North America: Moarte Kilogramelor (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ramona, incearca un dans tahitian sau un hula hips... poate iti place!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimitete

Buflea, you made my day, am ris cu lacrimi. Vrei sa ne sincronizam la aruncatul chilotilor pe geam ? Sa se intunece NY ca la apocalypse, eu ii arunc de la 25th street cu 51.

[/quote]
Pai tu de la 25th Street si eu de la 23rd Street - cred ca o sa ni se incurce desuurile in aer, ca ai mei cred ca au o latime de 2 blockuri .
Ai vrut sa spui 25th cu 5th ? Ca mi-e ca te vad pe geam, ai asa o fatza palida de Canada (moaaama, sa vedeti ce mi-o iau acum)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimitete

eu ii arunc de la 25th street cu 51.

Mihaela

"Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience."

Asta nu se poate... Poate cu 5th?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

LOL Nelia! Mi-e teama ca daca ma aplec asa dau cu dorsalul de pamint si cred vecinii ca-i cutremur!

Buflea, lesin de ris! Chiar, cu risul asta nu consum ceva calorii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ramona, cica rasul ingrasa - de aia am eu budigaii King size.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

caro, zumba noastra e mai...umana (ca tipa avea peste 50). Ne-a zis ca la inceput sa invatam pasii, apoi sa incercam sa bagam ceva solduri
radeam cu Laurajr, ca atunci cand terminam cursul, ori de sf valentine, le facem sotilor o surpriza cu voaluri si alte alea, ca baga tipa si ceva bollywood/arabic si asa o sa facem bani de inca o tura de zumba

nelia, super ideea cu intalnirea, si o vreau musai pe buflea ca sa ma laud cu Niagara canadiana, hihihihi
(ea tot rub in NY)

dimineata ceai, pana la pranz o banana, o grefa si o portocala. La pranz salata din un ou fiert, o bucata de feta si salata verde cu ridichi si masline.

N-am nici o idee pentru diseara, dar cred ca am sa le fac baietilor o placinta de branza, si am sa gustacesc si eu o bucatica

deci caro, zi-mi daca azi a fost zi de relas ori ai bagat o bicicla acolo la pranz

nelia, eu zic sa nu le fugarim pe slabanoage, ca sunt bune acolo pentru moralul omului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

poftiti la capitolul 3
Capitolul 3

Mergi la inceput