Dieta Rina(3)
Raspunsuri - Pagina 6
Alecsia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bratu Monica am o intrebare referitoare la meniul de maine:as avea parca chefde carnita cu varza calita. Se poa? Monikka vacanta Moeciu 2008 |
vai monica, ce pofta mi-ai facut
chiar merge?
Bratu Monica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alecsia
Astept si eu poate ne raspund fetele care au studiat sau au mai tinut dieta,MERGE carne cu varza calita la proteine?+supa etc.... Va rugam frumoas dati-ne o parere! vai monica, ce pofta mi-ai facut chiar merge? |
Bratu Monica spune:
Eu va spun sincer ca nam studiat atent cartea pentru ca am mai multe probleme si mi-am propus sa citesc zilnic cate un pic.
Am ajuns undeva unde scrie ca primul lucru pe care trebuie sa-l facem zilnic este sa bem dimineata un pahar cu ap aminerala cu continut bogat in sodiu sau un pahar cu apa calduta cu o lingurita de otet de mere si mierede albine.
Eu n-am observat ,voi faceti chestia asta in fiecare dimineata?
jasmi spune:
merge, merge ( ma refeream la varza )
noi maine plecam la sovata la o pensiune cu calda
o sa vad eu ce mananc pe-acolo, ca sigur gasesc ceva ce e voie
azi n-am mancat mai nimic, deja sunt amortita de foame, dar nu ma mai gandesc ca nu mai vreau sa mananc. mi-e parca si greata de ce am voie, asa ca mai bine pas ...
Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)
Inaf78 spune:
CARNE DE VITA FIARTA CU SALATA DE VARZA
400 g carne de vit#259; slab#259; cu os
legume pentru sup#259;
sare, piper negru
ingrediente pentru salat#259;
Se prepar#259; supa din carnea de vit#259; (folosind legumele pentru sup#259;) în mod obi#351;nuit. Se împarte carnea de vit#259; în dou#259; por#355;ii: dou#259; treimi pentru prânz #351;i restul pentru cin#259;. Se p#259;streaz#259; supa. Drept garnitur#259;, se prepar#259; o salat#259; de varz#259; proasp#259;t#259;. Se adaug#259; sare pentru a înmuia varza t#259;iat#259; fin #351;i se condimenteaz#259; cu ulei, o#355;et, chimen, fenicul #351;i piper negru. Servi#355;i cu o felie de pâine.
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
Bratu Monica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jasmi merge, merge noi maine plecam la sovata la o pensiune cu calda o sa vad eu ce mananc pe-acolo, ca sigur gasesc ceva ce e voie azi n-am mancat mai nimic, deja sunt amortita de foame, dar nu ma mai gandesc ca nu mai vreau sa mananc. mi-e parca si greata de ce am voie, asa ca mai bine pas ... Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009) |
ce bine o fi!!!!!!distractie placuta!la ce pensiune mergi jasmi?poate ne aduci si noua ceva poze de pe acolo e un loc frumoas din cate stiu.
distractie placuta i spor la slabit!
nici eu nu mai rezistam azi chiar am rabdat parca mai rau ca oricand ,asa ca mi-am cumparat o punga de legume congelate si le-am facut cu un pic de ulei si f.f.f.putina apa+zeama de lamaie.Nu pot sa spun ca au fost bune dar macar nu mai mi-e foame!
Inaf78 spune:
cat despre varza calita nu am gasit o decat in ziua de amidonuri si de carbohidrati.
in ziua de proteine nu am gasit decat varza cruda ca salata sau la supa.
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
jasmi spune:
moni habar n-am la ce pensiune mergem, ca nu m-am ocupat eu cu organizarea. o sa va aduc poze cand ma intorc. tot am vrut sa-ti spun ca ai o fetita superba , bine ca mi-am adus aminte intr-un final
Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)
Bratu Monica spune:
Multumesc Jasmi!Asteptam pozele si impresiile din concediu!
Vacanta placuta inca odata!
Deci e clar trebuie sa renunt la varza calita dar o trec pentru ziua de carbo.
Va rog mult in afara de branza de vaci dietetica,ce branzeturi degresate ar mai fi potrivite pentru o zi de proteine?
Multumesc anticipat!