FIV sau inseminare cu donatoare/donator (29)
Raspunsuri - Pagina 4
diana23ct spune:
gata fetelor, am fost la medicul de familie si mi-am luat o punga de trimiteri pt analize si mi-am facut si vaccinul pt gripa porcina. mi-a zis medicul de familie si asistenta din ungaria ca il pot face, nu afecteaza cu nimic daca nu fac luna asta IAD sau FIV si chiar daca as fi vrut sa fac, mai bine mai amanam o luna si stiam ca sunt sanatoasa decat sa dau in cine stie ce alte nebunii.
de sapt viitoare cred ca ma apuc de facut analizele pt dosar, ma ia cu rau cand ma gandesc cat mai dau pe unele analize....
pupici pt toate
In 2010 asteptam barza la acest capitol. Martie e luna mea
roxica31 spune:
Fetelor eu sunt tare deprimata. Azi eram asteptam sa intru la consultatie la Dracea cand ma suna medicul ginecolog sa imi zica reaultatul de la Papanicolau din decembrie: CIII. Sa pice cerul pe mine nu alta, desi in septembrie iesise CII. Evident ca nu am mai avut chef de mare lucru, asteaptam de o ora sa intru asa ca le-am rugat pe fete sa ma reprogrameze in februarie. Joi ma duc sa iau rezultatele. Oricum nu mai am chef de nimic. Sper ca rezultatul sa fie cauzat de o rana pe col pt care iau tratament. Asa ca se mai amana inseminarea
Va pup
bytzi spune:
buna,
sa vedeti ce sperietura a fost pe mine aseara
de la vremea de ieri (ploaie,ceata)cind m-am bagat la caldurica in casa au inceput sa ma doara ochii,capul,nas infundat si parca incepea si cu temperatura...am luat un fervex,un somnic de 2 ore si mi-a trecut ,dar sa nu credeti ca nu m-am gindit la virusul asta nou
diana si eu am vrut sa-mi fac vaccinul ,dar m-am gindit ca vaccinul asta intareste sistemul imunitar sa reziste la virus si mai stiu ca un sistem imunitar puternic respinge un embrion atunci cind se face transfer,de asta prin Austria se da prednison pt a slabi sistemul imunitar sa nu respinga embrionul,stii ca asta se da si in cazul oricarui transplant
acum nu stiu ce sa zic ,mai meditez,avind in vedere ca mai am si putin timp ,la inceputul lui martie vreau sa incep fiv-ul....
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
bytzi spune:
anitasar'mina
cora,nu mai stiu, in ce luna faci tu IA?
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
bytzi spune:
cristm,gata,imi aduc aminte perfect cazul tau
pai tu ai raspuns bine la closty
eu zic sa faci o incercare cu ovocitele/ul tau,acum na e mai cu ciclul asta al tau,dar am vazut persoane cu AMH 0,4 si au raspuns la trat
mult noroc dragutza
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
gabri-ela spune:
dianapoti sa-mi spui si mie ce analize merg cu trimitere de la medicul de familie din lista analizelor pt FIV? As vrea sa stiu si eu sa merg sa cer si sa mai economisesc niste bani. Multumesc!
bytzi eu vreau sa fac FIV in iunie si cred ca cu I
Anul asta va fi un an roditor pentru mine
diana23ct spune:
gabri-ela mie mi-a dat analizele generale din sange si urina si hiv-ul electrocardiograma(cu trimitere), papanicoulau si testele bacteriologice le poti face tot gratuit cu trimitere de la medicul de familie catre ginecologie si mi-a zis sa incerc sa ii cer medicului ginecolog sa imi prescrie si hormonalele tot el. la noi in policlinica e o mare pb cu endocrinologia si dupa ce iti iei trimiterea catre ei astepti 2-3 luni programarea pana intri si de accea nu stiu daca voi putea lua si pt hormonale trimitere. daca mi le da ginecologul le fac tot gratuit, daca nu merg la cu plata.
nu mi-a putut da sa fac gratis chlamydia, micolasme, ureaplasme, profilul hormonale.
diana23ct spune:
gabri-ela sa descifrez ce mi-a scris pe trimiterea de la sange ca analize si apoi iti spun exact si ce mi-a dat sa fac din ce aveam eu nevoie si ce analize mi-au dat cei din ungaria sa atasez la dosar.
denisa220972 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxica31 Fetelor eu sunt tare deprimata. Azi eram asteptam sa intru la consultatie la Dracea cand ma suna medicul ginecolog sa imi zica reaultatul de la Papanicolau din decembrie: CIII. Sa pice cerul pe mine nu alta, desi in septembrie iesise CII. Evident ca nu am mai avut chef de mare lucru, asteaptam de o ora sa intru asa ca le-am rugat pe fete sa ma reprogrameze in februarie. Joi ma duc sa iau rezultatele. Oricum nu mai am chef de nimic. Sper ca rezultatul sa fie cauzat de o rana pe col pt care iau tratament. Asa ca se mai amana inseminarea Va pup |
Draguta sa nu fii necajita, se va rezolva problema daca este rana, eu am avut acum 12 ani in urma tot la un pap CIII(celule clasa III)- din cauza unei foarteee miciii rani pe col, atunci la timpul respectiva, nu prea exista aparatura foarte performanta doar un singur medic avea in oras videoscopie (sper sa nu gresesc)si costa 250 Ron(erau bani)mi-a cauterizat rana si de atunci nu am mai avut probleme , am facut testul Pap 2-3 ori pe an de atunci si niciodata nu mi-a mai aparut modificari de celule.Stabileste cu medicul ce aveti de facut .
Pup si fruntea sus, mai departe