa o cafea aburinda.
cel mai sanatos mic dejun, intr'un singur parfum! pam-pam !

asa este Sali, are ceva din greutatea si notele joase ale Lolitei L. imi place foarte foarte mult, poate mai mult decat L . big dilema.

edit - WOW, Rose m'ai facut sa rosesc, cat de usor m'ai citit; in rest, fac 36 in aprilie si nu am ochii verzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Sali: Sali e genul de femeie atat de sexy incat daca ar fi actrita, in prima scena ar fi filmata de jos in sus foarte incet...
Va las pe voi sa vi-o inchipuiti. Eu am norocul sa stiu deja cum arata.

O my god! bine ca mi-ai amintit!
sa nu uit sa ma prezint la casting pt basic instinct 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Buna dimineata dragelor,

Rog motivarea absentelor din catalog, am fost prezenta la...facultate .
E ultima saptamana inainte de a intra in pauza pt bebe. Din pacate nu pot da diploma in iunie, data coincide cu nasterea.
Hai sa contribui si eu la caracterizari:

Danamiha: emani eleganta, pielea ti-e alba si stralucitoare si cu siguranta e bine pusa in valoare de rochiile tale din catifea. Nu cred ca ai parul lung, eu te vad cu o coafura pana la baza gatului, cu volum si cred ca te-ar prinde o culoare calda, aramie de par. Porti doar bijuterii care au o poveste si sunt fiecare o alta amintire.

Clariss: eu nu am retinut daca ai spus ce varsta ai, dar mereu am avut convingerea ca ai un chip de copil pe un trup de femeie. Ai ochi verzi sau albastri si privire vesela. Esti o fire independenta si creativa. Refuzi canoanele si te ghidezi dupa instinct. Cum am zis, parul ti-e blond, iar machiajul nu e incarcat. Preferi accesoriile care te individualizeaza.

Teo: ai un simt al umorului debordant si esti o fire pozitiva si originala. Cred ca ai parul castaniu si ondulat. Nu stiu de ce dar mereu mi te imaginez imbracata in culori deschise care vin in contrast cu parfumurile tari pe care le adori. Porti esafe, curele sau pantofi cu toc mai fistichii.

Sali: Sali e genul de femeie atat de sexy incat daca ar fi actrita, in prima scena ar fi filmata de jos in sus foarte incet...
Va las pe voi sa vi-o inchipuiti. Eu am norocul sa stiu deja cum arata.

O melodie pentru voi:

www.youtube.com/watch?v=ZiUn8RwpcfY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ZiUn8RwpcfY

16+ si in culmea fericirri

rose esti mortala

am parul negru nu e f.lung, dar nu e scurt, de la baza gatului inca o palma maree, am tenul mai inchis, as fi vrut sa fiu creola asa ca o grecoaica, mi-ar placea sa fiu tot timpul bronzata ca o ciocaolata.

nu imi plac bijuteriile, doar sa le admir pe altcineva si dor cele f.f. mci si fine. Port doar inelul de logodna, verigheta si ceasul

Mergi la inceput

clarisss, inca una la sentiment :http://www.youtube.com/watch?v=rXCDgvCDKnU&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Clariss fu' cu placere, iar ambalatul mi-a dat ceva batai de cap ca nu ma ducea mintea cum sa fac sa se pastreze aromele si cu ambele "maini stangi" a iesit ce ai primit! ma bucur ca iti place, cred ca este unul din putinele parfumuri pe care o sa il cumpar si a doua si a treia ..... oara.

Va spun ca am o colectie nu foarte impresionanta (vreo 10) de parfumuri dar in fiecare dimineata cand deschid dulapul cu miresme imi propun sa ma dau cu altul si totusi tot la ciocolovers ma opresc mi se pare perfect pentru vremea asta, pentru orice ocazie (ok , recunosc de sarbatori am folosit de vreo 2 ori si clasique ).

Sali esti de coma! auzi la ea Basic Instinct!!!!!

Hehehe eu propun sa fcem un cont comun si sa punem fiecare cate o poza sa nu mai existe dileme !

Mergi la inceput

dana, daca stai sa citesti a doua oara, rose a nimerit-o destul de bine. nu a zis ca iti plac bijuteriile , ci ca porti numai bijuterii cu semnificatie.
si ce altceva sunt inelul de logodna si verigheta?

doar la culoarea pielii nu s-a potrivit, se pare ca nu esti papusa de portelan, din acest punct de vedere.

clarisss, vad ca nu te risti la descrieri.
nici macar nu confirmi sau infirmi .

eu am sa zic cu ce imagine o asociez pe TEO : e genul de femeie careia daca i se rupe tocul la pantof,nu cauta disperata primul magazin sa si ia alta pereche, ci isi scoate tacticos si celalalt pantof si isi vede de drum in picioarele goale. la birou le-ar spune: domnilor, azi straduiti- va sa ma priviti de la gat in sus!
cred ca e genul care vorbeste si traieste raspicat !
careia nu ii scuipa ( sorry) nimeni in farfurie, pt ca se trezeste la o adica imediat cu farfuria in cap. dupa care il/o intreaba: s-a intamplat ceva?

teo, citeste-i fiicei tale descrierea mea si zi mi daca imi da dreptate( macar partial).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Wow sali, ce veche e melodia asta, adoram sa ma uit in copilarie la "Non e la Rai".Aveam pana si caiete cu fetele de la "Non e la Rai" si
Topo gigio

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna,

Mai da stiu ca aveti spor la scris nu gluma...Super melodiile postate, mi-au amintit fiecare in parte de o etapa din viata mea

Dana, te-ai descris prea repede, tocmai ce vroiam sa o contrazic pe Rose sa ii spun ca sigur esti bruneta si ai tenul mai creol asa...Nu stiu de ce asociez eu brunetele cu mirosurile dulci, orientale, desi eu nu sunt chiar bruneta(desi, mi-as fi dorit), dar in fine, eu in sine sunt o exceptie de la regula, asa ca nu sunt buna de luat ca si reper...

Stii ca mi-a trecut prin cap cu Jungle??? Chiar mi-am zis, oare de ce nu mi-a zis Dana de Elixir inainte de Jungle?? Imi place si Jungle, e un parfum cu personalitate, dar l-as da pentru Elixir oricand

Sali ne pui o poza aici?? M-a facut curioasa Rose sa vad si eu avocata blonda care miroase bine in tribunale... Mie tribunalele imi dau asa o senzatie de teama, de aer inchis si oameni prea incruntati, asa ca te vad ca pe o raza de soare printre oamenii de acolo...

De Elena Udrea...ti-am zis, dezamagire totala si pentru mine. Ma gandeam ca macar de fason asa, sa zica o alta marca de parfum, chiar daca nu o mirosise niciodata, dar "sa dea bine". Dar e adevarat, ca telespectatorii OTV cu siguranta stiu de Bulgari, si poate de-aia a avansat idea sa fie pe placu' poporului domne'.

pupici la parfumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mai, dar vad ca trageti toate pe ciocolatoase, sunteti mare fane.
Cand vad sticlutele alea frumoase cu parfumuri ciocolatoase, parca mi-as lua si eu, dar doar de decor, pt mine-s prea dulci, adevarul eu ca eu nu-s fan nici in viata de zi cu zi a ciocolatei palpabile.Rar mananc cioco cu lapte, prefer pe cea amara cu menta.In schimb sunt mare devoratoare de cafea.

Ieri am avut zi de Chanel 5 si ma tot uitam la parfurile mele si ma gandeam ca usor usor o sa vina si primavara si ar fi cazul sa caut un parfum mai primavaratic, asa ca astept parerile voastre ca tare imi place cum le descrieti si imi place sa va citesc ca vad ca stiti destule in domeniu.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Geniest, deci ne-am aranjat.
Sa-mi trimiti si puf de la Alien-ul portocaliu. ;)
Si sa nu imi mai trimiti de la Skin, e al meu. Hahahaha

Mergi la inceput