FIV sau inseminare cu donatoare/donator (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxica31 spune:

Sper sa fie ok ca ma cam ingrijoreaza rezultatul. Nu inteleg cum in septembrie a iesit CII si acum CIII dupa ce am facut tratament pentru Gardnerella. O sa vad joi ce zice medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Bytzi cred ca prin martie voi incerca din nou inseminare,pana atunci mi-am bagat sotiorul la o cura de slabire si un tratament naturist pentru productia de gigei,poate iese ceva,macar de o inmseminare cu materialul clientului,daca nu apelam la donator
Pup toate fetele si scuze ca intru mai rar,nu prea am noutati,dar va citesc mesajele pe nerasuflate de fiecare data cand intru pe forum

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Hello
va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am sunat astazi la Sensi Blu si mi-au zis ca nu se mai produce Gonal F de 75 doar pen-uri de 400 si 700 parca. Dar eu nu am folosit niciodata penuri!! Ce ma fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

yarrina,e bun si la pen,socoate cite zile de stimulare faceai si cite 75 ui/zi si vezi care pen ti se potriveste ala de 450ui sau ala de 700ui
ai sa vezi ca e f usor de folosit,mult mult mai usor ca seringile preumplute de 75 ui si nu e atit de dureros fiind solutie mai putina,hai nu te panica ca o sa fie bine
daca intra rodicutza sau andra ,iti va zice cite ui sint mai multe in pen(caci la puregon erau cu 125 ui mai mult),cred ca si la gonal e mai mult
se apropie z1?

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Azi e Z1. L-a sunat pe doctorel...chiar imi era dor de el. Am facut si rima.
Eu faceam 8 zile de stimulare, deci mi-ar trebui de 700. Deci voi cumpara 100 in plus...bun asa. Si e diferenta mare de pret daca cumparam 8 fiole sau un pen de 700? Abia astept sa ma duc iar la Sibiu!!!!! Cred ca atunci cand o sa raman o sa-mi para rau ca nu ma mai duc.

Mergi la inceput

mai facut sa rid

oricum e mai bine sa ai ceva in plus ,caci nu stii cum reactioneaza organismul si poate ai nevoie de mai multe zile de stimulare,caci apoi daca mai ai nevoie va trebui sa iei altul
deci in curind la injectat

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

uite aici un sait cu preturile medicamentelor
http://www.ms-preturi.ro/msf-dgf19/dencom.asp

eu nu am vazut pen la 700ui ,sint la 300ui,450ui si 900ui

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

M-a spart la bani. 499 pen-ul de 300. Mie imi trebuiesc 600 deci 2 pen-uri plus Ovitrelle 156....m-am dus la vale. mama lui de "copchil!!"

Mergi la inceput

am modificat link-ul ca la mine nu mergea

l-am pus si pe prima pagina ,poate ne va mai fi de folos

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Bun gasit fetelor!
Yarrina- si eu stiam ca si Bytzi ca exista doar pen-uri de 300,450 si 900ui. Eu am folosit unul de 300,a costat 499 lei si a avut in plus 75 ui.Dupa aceea am folosit 2 fiole de 75 ui care mi s-au parut mult mai dureroase. E mult mai comod cu pen-ul(are vreo 2 pagini de instructiuni de folosire), dar daca tu te-ai obisnuit cu fiole cred ca mai sunt pe stoc in farmacii, chiar daca nu se mai produc.Sau poate iti iei un pen de 450 ui si 2-3 fiole,vezi tu cum faci, analizezi cum iesi mai bine la pret.
Pen-ul de 450 costa cam 7 mil.

Mergi la inceput