Club chic (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Mi-am adus aminte de un parfum cu care ma dadeam in 2002 si imi placea mult de tot, se numea Reverie Pure by Gloria Vanderbilt.
Acum nu se mai gaseste, din pacate.
Aveti idee cu ce se aseamana?
Ca imi e dor de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

dana, prezent la catalog!
si motiveaza mi absenta, ca am fost prinsa cu aniversarea copilei!

clarisss, pe unde hoinaresti?

multumesc frumos pt urari carinei, mihaelei, iuliei, alinei!

acum: mihaela, ce mi-ai ridicat-o la fileu intreband daca avem cont pe facebook.
pt ca zilele trecute vorbeam cu rose selavie ( pe mess) , intrebandu ne cum arata oare parfumatele ? intrebare fireasca cu timpul...
incercam timid sa conturam , in mare, cate un portret al fiecarei parfumate, in functie de amanuntele (sarace) din postari.

e ca un puzzle...il facem?
ar putea fi distractiv...imaginatie avem....

va bagati sigur daca va zic cum ma vede rose pe mine! am ras 3 zile, ori de cate ori mi-am amintit!rad si acum !

nu , nu am cont pe facebook si nici pe hi5!

edit: carina, nu mi-a dat nici un raspuns tipul de la esente, dar maine iar il atac! bine ca mi-ai reamintit! deh, varsta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Buna dimineata parfumatelor,

sali, interesanta idee

hai sa incep cu tine, eu mi te imaginez ca in reclama aia cu lolita, dar stiu ca esti blonda si ai fost si la drept, deci eu te vad inalta, slaba, par lung, blond, foarte eleganta, asortezi hainele cu parfumurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

sali la multi ani pentru bubulina, sa traiasca si sa te bucuri de ea si de reusitele ei!

fiica -mea intreaba :"ce parfum i-ai luat de ziua ei"? imi spune ca daca eu am reusit sa o stric pe fiica-mea cica isi imagineaza ea ce o sa iasa din fiica-ta ! o si vede ea asa pe la 18 ani ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

neata frumoaselor!

i'aaauzi, little lady gaga a mai implinit un anisor! Sali, la multi ani si ei si tie sa fiti fericite si sa va bucurati una de cealalta muuuulti ani frumosi!

pe mine sa ma scuzati dar am avut un w/e greeeeu (am avut cateva intalniri lungi cu colegii din liceu plus o noapte pierduta cu povesti din amintiri, ma simt batrana si senila la cate poze am vizionat de acu 17-20 ani).

hai c'am batut campii cu gratie .
ca sa zic si ceva ontopic, azi port L de Lolita, e frigut si umezeala, imi tine de cald si genereaza constant zambete in jurul meu... it fils nais.
am citit ce'ati scris in urma dar cu un ochi inchis. sali, buna ideea ta si a lui rose dar toata imaginatia mea de azi este ocupata cu... mine, cu mine intr'o camera racoroasa, intunecoasa, pe malul marii, vara, cu perna in cap facandu'mi somnul de frumusete. mai incerc maine. pe blue-eyes am spus mai in urma cum o vad desi era vb doar de haine si de tunsoare... mai adaug acum par castaniu, lucios, tuns chic si... ochii verzi??

o saptamana buna va doresc!

p.s. - mihaela, eu am un contisor pe facebook. da'mi pm daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

teo,clarisss,multumesc pt urarile de la multi ani !

teo, am vrut inca de la Craciun sa-i iau parfumul de la Disney cu Ariel, de pe bigdiscount, dar faptul ca tr sa incep iar epopeea cu babanu' m-a dat inapoi.( am vazut ca babanu a promis solemn pe forum la computergames ca si-a bagat mintile in cap si ca in 2010 va fi din nou baiatul de cuvant care a fost odata ).
si da, fiica ta are dreptate,cred ca a mea va fi la 18 ani o "stricata"in ceea ce priveste parfumurile.

dana si clarisss, ma bucur ca ati percutat la ideea mea si a lui rose cu portretele imaginare ale parfumatelor.
nu asteptam un portret care sa cuprinda trasaturi fizice neaparat, mai mult este vorba de o anumita atitudine pe care credeti ca cineva o are ori un exemplu de ipostaza in care v-o imaginati voi.
putem sa exemplificam prin orice, un clip sau o melodie care credem ca i se potriveste.

clarisss, azi iti acceptam motivul, pana maine lucreaza ti imaginatia ( cu pilates sau altceva ) si raspunde provocarii.
o s-o fac si eu, chiar azi, acum imi aleg "subiectul" .
nu ti cer pe pm contisorul pe facebook, deocamdata vreau sa mergem pe intuitiv, daca as vedea vreo poza m-ar putea deturna din incercarea de alcatuire a portretului tau.

dana, in ceea ce ma priveste ai nimerit-o si nu prea !
blonda sunt, inalta nu, la drept am fost, eleganta e prea mult spus!
mai incearca,esti pe drumul cel bun!

oricum, pe tine te vad zugravita pe un fundal de rosu, bineinteles ca ti se trage de la pasiunea pt Hypnotic Elixir! atat deocamdata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

sali, draga mea eu nu le am cu melodiile sau cu clipurile, eventual iti pun un concert cu Andrei Rieu , lui Marcus si noua ne plac enorm

In mai va canta la Viena si isi doreste asa mult sa-l vad...dar trebuie sa se multumeasca cu TV-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna ziua parfumatelor, ca dimineata nu pot sa spun ca mai este, cel mult pe la voi.

Vad ca va dati la descrieri, eu stau pe tusa si privesc, ca nu va stiu asa de bine incat sa ma bag la asa ceva.

La noi ninge usurel si am zis sa bag un ochi sa vad ce mai mirositi.Eu inca am ramas cu gandul la Angel, inca am hartiuta pe care am pulverizat si de sambata si pana acum inca miroase destul de puternic.

O saptamana minunata si inmiresmata va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Merge netul f prost azi, nu stiu daca o sa mai pot intra, oricum daca vreti sa va faceti cont pe facebook, sa imi dati pm cu adresa voastra de mail si va trimit invitatie.
Am si cateva poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Dragutelor-parfumatelor,am primit mostrele de pe perfumedcourt!

Sunt foarte dragute.Au venit ambalate in saculeti din organza ( unul verde,altul negru cu sigla firmei ) si cu bombonelele adiacente ( nepapate de soricei... ).Iata ce am comandat (am sa incerc sa le pun cumva pe categorii) :

citricele:

ANNICK GOUTAL-Eau de Hadrien (seamana mult cu JM-Verbenas)

CREED-Zeste Mandarin Pamplemousse

COMME DE GARCONS-Comme de Garcons 3

JO MALONE-Verbenas of Provence

vintage:

CARON-Nuit de Noel

CARON-Narcisse Blanc

note gurmande:

SERENDIPITY 3-Serendipitous (care ,intr-adevar,miroase mai mult a vanilie,decat a ciocolata...un fel de cioco cu vanilie...)

floralele:

CREED-Love in White

ETRO-Vicolo Fiori (absolut superb)

note proaspete,aqua-tice:

MARC JACOBS-Rain

CARTHUSIA-Mediterraneo

arabesc (inclasificabil):

AMOUAGE-Reflection Women (nota de baza seamana,deranjant,cu mirosul de ulei de peste;din "pacate" nu i se poate contesta persistenta...)

Concluzii (atatea cate as putea sa trag din "varza"de mirosuri pe care o am pe mine...):

-mi-am satisfacut curiozitatea in ceea ce priveste parfumurile arabesti (si cu ceva care e considerat "de top" si fresh) ;e suficient

-parfumurile vintage nu-s de mine;prefer aromele contemporane...oricat de sintetice ar fi ele

-a fost o experienta placuta (si inca mai este...).Daca as repeta-o? Anytime!Fara discutie!Chiar daca ,cu banii dati pe mostre as putea sa iau ceva full-botlle...

Numai atat va pot spune deocamdata.Le mai studiez...

teo,sper ca fiica ta sa nu fie dezamagita de Amouage...

Mergi la inceput