Dieta Rina(3)
Raspunsuri - Pagina 5
jasmi spune:
adriana, ma bucur ca esti asa optimista imi prinde bine acum, mai ales ca-s asa de lesinata ........
....
....
e super ok meniul
Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)
Bratu Monica spune:
scrie undeva la niste comentarii ca nu se poate sari peste absolut nici un meniu pentru ca fiecare aliment din dieta rina are un rol.Si ca trebuisesc respectate exact zilele si meniurile.
N-aredecat dar eu nu pot manca smochine,curmale,branza feta ,seminte ,nuci etc pentru ca nu le suport.
Si atunci?Ce-mi ramane de facut?
jasmi spune:
o fi, dar nici nu vrem sa dam afara din putinul pe care il mancam
alege si tu de pe acolo ce iti place.
i hate fish si n-o sa mananc niciodata .. si multe altele
daca ne-ar placea tot ce apare in meniul asta, am fi niste slabanoage si n-am fi pe forumul asta tinand cura
Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)
Inaf78 spune:
eu azi am lalait-o cat s a putut pe la serviciu ca sa nu ajung acasa si sa mananc ceva pe langa. acum astept sa mi se fiarba compotul de mere (apa, mere, scortisoara) si mi se lungesc urechile de foame...
de dimineata 2 banane mici, la gustare 2 mere, la pranz 2 banane, acum la gustare niste seminte de in si o mana de seminte de dovleac crude (Doamne! au fost asa de bune...), dar inca mai imi e foame si astept fiertura de mere... ptr. diseara mi am luat grapfruit.
eu inca nu ma cantaresc...
de abia astept ziua de maine, vreau carne, care ma satura!
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
adrianafedorca spune:
jasmi sunt optimista ca nici n-am inceput..sa ma vezi peste 2 zile, dar de asta suntem aici sa ne sustinem reciproc, lasa ca o sa reusim noi
fetele ati incercat pastrav la gratar? e delicios, as manca 10 odata, eu l-am facuit pe gratar cu gaz in curte dar o sa incerc si pe gratar din ala fara fum pe aragaz, e asa dulce si bunnnn
o sa fac eu si va spun cum iese, cu mujdei e absolut delicios
nici mie nu-mi prea plac fructele uscate, bleah...dar cred ca 1 data pe luna o sa pap si din aleaca cica sunt santoase
Inaf78 ce haioasa esti cu semniteel de dovleac crude , mie una nu-mi plac crude dar de foame cred ca o sa manac si coji de nuci
sport face vreuna? oare o sa mai am putere sa dau la pedale sau sa fac aerobic?
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Alecsia spune:
Eu nu am voie sa fac sport,am interdictie de la medic. Am incercat sa merg la sala , ba un pic de banda ceva abdomene, dar obosesc ingrozitor. Prefer plimbarile pe jos, dar cu zapada de afara am renuntat. Timpul meu e limitat si circul mereu cu masina.E si mai comod cu masina, recunosc. E cald si bine.
Pentru maine imi fac cu ochiul rulourile cu spanac, reteta din carte. Dar oare avem voie sa combinam oua cu cascaval si iaurt? Putem inlocui spanacul? Cu ce ar merge?
Bratu Monica spune:
I hate sports!
Toata ziua fug in coace si'n colo la job ,la scoala,la doctori,acasa in bucatarie,la lectii.....daca mai fac si sport ma impusc!
Bratu Monica spune:
am o intrebare referitoare la meniul de maine:as avea parca chefde carnita cu varza calita.
Se poa?
lisa79 spune:
heeeeheeee ce bine de voi ca vi s-a inchiat ziua...ati avut sprijun,dar eu...singurica,am sa fac foamea pe aici.
M-am cantarit aseara(mare lucru ca eu dimineata ma cantaresc de obicei) si surpiza:-1kg si ceva,deci va dati seama ca daca m-as cantarii de dimineata as avea -2kg lejer. sunt multumita pana acum.
aseara am sarit un pic calul,in loc de inghe,am halit doar cioco...asta e,mai pacatuim
maine,carneeee...am ditamei bucate de vita pentru gratarul electric