Club chic (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Da, imi suna cunoscuta fraza...
S-ar putea sa-l fi vazut...mai la tinerete cand muream dupa Brad Pitt

Vroiam sa-i spun Danei ca am mirosit 2 Dioare ieri in Sephora - Midnight Poison si un Elixir mov....si am inteles de ce este topita dupa Elixirele astea...pai miros demential, au clasa, ce sa mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Vroiam sa-i spun Danei ca am mirosit 2 Dioare ieri in Sephora - Midnight Poison si un Elixir mov....si am inteles de ce este topita dupa Elixirele astea...pai miros demential, au clasa, ce sa mai...

Elixirul mov este Pur Poison-ul

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

of, of, nu l-ai mirosit pe al meu

al meu e www.fragrantica.com/perfume/Dior/L-Elixir-Hypnotic-Poison-3911.html" target="_blank">acesta

alea care le-ai mirosit nu imi plac

ma miram eu ca iti plac cele vanilate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

clarisss, pt melodie,la fix tocmai azi cand este ziua lu fi mea! si e soundtrack-ul de la ONE FINE DAY!
maine poimaine o aud pe fi mea ca o fredoneaza!

Sali,la multi ani pentru fetita ta si multa sanatate!A implinit 6 anisori?

Sali,tot "sunt cu ochii pe tine",dar nu mi-ai mai dat nicio veste...Ce mai zice "nenea" de pe esente?Aduce sau nu parfumurile?D&G-L'Imperatrice ( mai mult asta "ma doare",ca la Sephora e 265 RON,iar pe fragrancex e 73,50 $ ) ,DKNY-Fresh Blossom sau Estee Lauder-Pink Coral . Mai arunca-i o intrebare,please...

Pupici la tot poporul

Mergi la inceput

Fetita lui sali a implinit 5 anisori

sali se pare ca tot ai fost ieri obosita ca nu ne-am conversat, mi-ai lipsit

o duminica frumoasa!

Am uitat sa va spun, ca ieri m-am dat cu elixirul si intr-un magazin am fost intrebata cu ce m-am parfumat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Sali, La multi ani pentru fetita ta! Multa sanatate si noroc ii doresc
!

Carina, si eu astept sa-mi raspunda tipul de pe esente.

Va doresc o duminica placuta! Aici in Sibiu e asa frumos afara, cer senin, soare, parca ar fi primavara. Cred ca o sa ies mai tarziu la o plimbare.
Va pup!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Am uitat sa va spun, ca ieri m-am dat cu elixirul si intr-un magazin am fost intrebata cu ce m-am parfumat

Dana,si te-ai fi indurat sa renunti la elixir?...Ca la un moment dat ziceai ca-l scoti la bursa din cauza lui Tom Ford...

Ai gasit sticluta cu atomizor,Dana?Am vazut ca aveti Sephora in complexul ERA...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Va doresc o duminica placuta! Aici in Sibiu e asa frumos afara, cer senin, soare, parca ar fi primavara. Cred ca o sa ies mai tarziu la o plimbare.
Va pup!

Ah,ce bine de tine Iulia...La noi e posomorat,innorat si umezeala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Dana, mi s-a intamplat si mie recent sa fiu intrebata(de un coleg) ce parfum port ca miroase a fursecuri era vorba de Casmir mi-a luat esarfa si statea cu ea la nas
Iar o colega m-a intrebat acelasi lucru...ce parfum port, ca-i place foarte foarte mult. Lolita purtam atunci

Mergi la inceput

carina, am vazut reclama la sephora ca ar fi in Era, dar ma crezi ca nu am ajuns acolo inca?

cred ca e sephora si la magazinul Crisul la parter.

la tom ford nu am renuntat, dar trebuie sa gasesc pe cineva din sua sau uk sa mi-l aduca.

iulia, ma bucr ca scrii pe aici, stiu ce ocupata esti cu actoria. mai ai mult, cand termini?

imi amintesc ce zicea clarisss inainte de Craciun, se daduse cu Hypnotic poison, iar un coleg i-a spus ca miroase asa de bine ca ar fi pus-o in brad

Mergi la inceput