North America: Moarte Kilogramelor (2)
Raspunsuri - Pagina 19
Denisam spune:
Buflea-mi-ai insenitat ziua, as always-deci acum ma pot apuca de treaba si sper sapt asta sa reusesc sa dau si eu jos 2lbs,desi cu ziua lui fii-mea in weekend cam slabe sanse
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
buflea spune:
Incearca varianta asta cu chilotii - ai mei cred ca cantaresc 2lb - doar v-am spus ca nu sunt cat batista ...
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Fetele, daca de la kilograme s-a ajuns la NY si chiloti, daca chiar credeti ca exista o legatura, daca Mimita se lasa controlata, Maru se lasa vizualizata - daca se pierd kilograme pierzand chilotii prin NY, uite acum, dar fix in secunda asta ii dau jos de pe mine si ii arunc pe geam - vor cadea (ca parasuta, ca doar nu va imaginati sa sunt bichinei ) de la etajul 11, pe 23rd Street - New York. |
oh, common, razi de necazul/visurile, aspiratiile unui biet om necajit!
maru spune:
buflea, n-au si altceva pi acolo budigaii tai?
citat din mesajul lui buflea Incearca varianta asta cu chilotii - ai mei cred ca cantaresc 2lb - doar v-am spus ca nu sunt cat batista ... |
http://www.youtube.com/watch?v=MEUmR7FkogA
ia uitati acilea
Denisam spune:
Maru- de cand scrii aici nu mai ai timp de blog deloc..pai se poate asa
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
Ramona J spune:
Buflea, imi si imaginez cit de cloudy se face pe 23rd Street! Nu ca te-as crede, dar e fun sa-mi imaginez!
Eu va ignor cind ziceti de NY, ca mi-e dor de mor!
Conchita, tot de ala ma apucasem si eu. Nici n-am ajuns la faza a doua. Eu sint fan pilates si jogging. Vorba vine jogging, momentan am viteza melcului turbat. Biciclitul probabil ca ar fi OK, dar n-am din asta stationara (si oricum mi se pare plictisitor). Cu bicicleta adevarata iesim, dar nu ne-am facut un obicei si deci nu pot conta pe activitatea asta ca exercise. Oricum, prefer alergatul.
In rest ma mai uit pe linkurile voastre, doar-doar gasesc ceva care sa-mi placa si mie.
caro spune:
maru, aia de da din dorsal asa e zumba? Chestie d-asta ai facut tu la zumba? eu cred ca m-as alege cu dislocare de coloana
Saua nu intra in fund (desi ma cam dor bucile azi), da' imi amorteste un picior dupa vreo 15 minute de dat la pedale.
Acum imi fac curaj sa ma duc din nou la gym.
Maine am cantarire la WW si appointement la fam. doc. pentru un pap. Mai degraba as alerga un maraton decat sa ma duc la appointmentul ala, da' n-am incotro....
bye, va vad peste 1 ora, ma duc la gym
buflea spune:
citat din mesajul lui Ramona J Buflea, imi si imaginez cit de cloudy se face pe 23rd Street! Nu ca te-as crede, dar e fun sa-mi imaginez! Eu va ignor cind ziceti de NY, ca mi-e dor de mor! |
Maru, Ramona, nebunaticelor ... ia treceti la pascut salata, lasati chilotii mei in pace. Mai vorbesc de ei cand reusesc sa ii bag in popou (puah ! ce cuvant dragalas ) - tanga adica.
mimitete spune:
Buflea, you made my day, am ris cu lacrimi. Vrei sa ne sincronizam la aruncatul chilotilor pe geam ? Sa se intunece NY ca la apocalypse, eu ii arunc de la 25th street cu 51.
maru, iubirea este reciproca iar invidia nefondata ca eu nu vad NIMIC din NY de data asta, doar pipaitul aferent pe La Guardia, taxiul pina la meeting, rezistat eroic la mincare plina de calorii in timpul meetingului, crescut tensiunea in timpul meetingului and back to homeland.
nelia spune:
Mimitete, nu te-am ingnorat, dar na, una se plinge ca o uda valurile, tu ca te duci la NY... eu va inteleg, dar pe mine care nu ma duc nicaieri si as pleca oriunde... vorba lui Maru, arat si aia pe care vor sa-i controleze, cine ma intelege!?! Glumesc, ca eu stiu ca si fericirea e greu de dus!
Nu stiu cum e cu YMCA, s-ar putea sa trebuiasca carte de membru, care bineinteles ca mai costa si aceea nu stiu cit... sper sa ajung sa ma interesez, e singurul loc aproape unde au curs lunea cind e si Octav acasa si nu avem altceva... ar fi bine sa-mi permit sa iau, desi nu prea cred, ca eu stiu ca sint preturi mari pe acolo.
Maru, ma inscriu la dans african, sa stii, e ieftin si e miscare... Mie imi place de mult timp, de cind am vazut pe strada la un festival african... are ceva in el dansul asta, ceva divin si diabolic in acelasi timp. Si vreau de mult sa invat, mie mi se pare super, numai cind aud tobele alea intru in fibrilatii.
Eu nu am inceput efectiv sa tin un regim, dar am redus considerabil portiile de mincare, incerc sa nu mai maninc seara (desi de doua ori am pacatuit, ca a luat Octav o inghetata buna si nu rezist sa ma uit la copii cum maninca) si am scos citeva fainoase si alte dulciuri... nu se vede decit un kilogram la cintar, dar simt ca mi s-a ingustat un pic stomacul pentru ca nu mai simt ca mor de foame... Eu apa beau in mod natural, fara nici un efort de la 2l in sus, acum am inceput sa beau ceai verde si seara... Vad ca nu e chiar asa de greu.
E musai sa punem de o intilnire mare-mare, cu toata Canada si unele fete din State daca vor. De ce? Pai, o punem mai incolo asa, peste citeva luni si ne stimuleaza sa dam jos cit mai mult ca sa ne impresionam unele pe altele cind ne vom vedea. Ce ziceti? Ca la invitatia mea la cite o seara de dans mi-ati dat ignore.
Felicitari fetelor care au pierdut kile, in special Pitilache. Am trecut peste valurile Corinei, peste NY-ul lui Mimitete, peste cele 3 kilograme de la 57 la 54 ale Sinzianei, de Denisam nu mai spun nimic... dar cind am vazut cit ai dat tu jos intr-un timp atit de scurt, nici nu am mai avut putere sa te felicit! Si acum spune drept: ce si cum ai facut?