Club chic (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

carina e medic stomatolog, asa sali daca te dor dintii...

tu nu stii ca imi plac alaturi de cele vanilate si parfumurile citrice?

cred ca mi se trage de la mama care adora o de lancome

pt vara am shalimar light si Jo Malone, nu mai strica inca unul, dar sa fie citric, shalimarul e combinatia perfecta citric cu iz de vanilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

[purple]carina, am vorbit cu tipul de la esente.
D&G poate aduce :
http://parfum.esentedelux.ro/index.php?l=product_list&m=187
Donna karan poate aduce - 219 lei, cam asa.

Sali,draga,m-ai facut fericita pe ziua de azi!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Mi-am adus aminte de Kenzo - Jungle, mi se pune pata iar... mai ales ca e potrivit pt vremea asta.
Nu il scoate nimeni la bursa?
Chiar, ce mai aveti pe la bursa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

la mine a fost o zi de primavara autentica...daca ar fi inmugurit copacii, nu m-as fi mirat prea mult.
m-am dat cu Trussardi Inside, delicios pur si simplu...

mihaela, tu ce ai facut cu acel Cartier ?l-ai mai folosit?
kenzo a fost la bursa prin noiembrie, cam asa . s-a dat .

carina, nu am gresit...halat alb!
zambesc amintindu mi ce intrare fulminanta ai avut aici !
te-ai integrat perfect in "micutul nostru grup exclusivist"! mai stii ce revoltata erai?

clarisss, pt maine la cafea( din vremea liceului , ca la noi a ajuns mai tarziu) :
http://www.youtube.com/watch?v=FFNS7CV5n4c&feature=related
rose crede ca ai parul ca mierea, asa e ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

la mine a fost o zi de primavara autentica...daca ar fi inmugurit copacii, nu m-as fi mirat prea mult.
m-am dat cu Trussardi Inside, delicios pur si simplu...

mihaela, tu ce ai facut cu acel Cartier ?l-ai mai folosit?
kenzo a fost la bursa prin noiembrie, cam asa . s-a dat .

carina, nu am gresit...halat alb!
zambesc amintindu mi ce intrare fulminanta ai avut aici !
te-ai integrat perfect in "micutul nostru grup exclusivist"! mai stii ce revoltata erai?

clarisss, pt maine la cafea( din vremea liceului , ca la noi a ajuns mai tarziu) :
http://www.youtube.com/watch?v=FFNS7CV5n4c&feature=related
rose crede ca ai parul ca mierea, asa e ?

Sali,ce coincidenta...Ma gandeam si eu azi la "inceputuri" si ma pufnea rasul...Asta in timp ce fredonam obsesiv "Cradle Of Love",Billy Idol!Ce mult mi se pare de-atunci...Eram dupa o noapte "alba" si aveam senzatia ca nu ma inteleg cu nimeni!
Dar acuuum...

Si da,si eu cred ca clarisss are parul ca mierea!Gresim,clarissss?

Somn usor,parfumatelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

clarisss are parul de culoarea nisipului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

'Neata!
Sali, tot nu imi place Cartier-ul, ma tot gandeam sa iti trimit pm, dar s-ar parea ca sunt lenesa.
E al tau, daca il mai vrei, sta degeaba in cutia lui, pe masuta mea de toaleta.

Mai e cineva pe facebook? ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Dragutelor-parfumatelor,am primit mostrele de pe perfumedcourt!

Sunt foarte dragute.Au venit ambalate in saculeti din organza ( unul verde,altul negru cu sigla firmei ) si cu bombonelele adiacente ( nepapate de soricei... ).Iata ce am comandat (am sa incerc sa le pun cumva pe categorii) :

citricele:

ANNICK GOUTAL-Eau de Hadrien (seamana mult cu JM-Verbenas)

CREED-Zeste Mandarin Pamplemousse

COMME DE GARCONS-Comme de Garcons 3

JO MALONE-Verbenas of Provence

vintage:

CARON-Nuit de Noel

CARON-Narcisse Blanc

note gurmande:

SERENDIPITY 3-Serendipitous (care ,intr-adevar,miroase mai mult a vanilie,decat a ciocolata...un fel de cioco cu vanilie...)

floralele:

CREED-Love in White

ETRO-Vicolo Fiori (absolut superb)

note proaspete,aqua-tice:

MARC JACOBS-Rain

CARTHUSIA-Mediterraneo

arabesc (inclasificabil):

AMOUAGE-Reflection Women (nota de baza seamana,deranjant,cu mirosul de ulei de peste;din "pacate" nu i se poate contesta persistenta...)

Concluzii (atatea cate as putea sa trag din "varza"de mirosuri pe care o am pe mine...):

-mi-am satisfacut curiozitatea in ceea ce priveste parfumurile arabesti (si cu ceva care e considerat "de top" si fresh) ;e suficient

-parfumurile vintage nu-s de mine;prefer aromele contemporane...oricat de sintetice ar fi ele

-a fost o experienta placuta (si inca mai este...).Daca as repeta-o? Anytime!Fara discutie!Chiar daca ,cu banii dati pe mostre as putea sa iau ceva full-botlle...

Numai atat va pot spune deocamdata.Le mai studiez...

teo,sper ca fiica ta sa nu fie dezamagita de Amouage...

carina am citit aseara ca ai primit mostrele dar ... forumul avea trei viteze aseara asa ca am renuntat sa mai raspund si drept urmare am visat asta noapte ca am primit si eu mostrele si miroseam soir de lune si eram dezamagita ca e discret (asa era in vis !)si caron era innecacios si avea o sticluta in forma de bufnita (mostrele mele erau personalizate!!) si aveam la mostre doamne doamne ca ma gandeam cum o sa scriu eu despre atatea ...

M-AM ALTERAT DA RAU DE TOT!

i-am spus fiica mi de amouage -ul ei cu iz de untura de peste si s-a dezumflat de tot mai spera cu acest parfum sa mi demonstreze ca "TOTUL VINE DIN CAPUL MEU" ca am eu ceva cu "natia" respectiva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

dana, descrie putin acest(e) tom ford. in bucuresti n-am vazut pe nicaieri nici tobacco vanilla, nici black orchid sau altceva. am vazut pe un site ca sunt cam scumpute si sunt unisex (poate nu toate).

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

tumpi, am comandat o mostra din www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Private-Blend-Tobacco-Vanille-1825.html" target="_blank">Tom Ford si m-a cucerit.

l-am cautat pe e-bay, amazon, multe, multe site-ti si nu l-am gasit. Bine am gasit o sticla la 250 ml cu 450 dolari plus transportul vreo 30, dar eu vreau de 50 ml. Si am mai gasit 4 ml care cu transport cu tot ajung la 30 de dolari. Mult prea mult pt 4 ml.

l-am gasit in schimb la niste magazine(gen N.Marcus, Harrods), dar nu livreaza in RO. Nu inteleg, de ce. Din moment ce vanzatorii primesc banii prin paypal chiar ca nu vad de ce, dar probabil ca nu se complica...

cred ca l-am gasit si in Germania pe ceva site, dar fara livrare in Ro

Mai astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Teo, parfumuri Sisley gasesti la Douglas la Unirea. Am testat Soir de Lune sapt. trecuta...din ce-mi amintesc este f puternic si persistent....mie nu mi-a placut dar nici displacut total, este citric, fructat...este intr-adevar mai "de doamna"....eu as zice ca ti s-ar potrivi...

Fetelor am o noua tinta in viata ...duty-free-ul de pe Fiumicino. In mai, plec la Roma in vizita...
Stiu ca trebuie sa vin cu vreun extraterestru si ceva Di(h)oare....pana atunci ma pun pe testat Dior...

Mergi la inceput