FIV sau inseminare cu donatoare/donator (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineata fetelor.
diana23ct- draguta cu un telefon in plus sau in minus, poseta mea tot arma alba se cheama, daca ii dau la unu cu poseta in cap acolo ramane , multa vreme. .
Maya_I ei bolnava, optimismul din tine da pe afara , eu iti doresc sa fii bolnava cu . Nu mai fii asa pesimista,sus moralul, cand te astepti mai putin atunci se intampla.

Fetelor o zi buna , la mine a inceput furtuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Denisa, , saru'mana de incurajari, dar nu stiu ce sa cred. Mi s-a mai intamplat sa fiu sigura ca am ramas si sa nu fie asa. Oricum peste vreo 4 zile o sa aflu, dar ma macina tare chestia asta. Eu am fost operata de chist ovarian acum 3 ani si mi-e teama sa nu aibe legatura cu asta.
Ce furtuna a inceput la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

denisa te sun putin mai pe seara. am fost plecata azi toata ziua si am alergat pana mai devreme. acum am ajuns acasa si ma bag putin in pat dupa care te sun.

In 2010 asteptam barza la acest capitol. Martie e luna mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Buna fetelor,

Scuze ca va raspund asa de tarziu dar am fost un pic busy.
Ne-am hotarat la FIV ca a trecut atata timp decand incercam si doctorul a zis ca e timpul sa trecem la urmatoarea etapa. Eu am 35 ani si sotul 37. Nu avem nimic toate analizele sunt bune si nu stie cauza pt care nu am ramas gravida.
Asa ca ne-am dus la Sibiu la doctorul Radu Chicea. Noi suntem din Arad dar o prietena din Brasov si-a facut FIV la el si a reusit din prima.
Consultatia pt inceput costa 80 lei. Apoi ne-a explicat cum e cu procedura. Embriotransfer in ziua 4-5 costa 7.662 lei. La acesta se adauga analizele, tratamentul si monitorizarile total cam 120 milioane de lei. Daca embriotransferul se face in ziua 5 atunci am sanse cam 50% de reusita si 30 % sa fie gemelara. Daca embriotransferul se face in ziua 3 sanse sunt 30% de reusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Azi e Z1. L-a sunat pe doctorel...chiar imi era dor de el. Am facut si rima.
Eu faceam 8 zile de stimulare, deci mi-ar trebui de 700. Deci voi cumpara 100 in plus...bun asa. Si e diferenta mare de pret daca cumparam 8 fiole sau un pen de 700? Abia astept sa ma duc iar la Sibiu!!!!! Cred ca atunci cand o sa raman o sa-mi para rau ca nu ma mai duc.

Yarina, am inteles bine , faci FIV la Sibiu? Te intreb pentru ca si eu voi face tot acolo , incep injectiile de saptamana viitoare si tare mi-ar prinde bine sa stiu ca mai e cineva in focuri in aceeasi perioada cu mine.
Eu imi spun ofurile la topicul FIV..., aici am intrat ce curiozitate dar m-as bucura sa ne tinem de urat impreuna daca suntem in aceeasi barca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Dragele mele
azi , z9 am avut un folicul de 16 mm si endometru de 8,2 mm , deci maine pregnylul si luni dupa amiaza inseminarea.

Sa-mi tineti pumnii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonete

Dragele mele
azi , z9 am avut un folicul de 16 mm si endometru de 8,2 mm , deci maine pregnylul si luni dupa amiaza inseminarea.

Sa-mi tineti pumnii !!!

Simo, muuult succes la inseminare! Sa dea DD sa se prinda bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Uau,Simonete, super fain !
Tot la Sibiu, nu?
Doamne-ajuta! Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

simo felicitari si iti tin pumnii stransi sa se prinda bebe luna asta

gabi_ducu daca tot esti din arad eu iti recomand sa faci FIV la Szeged. In primul rand scutesti niste banuti care ii dai pe cazare la siubiu pt ca este mai aproape si procedura este aproximativ 52 mil (fara tratament). Din Arad pana la clinica faci o ora si 15 min si in al 2 lea rand mi se par mult mai profesionisti ca romanii. Nu vreau sa supar fetele care fac la sibiu, din cate am auzit la sibiu este foarte bun dr ispasoiu ca medic. eu am fost la sibiu pacienta dr mutuliga,am facut cu ea inseminare si nu am fost deloc multumita de ea la final. mi-a dat stimulare f puternica (ca pt FIV) si nici macar nu mi-a spus cati foliculi am produs iar prima luna de stimulare am pierdut-o pt ca nu mi-a dat nimic care sa ajute foliculii sa ajunga la maturitate.
Eu acum merg la Szeged si ma pregatesc pt FIV in luna martie. Daca te intereseaza mai multe amanunte te voi ajuta cu mare placere.

In 2010 asteptam barza la acest capitol. Martie e luna mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Simo multa, multa bafta maine, pumnii sunt tare stransi pt tine si sa dea DD ca aceasta noua incercare sa fie o reusita mare pt tine
daria, gabi multa bafta la FIV, sa fie cu ochisori. Astept si eu mai multe informatii despre FIV la Sibiu, pt ca acolo vreau sa ajung si eu sa fac. La Fiv stiti daca dr Ispasoiu colaboreaza si cu dr Chicea? Sau numai cu dr Strohmer?
Maya hai poate da DD sa fie o reusita pe natural, sa nu te stresezi zilele acestea. Te asteptam cu un Beta de femeie insarcinata. Asteptam cu sampania la rece
Pupici pt toate fetele mele dragi

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput