Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *41*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Si lapte cat papa Iulika? Cam cat la o masa si cate bibe pe zi? Sper ca n-am intins coarda

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

påi papå 150 ml la o maså dar are si mese cu 120 sau 200ml si papå si la 2 ore jumate ziua sau 3 ore..ccam atat il tine ..noaptea il tinea mai mult , måcar 8-9 ore..acum nu..la 21 ultima masa si la 1-2 urlå iar dupå papa

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

MErci Iulika

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Seara buna,

trebuie sa recunosc ca ma bucur cand reusesc sa va aduc zambete pe fata cu postarile mele care nu sunt decat realitatea mea de zi cu zi. Si eu sunt ciufuta, nervoasa, tensionata, fara bani, ma apuca bocetele DAR incerc sa trec peste toate cu o glumita.

Dana carutul meu e tot una cu landou sau nu; nu stiu cum sa-ti explic, adica landou era intins si avea o chestie mare, alba care se atasa ...si acum nu o mai are.
www.silvercross.co.uk/our-range/pram-systems/3D/" target="_blank">Uite aici
Dar dupa revelion l-am scos prima data in pozitia sport ca sa zic asa si sta foarte bine doar ca-i vine aerul direct in fata....

Selenico ce tare ai fost cand ai spus ca e un post intreg numai pentru tine Pai de ce nu ai spus asa ca iti fac eu niste dedicatii pe pagini intregi (si mie imi place foarte mult Teodora Monicai)

Cristina ce oameni ....sa nu vina ele la tine ca ce ? care e motivul ? frigul ? asta e o gluma. Faza cu sotul in concediu mai treaca mearga ....Sa mai spun ca Mangulica a venit din alt oras ?
Eu daca eram acolo veneam negresit ...chiar daca baietelul meu preferat nu-i acasa.

Monique iti multumesc foarte mult ca te-ai gandit la mine.
Nu am o problema cu ceea ce mananc, ca-mi place si nici nu sunt eu prea pretentioasa.
Insa am un oarecare disconfort cand stau sa ma gandesc cand am mancat si daca pot papa niste fructe, daca au trecut 2 ore, 5 ore etc. Asta pentru ca explicatiile legate de ce se intampla in stomac m-au convins.
Am inceput sa beau cafea clasica fiarta in ibric fara zahar (ca pana acum beam instant cu 2 lingurite de zahar)
Mi-am luat numai paine neagra plina de seminte.
Sunt sigura ca atunci cand imi voi schimba cateva obiceiuri proaste si cele noi si sanatoase o sa intre in normal totul va fi mai usor.
Nu rabd de foame, asta e clar.
Multumesc inca odata pt sfaturi, am sa tin cont de ele.
Mai revin ca intre timp am facut o pauza de 1 ora
Aha...Iulika are Bruculica chiosc separat pt automobil

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Monica eu dau san si am facut proba suptului la 24h cam 750ml lapte/ 7 kg copil. Acum sincer nu stiu dc e bine sau nu da copilul pare multumit la 4 luni. Vecina care da formula la 4 luni a bagat suc de morcovel, urmat de suc de mar, amestec dupa aceea iar acum da legume pasate (albituta + morcov). Stiu ca introduce si carne de pasare (pui sau curcan) si vita (nu vitel). DIn cate am retinut sunt recomandarile aceleasi doctorite care ne viziteaza si pe noi. Fetita de care vorbim face 6 luni in cateva zile. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Dc te duci la Cris merg si eu. Iau masina si te urmez daca vrei sa fii deschizatoarea de drumuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Cristina_Ana, Selen, Dana, Maria, Elle, Nela, Monikus, Kemsy .

Ioanna si Alex e uneori agitat la san, trage de el, se zbate putin, apoi tipa un pic, dar am observat ca face asta cand e nervos inainte de a-l pune la san.

Kemsy sa nu iti mai faci griji, daca Loris nu plange inseamna ca e bine. Ce haioasa ai fost.

Mada pupam pe Iri cel dulce sa nu-l doara aparitia dintisorilor.

Mary am tot vrut sa-ti spun ca te aprecez mult ca te descurci cu cei doi pui ai tai. Esti tanara, mergi la facultate, gatesti mereu, nu stiu cum reusesti, bravo mami!

Elle felicitari pentru grasunica! Nu mai fi tristuta! Lasa ca o sa recuperam noi toate petrecerile, abia astept. O sa slabesc, o sa-mi iau pantofi eleganti cu toc inalt si o rochie trasnet si sa vezi distractie ... coming soon. Foarte frumos a raspuns Liliac.

Cristina_Ana nu te necaji, o sa creasca la loc. Cine are acum parul sanatos si usor de pieptanat? Banuiesc ca se aranjeaza si mai usor acum, deci vei fi o mamica super. Mami cand e frumos afara putem iesi in parc, daca vrei. Ce frumos ca ne-ai invitat, multumim. Eu as veni cu drag, inca nu am iesit singura ce bebe cu masina, daca o sa poata sa ma aduca al meu.

Ralucapaun, deci nu se poate, eu te-am mai invitat in Moghioros, dar nu stiu daca ai vazut mesajul, dar acum nu scapi, nu pot sa cred cat de aproape stam.

Crocodana un pupic pe fruntea printesei. Legat de dormitul in patut, nu prea sunt in masura sa dau sfaturi pentru ca inca dorm pe o fasiuta de pat si ma trezesc in aceeasi pozitie amortita ca sa nu-l deranjez pe mandru. Dar am reusit totusi de cateva ori sa-l adorm in timp ce ne uitam la film, deci vreo ora dormea langa noi si apoi il transferam in patut unde dormea cateva ore, nu reuseam de fiecare data, dar tot era ceva. Citisem la un moment dat, parca ne-a dat Delia un link, ca ei se trezesc foarte usor pana intra in somnul profund si atunci e inutil sa incerci sa pui copilul in patut pentru ca se va trezi, abia cand nu mai tresare, rade poti incerca. Oricum tu spui ca ea la 6 saptamani dormea in patut, grozav, poate are doar o perioada in care vrea sa incerce locuri noi. Sper sa reusesti sa te osdihnesti.

Luto esti grozava cu mesajele tale pline de umor. In loc sa spun "uf, draga de ea, ce greu se descurca" ma cutremur toata de ras si mai sa-l trezesc pe bebe care doarme la mine in brate. Esti o dulce, nu te supara, chiar te admir cum reusesti sa faci atatea si sa-ti pastrezi simtul umorului.

Mama_si_pisa mi-a placut mesajul tau.

Azi a fost o zi mai gri (nu mai zic blue ca ma gandesc la mare si tare imi place imaginea, nu vreau s-o asociez cu ceva trist), asta e, una asa, una asa, deci maine iar cu veselie, abia astept. Asa ca m-am inchis in baie si m-am pus pe bocit, dar in timp ce ma uitam la maini mi-am amintit ca trebuie sa curat oja de la Rev si astfel m-am apucat de treaba, pana am terminat de curatat unghiile, a trecut si plansul. Si uite asa am unghiutele curate acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Azi a fost o zi mai gri (nu mai zic blue ca ma gandesc la mare si tare imi place imaginea, nu vreau s-o asociez cu ceva trist), asta e, una asa, una asa, deci maine iar cu veselie, abia astept. Asa ca m-am inchis in baie si m-am pus pe bocit, dar in timp ce ma uitam la maini mi-am amintit ca trebuie sa curat oja de la Rev si astfel m-am apucat de treaba, pana am terminat de curatat unghiile, a trecut si plansul. Si uite asa am unghiutele curate acum.

da, da, cunosc, de Revelion m-am dat cu ruj si cu rimel (dupa ce le-am cautat minute bune in sir) si ma simteam ca Ileana Cosanzeana....
Este incredibil ce usor putem fi fericite zilele astea....Am citit si postul tau cu unghiile facute de mai devreme si ai perfecta dreptate.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Monica in primul rand am admirat Dragoshelu apoi am luat un cm si am masurat circumferinta craniana a Andreei si are 42cm. Legat de diversificare cred ca cel mai potrivit este sa vorbesti cu medicul pediatru si iti da el o scema de diversificare clara. De ex medicul meu mi-a spus pt Andreea, ea e hranita mixt, sa incep de la 4 luni la masa de la ora 10 cu suc de fructe, la inceput putin si apoi marind cantitatea treptat. De fiecare data sa ii dau completare lapte, si apoi peste o sapt sa adaug cate putina pulpa pana ajungem la piure si in cateva saptamana masa de la ora 10 se va inlocui complet cu masa de fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Ralucapaun, deci nu se poate, eu te-am mai invitat in Moghioros, dar nu stiu daca ai vazut mesajul, dar acum nu scapi, nu pot sa cred cat de aproape stam.

mami fericita de Alex

Cu rusine zic ca eu sunt o mototoala de prima mana si mi-e frica sa conduc singura. Asa ca sunt cumva legata de bloc, mai merg prin parculetul ala de la ANL-uri si cam atat.

Tu pe unde stai?

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Multumesc frumos monique. Asa am primit si eu sfaturi cu cate o lingurita de morcov, apoi dupa o sapt adaugat si mar, apoi pulpa apoi piure... Cred ca voi incepe de luni cand va face 4 luni jumate. Oricum am vorbit si cu dra mea si mi-a recomandat o pediatra si cam vreau sa ma mut la ea. Sper sa ajung pana luni sa vad ce zice.

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Cu rusine zic ca eu sunt o mototoala de prima mana si mi-e frica sa conduc singura. Asa ca sunt cumva legata de bloc, mai merg prin parculetul ala de la ANL-uri si cam atat.

Tu pe unde stai?

Ce mica e lumea. Chiar asa aproape sa stam si nici nu stiam. Ti-am trimis PM.

Mergi la inceput