FIV sau inseminare cu donatoare/donator (29)
Raspunsuri - Pagina 9
inna30 spune:
buna seara fetele mele dragi.Am reusit si eu sa mai intru putin sa va urez mult mult succes, vad ca va pregatiti pt inseminari si fertilizari, noi suntem aici si va tinem pumnii si suntem alaturi de voi.pupam dulce
bytzi succes iubita, esti de admirat si stiu ca o sa reusesti intr-o zi.pup
montyesti bine
rodicuta; gabriela. yarryna, diana si restul fetelor va pup dulce si va doresc mult succes sa fie cu ochisori curand.va citesc mereu dar nu prea reusesc sa scriu.Noi suntem bine, crestem si facem numai nazdravanii.
http://picasaweb.google.com/stamate32/BebeMic?feat=directlink
denisa220972 spune:
daria08 sa faci singura este foarte usor, doar tu sa ai taria sa te intepi, acum cu penul ai cam vazut cum se face, fixezi unitatile, tragi pana la capat, acum cauti locul de intepat, in jur la buric(distanta de 2-3degete de el)stanga - dreapta, unde poftesti, sub buric nu prea merge, fiindca colacelul este mai subtire,acolo este vezica si nu cumva sa o intepi. Cauti un scaun mai inalt(ca cel de la bar)sau un brat de fotoliu , canapea,te asezi pe o parte , dezinfectezi locul, apuci cu doua degete colacelul(sa fie 2-3 cm din colacele)si introduci acul de la pen(la care i-ai scos aerul in prealabil),merge foarte usor fiindca este strat de grasime,la inceput simti ca o piscatura de purice,apesi pana auzi clik si gata injectia.
Mai nu cumva sa intepi bratul de la fotoliu, sa-l lasi in pace, daaa(glumesc bineinteles).
Greu este pana iti faci una singura, CURAJ , eu stiu ca poti
bytzi mataluta lipsa la apel.
la fetele cucuiete
denisa220972 spune:
Aaaaa am uitat baba mai uita, cand introduci acul sa nu fie drept sa fie putin cu unghi de 65(oblic).
yarrina spune:
Eu am observat ca fiolele erau mai dureroase....pen-ul nu doare deloc. Dar oricum...e f usor de facut.
raluca30 spune:
buna fetelor!
intru mai rar sa citesc dar am observat ca azi luni simonete face inseminarea?...sa dea DD sa fie cu ochisori!
yarrina-si tie bafta la injectat!
cip,bytzi,diana-voi sper ca va pregatiti pt bebei
va pup pe toate
6+
simonete spune:
Va multumesc mult de tot ca mi-ati tinut pumnii , acum urmeaza asteptarea.
Vreau sa fac direct testul de sange , nu ma mai complic cu celelalte care se pozitiveaza tarziu , ca deja nu mai am rabdare.
Va pup pe toate
daria08 spune:
Fetelor, multumesc pentru lamuriri, am prins curaj, cam pe joi-vineri cred ca incep, depinde can imi vine cm.
Va pup si va doresc o zi buna.
p.s. Va mai tin la curent cu ce se intampla.
simonete spune:
Voi ce stiti , se poate lua no-spa a 2-a zi de la IA , am niste dureri , nu f. mari si nu stiu ce sa fac !
rodicuta32 spune:
Simonete-din cate stiu eu no-spa se da si in sarcina,deci poti lua linistita! Dar esti cam "zgarcita" cu noi, nu ne dai ceva amanunte?
Ce s-a mai schimbat la polisano? Preturile au ramas aceleasi?
Ti-a facut eco inainte de inseminare ?
Raluca-tu cum te simti? Ai mai fost la medic pt. eco?
Yarrina tu cand mergi? Te-ai programat?
Daria-multa ,multa bafta!
Monty- tu ce mai faci? Ai reusit ceva?
Bytzi-n-ai bagat cam demult nasucul pe aici,sper ca esti bine.
Fetelor voi mai stiti ceva de Dma 2007? Cred ca ar fi trebuit sa nasca, nu?
Va pe toate dragele mele cipcirip,diana, inna,iuca,cora,,gabri-ela si scuze celor pe care v-am uitat.