Dieta Rina(3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Buna dimineata,

S-a dus o saptamana. Am slabit 2,500 kg
Astazi ziua de fructe. Sper sa rezist ca sincer, m-am cam saturat de fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Eu propun sa dam raportul in fiecare saptamana lunea si sa notam pe prima pagina ca asa ne ambitionam mai tare.
Eu am slabit un kg ,se stricase cantarul si daia arata ca am slabit 2,3 kg....imi convenea dar nu.
Deci am 86!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Anca, sunt de acord cu tine . Raportarea luni si sa trecem in tabel rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza_tania spune:

Mie mi-a fost asa de rau sambata, ca era musai sa mananc. Azi iar am mancat altceva, dar de maine ma reapuc si eu cu voi de ziua de proteine. Adevaru-i ca daca n-ati fi voi, as abandona. Dar acum, cu toata rusinea ca am cedat, o iau de la capat.

Kilogramul pierdut se mentine.

Multumesc ca existati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

"Neatza,fetelor,
O saptamina excelenta sa aveti!Si spor la dat jos kilogramele!
Silvi saru'mina pentru sfat,eu nu prea beau cafea,prin urmare am sa bag un suc de fructe dimineata.Vad ca nu mi-a facut purgatie,cum ma asteptam.
Stii ce ma gindeam,ce-ar fi sa postezi la tine pe site ( pentru care te felicit maxim ) retete pentru dieta Rina,pe zile( ziua de carbohidrati,de vitamine,etc)Asta sure daca ai timp si chef.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
la mine s-au dus doar 200 gr de ieri pana azi dar e bine si asa , in total in 3 zile 900 gr si probabil maine o sa am 1 kg si ceva in minus, ma declar multumita avand in vedere ca am mancat o gramada

de luni incep si eu sportul sa accelerez procesul de slabire
si sa nu atarne pieile pe mine

revin, ma duc s afac mancarica la copii

eu sper sa rezist azi ca mie fructele imi fac o foameeeeeeee
dar ii dau cu apa si sper sa treaca

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna ziua!

Am si eu o rugaminte la voi.Imi poate trimite si mie cineva dieta pe mail sau pm??? Va rog frumos,mi-a mai trimis-o cineva mai demult dar s0a stricat calculatorul si am pierdut-o. Adresa de e-mail madachan2002@yahoo com
Poate curand vin si eu alaturi de voi !
Va multumesc!

EDWARD 29.11.2004

http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour fetelor, apar si eu la raportare am -1 kg ..nu e mlt dar e k dupa 4 zile
Terry felicitari uper bine ai slabit. ¨Promit sa fac blog-ul util la slabit ca pun retete cu Rina cat de des pot.
Anca lasa ca e super bine , are organismulinca rezerve la noi si depinde de metabolism si eu slabesc greu la inceput. E super ok faza cu raportatul luni, o data pe saptamana e super si ne ambitionam .
Nicoleta f bine faci daca bei un suc de fructe, incearca daca gasesti nectar din ala 100% natural fara zahar , sua macar light daca nu. O sa fac cum zici tu, am pus deja ceva retete dar nu am structurat chiar ok pe zile, o sa fac subcategorii pe zile sa se gasesca mai usor .
De azi ma apuc si de miscare, eu fac pilatesc ca asta e asa mai domol pt inceput, oricum am ceva dvd de zici ca-s balerine tipele eu nu pot sa tin ritmul cu ele la contorsionari ca ajung la spital . Spor la toate si o saptamana minunata, eu incerc sa pun reteta de ieri de la proteine, azi o sa fac ceva mancare de legume la cuptor cu fasole pastai, brocoli, ardei rosu si sa vad ce mai gasesc fara multe calorii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lisa ce spui modificam listuta?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza_tania spune:

Madachan, ai mail.

Mergi la inceput