Club chic (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Dana la care Tom Ford te referi?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

tumpi, am comandat o mostra din www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Private-Blend-Tobacco-Vanille-1825.html" target="_blank">Tom Ford si m-a cucerit.

l-am cautat pe e-bay, amazon, multe, multe site-ti si nu l-am gasit. Bine am gasit o sticla la 250 ml cu 450 dolari plus transportul vreo 30, dar eu vreau de 50 ml. Si am mai gasit 4 ml care cu transport cu tot ajung la 30 de dolari. Mult prea mult pt 4 ml.

l-am gasit in schimb la niste magazine(gen N.Marcus, Harrods), dar nu livreaza in RO. Nu inteleg, de ce. Din moment ce vanzatorii primesc banii prin paypal chiar ca nu vad de ce, dar probabil ca nu se complica...

cred ca l-am gasit si in Germania pe ceva site, dar fara livrare in Ro

Mai astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Sali, sa-ti traiasca fetita!
Distractie placuta daca ati pregatit ceva frumos!

Voi aveti profil pe facebook?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

daca iti aduci aminte unde ai vazut zi-mi si poate te ajut.
Vad ca la Douglas nu-l au pe asta si nici pe amazon sau ebay.de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

daca iti aduci aminte unde ai vazut zi-mi si poate te ajut.
Vad ca la Douglas nu-l au pe asta si nici pe amazon sau ebay.de

multumesc mult, esti o draguta

stiu ca prin google am ajuns la ceva magazin care il aveau, dar acum nu il mai gasesc, dar mai caut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Parfumurile sunt scutite de accize de la inceputul anului, voi ati sesizat vreo diferenta prin magazine?
Cred ca o sa ma plimb pe la B&B cand iau banutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Da, imi suna cunoscuta fraza...
S-ar putea sa-l fi vazut...mai la tinerete cand muream dupa Brad Pitt

Vroiam sa-i spun Danei ca am mirosit 2 Dioare ieri in Sephora - Midnight Poison si un Elixir mov....si am inteles de ce este topita dupa Elixirele astea...pai miros demential, au clasa, ce sa mai...

of, of, nu l-ai mirosit pe al meu

al meu e www.fragrantica.com/perfume/Dior/L-Elixir-Hypnotic-Poison-3911.html" target="_blank">acesta

alea care le-ai mirosit nu imi plac

ma miram eu ca iti plac cele vanilate

Ce tare-i faza ...
Acum vazand Elixirul din link-ul tau imi amintesc ca l-am testat acum ceva timp si, ai dreptate, nu-mi placeee...da' deloc....
N-am mai pus nasul pe alte Elixire din cauza celui rosu....rau am facut....mi-au placut mult de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:

iulia, ma bucr ca scrii pe aici, stiu ce ocupata esti cu actoria. mai ai mult, cand termini?

Asa este, sunt foarte ocupata. Am multe piese de citit, de invatat, repetitii; nu e usor, e obositor dar in acelasi timp minunat, cand sunt pe scena nu mai simt oboseala doar emotiile si energia pe care o am atunci cand joc. Am avut ocazia pentru prima oara in viata mea sa fiu felicitata pe strada. Ce satisfactie imensa am simtit.
Mai am doi ani. Dar nu vreau sa raman aici in tara. Vreau sa plec in Anglia sau Franta.

Citat:

imi amintesc ce zicea clarisss inainte de Craciun, se daduse cu Hypnotic poison, iar un coleg i-a spus ca miroase asa de bine ca ar fi pus-o in brad

Am testat si eu Hypnotic Poison, e patrunzator, captivant, rafinat, superb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Sali sa iti traiasca fetita!

Ce imi faceti voi cu Elixirele astea, cred ca o sa le miros si eu ca prea le laudati, cu prima ocazie cand ajung la B&B.

Mergi la inceput

Alina, sa nu ratezi elixirele, asteptam impresii

Iulia, bine faci, daca iti doresti sa pleci sa o faci acum cand esti tanara...

Eu am calatorit f.mult inainte de 89 cu parintii mei si mereu mi-am dorit sa traiesc dincolo, dar ai mei erau atasati de parintii lor, etc, asa ca am ramas aici.(si aveam aici o situatie f.f.buna, calatoream in fiecare an, tata de 2 ori pe luna, deci nu ne lipsea nimic) Dar nu pot sa nu ma gandesc cum ar fi fost daca...

geniest, vezi ca iti stiu gusturile? cu mirosul de iarba proaspat taiata nu te uit, si la 100 de ani daca traiesc o sa-mi amintesc preferintele tale

sali, te refaci dupa party? Sau din ceea ce a mai ramas de ieri?

teo, rose, blue eyes???

Mergi la inceput