FIV sau inseminare cu donatoare/donator (29)
Raspunsuri - Pagina 6
diana23ct spune:
yarrina incearca la reteaua de farmaci DONA. eu de acolo mi le-am procurat. mergi la ei, sau suna si roaga sa iti caute in sistem si daca nu au in farmacia respectiva ori iti comanda de la alta, ori iti spune unde sa te duci ca au pe stoc. eu mi-am mai cumparat anul trecut chiar de la polisano sibiu, si le-am luat la momentul respectiv la pretul vechi de 75 lei fiola. incearca si acolo, poate mai au si ei.
si bafta multa ia IAD luna asta.
In 2010 asteptam barza la acest capitol. Martie e luna mea
gabi_ducu spune:
Buna fetelor,
Ma pregatesc de FIV la Sibiu si as vrea sa va intreb despre proiectul de lege legat de fertilizarea in vitro. Am auzit ca sunt niste criterii si ca se va forma o comisie formata din 5 doctori. Stiti ceva?
gabri-ela spune:
yarrina si eu am facut un pen de 300 si avea 75 ui in plus. Bafta multa la injectat,te asteptam cu o productie buna si binenteles cu o mare reusita. Tu vei deschide anul acesta drumul reusitelor la acest capitol.
gabi ducu cu cine faci FIV la Sibiu. Poate-mi dai si mie mai multe amanunte. Vreau si eu sa fac tot acolo daca da DD. Despre acel program cred ca inca nu se stie nimic. Se mai taraganeaza. Bafta multa si sa fie cu noroc!
cora tu cu cine faci inseminarea? Bafta multa!
Cate un pt fetele mele dragi
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabri-ela yarrina si eu am facut un pen de 300 si avea 75 ui in plus. Bafta multa la injectat,te asteptam cu o productie buna si binenteles cu o mare reusita. Tu vei deschide anul acesta drumul reusitelor la acest capitol. gabi ducu cu cine faci FIV la Sibiu. Poate-mi dai si mie mai multe amanunte. Vreau si eu sa fac tot acolo daca da DD. Despre acel program cred ca inca nu se stie nimic. Se mai taraganeaza. Bafta multa si sa fie cu noroc! cora tu cu cine faci inseminarea? Bafta multa! Cate un pt fetele mele dragi Anul acesta va fi un an roditor pentru mine |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
yarrina spune:
Buna dimineata,
Mi-am luat 2 pen-uri de cate 300, mie imi trebuiesc 600 pentru 8 zile de stimulare. Deci ala de 300 are de fapt 375? Ori sunt eu batuta in cap ori nu stiu...dar nu inteleg care-i faza cu penurile astea. L-am desfacut aseara si am vazut ca era deja fixat pe doza de 75. Am sa citesc si prospectul in seara asta. Oi vedea eu ce fac maine...poate mi l-oi baga pe tot.
Gabitza sa dea Doamnu sa va deschid eu drumurile...ca o sa le fac mari si usor de strabatut astfel incat sa puteti sa ma urmati toate.
Diana am intrebat ieri si la o farmacie Dona in Iasi si nu aveau fiole...tot asa doar penuri. Norocul meu a fost ca am card sensi blu si am avut reducere 100 lei.
la toate viitoarele mamici!
bytzi spune:
yarrina,uite aici un filmulet cum se procedeaza cu gonalul pen
http://www.youtube.com/watch?v=IxB8CIhAJx4&feature=related
gabi,bine ai venit printre noi
Eu am mai citit ca intra in program doar persoanele care nu au mai facut nici o fertilizare si care au sanse mari de reusita,in felul in care se misca treburile ,nu's cind se va demara programul
bafta multa la fiv,cu cine faci?
toate fetele
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
denisa220972 spune:
diana23ct Iti las pe PM nr.telefon, daca ai intrebari la analize si la modul de procedura sunama, nu ma deranjezi absolut deloc. I-mi incarc pana si DIGI fiindca stiu ca la voi este in voga.
Pup
Va pup pe toate
diana23ct spune:
denisa220972 multumesc frumos. o sa te sun maine ca acum e prea tarziu. o sa te sun pe cosmote , asa ca nu e nevoie sa iei toate tel cu tine.
In 2010 asteptam barza la acest capitol. Martie e luna mea
Maya_I spune:
Buna,
Interesant filmuletul cu pen-ul de gonal.
Eu va citesc zilnic dar nu prea am noutati, asa ca nu prea scrie. Mai ales ca trec si printr-o faza proasta.
Fetelor, am si eu o problema. Acum vreo 10 zile am avut ovulatia si am facut prostioare, na, stiti voi. De atunci simt deseori ba mici dureri si presiuni in burta, ca inainte de ciclu, ba un fel de greutate cand intr-o parte a pantecului, cand in cealalta, cam in zona ovarelor, ba in mijloc, cam in aceeasi zona in care se simt concentratia si durerea la ciclu, daca ma intelegeti. Eu nu am menstre dureroase, dar simt un oarecare disconfort, ca sa stiti. Nu mai stiu ce sa cred, mi-e teama sa nu fiu bolnava, azi ma intreba sotul daca am racit (jos), dar nu, nu e asta. Nu cred ca sunt graviduta, ca semne de sarcina nu am, si nici nu vrea sa-mi fac iar iluzii. Oare ce-ar mai putea fi?