Club chic (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

carina, ,

multumesc pt descrieri

cand vii la Oradea sa le aduci toate cu tine

care iti place mai mult ANNICK GOUTAL-Eau de Hadrien sau JM-Verbenas?

imi amintesc ca am vrut sa comand si eu ANNICK GOUTAL-Eau de Hadrien, dar rose mi l-a descris ca fiind ceva de pus la tample intr-o zi calduroasa

cele citrice sunt...puternic citrice? adica se simte lamaia asa bine ca in JM? Ti se pare ca seamana JM cu O de lancome?

crezi ca mi-ar placea SERENDIPITY 3-Serendipitous? e suficient de dulce pt mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

carina, ,

multumesc pt descrieri

cand vii la Oradea sa le aduci toate cu tine

care iti place mai mult ANNICK GOUTAL-Eau de Hadrien sau JM-Verbenas?

imi amintesc ca am vrut sa comand si eu ANNICK GOUTAL-Eau de Hadrien, dar rose mi l-a descris ca fiind ceva de pus la tample intr-o zi calduroasa

cele citrice sunt...puternic citrice? adica se simte lamaia asa bine ca in JM? Ti se pare ca seamana JM cu O de lancome?

crezi ca mi-ar placea SERENDIPITY 3-Serendipitous? e suficient de dulce pt mine?

Dana,dintre cele citrice,cel care miroase cel mai mult a lamaie este Eau de Hadrien,si are o persistenta destul de buna...Apoi JM (care ,intr-adevar ,nu e prea e persistent) ,Creed (miroase mai mult a citrice dulci) si Carthusia( care se transforma in ceva aquatic).

Nu pot sa-ti spun daca JM seamana cu O,nu prea sunt fan "lancoame"...Asa ,din amintirile mele,de cand l-am mirosit acum vreo 12 ani cand a aparut prima data la noi in tara,n-as prea zice ca seamana,poate din cauza ca la JM mirosul de citrice vine de la verbina (vervaine citronelle,chiar am citit ca stimuleaza lactatia) ,iar in O,de la citrice...

Serendipitous vad ca se transforma.La inceput as fi zis ca va avea un miros linear ,de vanilie,dar acum dupa cateva zeci de minute chiar ca miroase a cioco.Nu e foarte dulce.Dar...ce inseamna "dulce"?Cat de dulce trebuie sa fie ,ca sa fie "dulce"?..

Mergi la inceput

carina,

am inteles eu gresit, am retinut ca ai comandat inainte de Craciun O de Lancome de pe esentedelux

esti de milioane cu dulce, dulce, inseamna ca Serendipitous va fi pe placul lui sali

MERGE GROAZNIC DE GREU FORUMUL

Mergi la inceput

Citat:

carina,

am inteles eu gresit, am retinut ca ai comandat inainte de Craciun O de Lancome de pe esentedelux

esti de milioane cu dulce, dulce, inseamna ca Serendipitous va fi pe placul lui sali

MERGE GROAZNIC DE GREU FORUMUL

Nu sunt "vinovata" eu pt O!

Eau de Hadrien sigur ti-ar placea!E lamaia-lamaie pur si simplu...Si vad ca este si pe fragrancex la un pret rezonabil 49,29$ edt,si exista si in varianta edp...Ma tenteaza,rau de tot!!!

Merge ,intr-adevar,tare greu forumu'!

Mergi la inceput

carina, si pe mine ma tenteaza, rau de tot, pretul e rezonabil. Eu am dat atat pe JM 30 ml apa de colonie. Dar imi place mult. Cum e, persistent? daca il gasesti edp, te rog anunta-ma

Mergi la inceput

Citat:

carina, si pe mine ma tenteaza, rau de tot, pretul e rezonabil. Eu am dat atat pe JM 30 ml apa de colonie. Dar imi place mult. Cum e, persistent? daca il gasesti edp, te rog anunta-ma

Dana ,la care parfum te referi in ceea ce priveste persistenta?Daca la Eau de Hadrien,sa stii ca e rezonabil de persistent pt o edt.Si se gaseste ca si edp pe fragrancex ,dar e aproape 100$.

JM nu se mai simte aproape deloc , si m-am dat cu ele simultan.

Voi ati facut cumva comanda recent de pe fragrancex,sau am inteles eu gresit?

Mergi la inceput

da, ai inteles bine, la Eau de Hadrien ma refeream, stiu ca JM nu e persistent, il voi termina intr-o sapt

de ce intrebi de fragrancex? hm, vrei sa faci o comanda?

chiar acum as face comanda, dar sotul e la o conferinta pana maine asa ca...el se ocupa cu astea.

sali, trebuie sa primeasca Angel Rose de pe fragrancex

Mergi la inceput

Daca mergi aici: http://www.makeupalley.com/search.asp?q=+%09+Eau+D%27hadrien+Perfume&x=0&y=0 si te loghezi poti sa citesti pareri despre Eau de Hadrien.

se pare ca facut doar din ingrediente naturale, nu e f.persistent, e pt vara

ma intrebam care e diferenta intre EDT si EDP

"EDT Formulation - I find this goes from light lemonade directly to the Heavenly honeyed dry down. Unlike others, I find the EDT to last an adequate amount of time and it is the formulation I carry with me for when I need to refresh my scent. I enjoy applying it freely and not worrying about overpowering anyone. (I carry a splash bottle and apply freely)

EDP Formulation - This is a stronger blast of lemon in the beginning (LOVE) and it lasts longer on the skin...takes a bit longer to get to the honeyed stage - but it is a more intense concentration in that I don't have to press my nose to the skin to notice that honeyed stage. I use this after my shower on my pulse points and behind my neck/knees"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

carina, am vorbit cu tipul de la esente.
D&G poate aduce :
http://parfum.esentedelux.ro/index.php?l=product_list&m=187
Donna karan poate aduce - 219 lei, cam asa.

estee lauder pink coral NU.

dana, am vazut ca o intrebai la un moment dat pe carina de un medicament?
inseamna ca tr sa mi-o imaginez intr-un halat alb, f strans pe corp,eventual?

carina, trimite-i mostra citrica danei,sa vada si ea cum e, apoi ti-o da inapoi. nu as lasa-o sa cumpere toata sticla si sa fie dezamagita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

dana, tu iti cauti parfum cu note citrice?
de unde si pana unde?

http://perfumesmellinthings.blogspot.com/2006/02/perfume-review-annick-goutal-eau.html

http://www.nstperfume.com/2005/09/01/annick-goutal-eau-de-sud-and-eau-dhadrien-fragrance-review/

Mergi la inceput