FIV sau inseminare cu donatoare/donator (29)
Raspunsuri - Pagina 8
iliuta spune:
Buna fetele.Am revenit si eu la subiectul asta, dupa 4 ani de absenta.Sunt intr-un tratament pentru Fiv cu ovule donate (al2 lea ) in Barcelona.Primul a fost nereusit...evident.Am inceput sa-mi pun plasturi (Estradot) de o saptamana si mai iau si niste pastile .Cand ma vor suna sa-mi spuna ca mi-au gasit donanta voi incepe si cu ovule.
Va pup pe toate si va tin pumnii.O sa citesc sa incep sa va cunosc.
Aaaa, sper ca ma primiti si pe mine...
yarrina spune:
Buna dimineata
Daria eu fac IA, inca nu am trecut la FIV. Acum este a patra incercare...Dar la intepat suntem partenere.
Simo bravooooo!! Sa dea Doamnu sa fie cu noroc!
Gabi_ducu o sa fii foarte multumita de dr Chicea, este foarte profesionist. Eu merg la Ispasoiu, la el am mers de la inceput si este de nota 20!! Diferenta dintre ei este ca dr C este foarte foarte aglomerat si stai mult pe la usile lui. Dar ca dr e ok.
Iliuta bine ai venit la noi! Sigur ca te primim si te tinem la cald pana pleci la Odisee. Sunt indragostita de Barcelona!!! Nimic nu l-a detronat pana acum.
beatrice75 spune:
Am si eu o mica nedumerire. Cineva din familie, verisoara, sora, nu poate dona pt tine?Ce riscuri implica aceasta donare de ovule, de embrioni pt persoana care doreste sa doneze?
daria08 spune:
Fetelor, pe voi cine v-a invatat sa va faceti injectiile? Eu chiar nu stiu incotro sa o apuc, sa ma duc la o asistenta cu instructiunile in mana? O sa preiceapa tot mecanismul? Sa nu ma trezesc ca iroseste substanta, ca si-asa e scumpa .
oanademunck spune:
Mai fetelor care ati facut Fiv cu donatoare, spuneti-mi si mie cat dureaza o astfel de procedura pentru acceptor?
Eu (acceptor) sunt azi in zi 32 de Suprefact de vro 15 zile iau Progynova (de o saptamana au marit doza la 2 pe zi)vreau sa-mi programez libere la serviciu pt cand o fi Et-ul da n-am idee cum sa calculez....imi puteti spune cam cat a durat la voi o astfel de procedura. Donatoarea (anonima) ar fi tb sa inceapa pe 12-13 ianuarie (cu stimularea sper)..de fiecare data cand ma suna astia de la clinica uit sa-i intreb detalii iar nici ei prea darnici cu explicatiile
merci anticipat
yarrina spune:
Daria e foarte usor. Eu mi le-am facut singura de fiecare data. Cu prospectul in fata te descuri. Sunt si filmutele pe youtube daca vrei. Cu ce faci stimulare?
daria08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yarrina Daria e foarte usor. Eu mi le-am facut singura de fiecare data. Cu prospectul in fata te descuri. Sunt si filmutele pe youtube daca vrei. Cu ce faci stimulare? |
Cu gonal...sper sa ma descurc , eu vreau sa mi le fac singura, oi gasi pe cineva sa mi-o faca pe prima.
iliuta spune:
Buna fivoaselor.Eu am fost astazi la medicul de faimilie si-am mintit ca sangerez ca sa-mi dea programare pt maine la ginecolog (sa-mi faca ecograf)..daca nu, mi-ar fi dat peste 3 luni.Oricum am si luni programare la privat ,dar vreau sa vad ambele rezultate.Sunt in ziua a 12 a tratamentului si tre' sa-mi vada grosimea (marimea) endometrului....
Beatrice, sigur ca e posibil..e ca si atunci cand infiezi .Merg ambele parti la notar si fac acele acte prin care donatorul nu va avea niciun drept asupra copilului.Chiar eu am fost pe punctul de-a o face , dar m-au tepuit aia de la Medsana ( Protopopeasca mai bine zis).
Oana, depinde de politica fiecarei clinici (daca au lista de asteptare sau nu..depinde de tratamentul pe care ti l-au dat tie..Unde merg eu de exemplu nu este lista de asteptare, iar eu am inceput un tratament de 60 de zile cu plasturi..ovule si alte pastile ...Tre' sa-i sun eu dupa ce fac ecograful apoi ma vor suna ei dintr-un moment intr-altul....
Yarrina, multumesc de primire.Imi place mult nick-nameul tau.Am o verisoara Iarina care va implini 5 anisori pe 30 ianuarie ( e lumina ochilor mei)
Am fugit la serviciu..
yarrina spune:
Cu Gonal am facut si eu Daria. Pana acum cu fiole si de data asta cu Pen ca n-am mai gasit fiole. Cu Pen-ul e si mai simplu. Bafta multa la intepat!! Ai sa vezi ca o sa inceapa sa-ti placa. Eu partea asta pana la inseminare o ador...cealalta nu-mi place deloc cu asteptarea.
Iliuta si mie imi place f mult numele asta...mi-ar placea pentru fetita mea.
Bytzule unde esti mamicule?