Club chic (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mihaela, sanatate multa.E nasol cand esti bolnav.Si eu sunt pe antibiotic si azi trecand pe langa o parfumerie am intrat o fuga si cum nu mancasem cine stie ce dim in combinatie cu mirosurile si antibioticul simteam ca-mi face careva harakiri,asa ma durea stomacul, da m-am ales cu mirosit de parfumuri

Am mirosit iarasi Lolita, dar nu prea persista, L-ul e prea dulce pt mine.

Am mirosit ca tare mult imi place Ferie de la Van Cleefs & Arpels
si de la Thierry Mugler, Angel si Alien.Nu stiu de ce incurcam cele doua parfumuri.Mirosisem la cineva Angel si tare imi placea da am zis ca pe mine nu-mi place cum miroase, dar defapt era vorba de Alien,desi sincer , acum dupa cateva ore nu zic nu nici la asta.Asa ca pun pe lista pt urmatoarele cumparaturi Angelul.
Danamiha, uite ca-mi place ceva si cu ceva vanilie.
Adevarul e ca pot fi asa de imprevizibila la parfumuri

Inca sunt in dubiu daca sa returnez sau nu Trussardi-ul.

Cineva zicea de frezii, mi-am adus aminte de un parfum care l-am avut acum cativa ani care avea ca nota de varf frezia rosie si mai exact Chic de la Calorlina Herrera

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

oau, tumpi, am crezut ca nu vad bine, te-ai imprietenit cu angelul desi cred ca preferi alienul

trebuie sa le testezi separat, si sa lasi sa vezi cum ti se par notele de baza.

am angelul si e f.dulce, puternic vanilat, ciocolata , baietii mei il adora.

am mirosit si eu de cateva ori parfum de la Van Cleefs & Arpels, e dragut, chiar f.reusit in comparatie cu First care m-a dezamagit total, mi se pare asa batranesc.

ma gandeam ca nu esti prietena cu lolita

ce bine de tine ca poti sa returnezi ce nu iti place, eu zic sa-l mai folosesti, macar jumatate de sticla si dupa il dai
glumesc

Mergi la inceput

Dana, culmea e ca imi place mai mult Angelul, deja Alien-ul intra cam in categoria Lolitei la cat tine
Ma apuca rasu de una singura cum ma miros ca sa vad care persista mai mult.Oricum Angelul imi place, il pun pe lista, dar nu neg ca mi-as lua si Lilita- Le Premier Parfum

Cat de returnat, am noroc, da ca pot sa-l dau inapoi, plus ca il comandasem prin posta si plata o fac in termen de 2 sapt, asa ca pot sa-l trimit ianpoi si sa-mi iau altul sau deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

[b]tumpi, imi pare bine ca scrii aici!

eu am un ANGEL LA ROSE pe drum dinspre fragrancex iar lolita is my middle name!
am lolita -primul si lolita midnight sun( o editie limitata din 2008 cred).
am si Trussardi INSIDE, imi place , nota de cafea mie mi se pare ca ii da un touch de eleganta, chiar daca este un parfum dulce.

mihaela, multa sanatate!
alina, abia astept plicul! multumesc!

geniest, bafta! cum era fraza aia din "meet joe black", cu moartea si fiscul ? ti-o zic eu daca nu iti amintesti!

clarisss, pt melodie,la fix tocmai azi cand este ziua lu fi mea! si e soundtrack-ul de la ONE FINE DAY!
maine poimaine o aud pe fi mea ca o fredoneaza!
uite o reclama la Shalimar care poate te va face sa-l abordezi din alt unghi decat din acela din care il vezi ca pe un parfum al prietenei mamei tale!
http://www.youtube.com/watch?v=XiyNLjJ4ld8&feature=related

dana[/b] iyulia , !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Acum stiu eu de ce nu mi-a placut www.youtube.com/watch?v=CuGs5nOpZUM&feature=related" target="_blank">Insolence-Guerlain

sali, ai fost deci ocupata toata ziua, hm?

tumpi, comanzi de la Douglas?

Mergi la inceput

Sali, sa-ti traiasca fata

Dana, da, de la Douglas comand, dar numai cand nu gasesc la sursa mea parfumurile care le vreau.

Mergi la inceput

tumpi, multumesc frumos!

buna dimineata!
http://www.youtube.com/watch?v=TUt0LpeI2XQ&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

[b]tumpi, imi pare bine ca scrii aici!

eu am un ANGEL LA ROSE pe drum dinspre fragrancex iar lolita is my middle name!
am lolita -primul si lolita midnight sun( o editie limitata din 2008 cred).
am si Trussardi INSIDE, imi place , nota de cafea mie mi se pare ca ii da un touch de eleganta, chiar daca este un parfum dulce.

mihaela, multa sanatate!
alina, abia astept plicul! multumesc!

geniest, bafta! cum era fraza aia din "meet joe black", cu moartea si fiscul ? ti-o zic eu daca nu iti amintesti!

clarisss, pt melodie,la fix tocmai azi cand este ziua lu fi mea! si e soundtrack-ul de la ONE FINE DAY!
maine poimaine o aud pe fi mea ca o fredoneaza!
uite o reclama la Shalimar care poate te va face sa-l abordezi din alt unghi decat din acela din care il vezi ca pe un parfum al prietenei mamei tale!
http://www.youtube.com/watch?v=XiyNLjJ4ld8&feature=related

dana[/b] iyulia , !

Sa-ti traiasca sanatoasa si norocoasa !
Nu-mi amintesc nimic din Meet Joe Black pt. ca nu l-am vazut....
Cred ca mori de nerabdare sa tii Angel-ul LA ROSE in mana...pana si eu am emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

LA MULTI ANI pentru fiica ta, Sali!

Mergi la inceput

multumesc asemenea,geniest si alexia ( alina) .
alina, maine seara o sa mirosi cu siguranta a Jaipur Saphir!

geniest:" We all know this deal is as certain as death and taxes."
ideea era ca de moarte si de fisc nu scapi.

sper sa faci exceptie!
si sa vezi filmul neaparat!

Mergi la inceput