North America: Moarte Kilogramelor (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu nu-l cunosteam pe Billy pina acum. E OK, dar nu ma dau in vint. Nu-i nici o persoana pe acolo care sa ma inspire. De aia am renuntat si la Jillian, nu-mi place cum arata ea.
In orice caz, am facut exercitiul din link. Abs sint OK, picioarele le simt in schimb.
Mimitete, eu o tin pe a mea cu apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

L-am probat si pe Zumba. Nu m-am uitat in oglinda (n-am avut atita curaj!), dar cred ca mi-a iesit un soi de robodance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Aha, cit timp am facut eu mincare voi ati ajuns la tutuiala deja... Billy ii zice, hai? I l-am aratat si lui Octav, cica de asta ne tinem noi aici, ne uitam la negri!?! Nu i l-am mai aratat si pe ala de la Zumba...

Intre timp am aflat ca deja renumita Zumba vine din Colombia, dar aerobica a fost inventata de Beto Perez din Miami si dusa in peste 35 de tari. Dar asta nu e nimic, dar eu il stiam pe acest Beto Perez, l-am vazut dansind merengue si salsa la fosta scoala de salsa a Agatei (pe DVD).

Pentru cine vrea sa gaseasca curs de zumba, cred ca reusiti aici: http://search.zumba.com/classes/ Eu am gasit in Montreal, am unul luni seara la YMCA cind as putea sa ma duc, numai ca trebuie sa sun sa vad daca intr-adevar sint orele alea si cit costa. Dar intre timp m-am uitat la dans african ca tot e la pret de nimic la universitate si e supeeer!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Cine mi zice si mie ce si cum cu BMI ul ca eu nu cred ca l am rau (21.8) si totusi...

il ai chiar perfect. normal e intre 18 si 25.

Ramona, si eu am facut Jillian, ala cu 30 day shred, dar cand am trecut la nivelul doi am simtit crunt la genunchi, e high impact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

olga, cum il cheama pe nenea ciocolata asta?

Citat:
citat din mesajul lui OlgaTarziu

Apoi vazand ce e zumba...Vorba Ramonei cred ca as rade ca o

Eu il iubesc pe nenea asta! Asta da workout! Dupa o jumate de ora sunt leoarca!enjoy!

Baconul pe care il am nu cedeaza cu dansuri, asta e clar. Trebuie interventie dura.

Olga

Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta.
Albert Schweitzer

Mergi la inceput

ok, m-am lamurit, deci nenea e Billy! Cool1
nelia, africanii tai sunt super wild, mi-ar trebui o sesiune intreaga sa invat pasii!
http://www.amazon.ca/Dancing-Stars-Dance-Off-Pounds/dp/B002S913A2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1263307196&sr=1-1

nelia, uite dvd-ul pe amazon
nu stiu ce are Laurajr

Mai, m-am uitat si eu pe clipuletul cu zumba, si noi facem olecuta mai diferit, combinatie de salsa cu merengue si bollywwod si alte ispravi. Sa zic ce miscari de solduri invataram aseara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Cristina, please... zi-mi si mie cum o cheama pe centura si pe pantalonii de la Walmart, asa ca la prosti. Eu nu gasesc nimi cin Walmart asa ca ma duc in el o data pe an si ma frustrez.

Corinadana, nu-ti intra saua in fund daca faci bicicleta din aia la care ai spatar. Eu la cealalta ma doare si spatele si fundul.

Caro, m-am exprimat eu gresit, nu stiu daca e normal dar asa mi s-a intimplat si mie cind m-am apucat de biciclete, nu ma pricep la motivul medical ca-s inginer' dar vorbesc din experienta

Oana, welcome to the club.

Nelia, sa-mi spui si mie cit costa zumba la YMCA ca eu credeam ca la ei trebuie sa ai abonament.

Rugati-va pt mine miine ca incep ce e mai greu pt mine, deplasarile si inevitabil mincatul la restaurant de 3 ori pe zi. Miine e NY, va spun daca ma controleaza la chiloti la aeroport ca tot m-ati ignorat si vorbesc ca televizoru'.

Mergi la inceput

mimitete, nu te-am ignorat, dar urla invidia in mine, auzi NY! Pai le arat singura chilotii numais a am sansa sa plec la NY

si tu stii ca eu te iubesc, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Conchita multumesc! si totusi nu s slaba...

Mimitete fara spatar am si imi intra saua in fund tare de tot.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetele, daca de la kilograme s-a ajuns la NY si chiloti, daca chiar credeti ca exista o legatura, daca Mimita se lasa controlata, Maru se lasa vizualizata - daca se pierd kilograme pierzand chilotii prin NY, uite acum, dar fix in secunda asta ii dau jos de pe mine si ii arunc pe geam - vor cadea (ca parasuta, ca doar nu va imaginati sa sunt bichinei ) de la etajul 11, pe 23rd Street - New York.

Mergi la inceput