Dieta Rina(3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

bine ai revenit jasmi!asteptam poze!!!!!!!!!!
apropos de ciocolata;eu am luat heidi ciocolata amaruie 85%cacao Dark extreme ,e buna nu?Mie mi-e groaza s-o mananc e asa amara!!!!!!!!voi ce fel de ciocolata mancati?Vad ca fetele de-abia asteapta bucatile de ciocolata.mie mi se pare groaznicaHeidi a mea.
am mai luat 2 bucatele placinta cu mere si gata pe azi,maine e zi de fructe ,dar oricum pt.mine nu mai conteaza ,de maine ma ocup numai de Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

acum am vazut si eu in reteta de spaghete ca avem voie 120 g de spghete , nefierte, deci nu cred ca am depasit portia, ba cred ca am mancat mai putin , oricum sunt full acum ma dau pe apa ca n-am prea baut azi
Monica si eu tot heidi am luat , stiu ca e nasoala, sotul si-a luat cu lapte si alune de padure , decat deloc e buna si aia
o s ane gandim la voi maine sa fie totul bine
jasmi bine ai revenit , ma bucur ca ai rezistat , deci se poate

eu ma duc sa-mi fac somnul de frumusete
pupici la toata lumea

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

pozele abia maine o sa vina, ca tre sa le recuperez de pe aparatele prietenilor

eu mi-am luat Dark intense, tot de la Heidi, numai ca mie mi se pare tare buna

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Monica poti sa iti iei neagra cu portocale ( coaja) sau alte arome daca nuiti place simpla, cred ca cu ciocolata neagra e chestie de obisnuinta ca nu stiu cine o iubeste din prima ca nici eu nu o toleram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Si eu tot spaghete am mancat azi, au fost mai usor de facut. Am lasat copilul la ai mei si apoi am colindat cu sotul vreo trei ore prin magazine, de am ajuns franti acasa.
Fetelor, eu m-am cantarit dimineata si am -3kg! Nu-mi venea sa cred, ma simteam eu ceva mai usoara, dar chiar cu trei kile nu-mi imaginam! Eu apa cu otet nu beau dimineata, poate o sa incerc mai tarziu.
In general ma simt bine, nu am ameteli, nu ma simt slabita. Problema mea e ca ma culc foarte tarziu, 2-3, si ma apuca noaptea o foameee...Dar rezist cu stoicism si bag apa

Monica tinem pumnii maine, sa treaca cu bine Alex peste operatie. Cioco si eu tot Heidi, dar mie imi plce
Adriana nu ne-am vaccinat, nici nu stiu ce sa zic, eu deocamdata stau acasa, nu sunt foarte expusa, in schimb l-as trimite pe sot
jasmi bine ai revenit, asteptam impresii...Nu mai tin minte daca ai spus, a fost si Iulia cu voi?

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

gata, mi-au plecat si musafirii

arriel, of course ca a fost si iulia, care a fost atat de draguta sa ne trezeasca in fiecare dimineata la 6 juma

i-am facut si ei baie in piscina cu apa calda. f tare i-a placut.

eu in seara asta am mancat 2 felii de pizza, asa ca am sarit peste tarta aniversara de 11 luni a iuliei si si peste cioco (asta pt ca n-am vrut sa-o impart cu invitatii ) simt ca am cam sarit calul azi pt ca ma simt cam plina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

intru repede ca e Anusca dupa mine,Monica draga,multa sanatate la alex si va tinem pumnii

noi suntem bine,tot ne chinuim cu dulciurile,bai eu cand le vad...mooor de pofta,parca vad ca maine o sa fiu in depresie ca nu mananc decat fructe.
oricum e bine,ma simt bine si imi place sa vad pe cantar ca scad la kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy79 spune:

Buna fetelor,
eu nu prea am timp sa raspund pe forum - incerc sa va urmaresc dar stau rau cu timpul.
deci, a mers prima saptamana, fara abateri, doar fara sport - rau. acum m-am hotarat si de ce sport ma apuc. am facut un program dar, dupa prima data am ramas cu o febra musculara fantastica deci imi mai acord o saptamana de sport dupa putere pana intru putin in ritm - si eu care credeam ca sunt intr-o forma fizica buna.. hm...
vestea buna este ca s-a apucat si sotul de vineri, de unde eram eu (i-a fost mila de carnatii din frigider si s-a sacrificat sa nu se strice:) ).
vestea rea - nu s-a dus nici un kg, categoric trebuie sa fac sport.
bafta pentru a doua saptamana
ps: target kg la mine 60 (vise taica vise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

neata fetelor!ce faceti? gata micul dejun? am mancat pana acum 1 kiwi si juma' de felie de ardei, ce a ramas de la pachetelul pt scoala al piticei mele.m-am cantarit si eu azi am 67.2. deci nu au fost abaterile chiar atat de groaznice.monica, multa sanatate si refacere rapida. e mai bine ca e laparoscopic. jasmi, bine ai revenit. silvia, dar tu ne "omori" cu blogul tau . pai ce ala e blog de citit cand esti la regim?fetelor, tin sa va spun, ca am inceput sa intru in haine pe care acum 2 ani mi le-am cumparat si nu au fost purtate pt ca in scurt timp a sarit acul cantarului. acum, am haine "noi" pe mine.azi, fructe? e bine, s-asa n-am timp ca am de alergat.imi cam chioraie matele. le dau apa sa le inec si le-am calmat.o zi frumoasa si o saptamana excelenta,
terry

Mergi la inceput

SALUTARE!

Amy, bine ai venit! Bafta tie si sotului

Terry, bravo pt slabit!

Am slabit si eu 2 kg, si cate 3 cm in talie si solduri.
Poate ca nu e mult, dar e un inceput

asteptam si alte raportari

Mergi la inceput