Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *41*
Raspunsuri - Pagina 5
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
da, da, cunosc, de Revelion m-am dat cu ruj si cu rimel (dupa ce le-am cautat minute bune in sir) si ma simteam ca Ileana Cosanzeana.... Este incredibil ce usor putem fi fericite zilele astea....Am citit si postul tau cu unghiile facute de mai devreme si ai perfecta dreptate. Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Hehe, ce fain ca ai reusit!!
Pe mine 12 noaptea m-a prins in pijamale si cu tzatzele pe-afara
Daaaar, mi-am scos parleala a doua zi. M-am machiat frumusel, m-am rimelat, m-am si parfumat chiar...iar peste pijamale mi-am tras capot Cand s-a trezit sotul meu din chiaun de somn ce era a devenit cel mai vesel om de pe planeta. De ce oare???
Eh, mi-a placut ca pe la pranz aveam motiv sa stau un pic in fata oglinzii sa ma demachez, totusi, Radu urla iar eu strigam dupa tat-su: "ia vezi baiatuuuuuuuu' ca eu am treabaaaaaaaa!"
Nu mai pup eu prea curand astfel de rasfat ca i s-au dus lui zilele libere.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
selen80 spune:
scuzati intrebarea prosteasca poate...dar cum dati voi pulpa de la fructe/legume?? dupa suc nu dam direct piure? nu le vine greu sa inghita/digere pulpa?
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 scuzati intrebarea prosteasca poate...dar cum dati voi pulpa de la fructe/legume?? dupa suc nu dam direct piure? nu le vine greu sa inghita/digere pulpa? VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA nunta |
pai piureul se face cu pulpa respectiva. Daca de ex este morcovel il fierbem si-l pasam, daca e cartofel, la fel, daca e mar, dam miezul pe razatoarea de sticla...pana la banana avem de asteptat dar si p-aia o lasam sa se toflogeasca Sper ca e o explicatie acceptabila. Sa vedem ce zic si fetele ca eu am uitat, zau, cum se face.
D'ale Andrei
monica_dicut spune:
selen si eu mi-am pus intrebarea asta. Ma gandesc sa nu se innece cu pulpa aceea...
liliacule... si ce-ai facut tu cu sotzu asa machiata, coafata, rujata, parfumata ?? Ai??
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut selen si eu mi-am pus intrebarea asta. Ma gandesc sa nu se innece cu pulpa aceea... liliacule... si ce-ai facut tu cu sotzu asa machiata, coafata, rujata, parfumata ?? Ai?? Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Macar de-as fi facut ceva as fi spus ca nu e in zadar dar cand am vazut ca priveste ca rama la bordura... ce era sa fac??
D'ale Andrei
mary_07 spune:
miss u girls
sper sa pot reveni mai tarziu
faine discutii pe aici..eu sunt prinsa cu 2 kkciosi,da' ii adorm eu imediat,in 2 timpi si 3 miscari
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
monica_dicut spune:
MAi tre sa facem ceva cu barbatii astia ai nostri ca nu mai tine. Am patit-o si io cu al meu zilele trecute. Pfuii,dupa nshpe mii de luni de cand nimic, zic si eu nah, o avea omu nevoi, si eu de asemenea . Si da-te pe langa el, pisicestet-te, miorlaie, latra, nimic. Intr-un final am plecat nervoasa la culcare . A doua zi am varsat tot ca nu mai puteam .
DA io n-aveam nici rimel si nici parfum si mai scapase si bebe una mica din gurita pe mine. Asa ca iti dai seama ce moartea pasiunii eram.
NU mai spun ca am vrut si io sa ma machez de REvelion si dupa juma de ora cat mi-am cautat rimelu si am transpirat de numa de nervi, m-am lasat pagubasa...
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Mama_si_pisa spune:
Fetelor, va multumesc pentru cuvintele frumoase. Īncerc sa ajut si eu daca īmi vine o idee.
Monikus, multumesc pentru parola.
Va las la distractie si ma duc sa-mi distrez copilul care se cearta cu o jucarica atārnata. Sa aveti o seara placuta!
biaz29 spune:
Dragele mele, poposesc si eu pe forum ca mi-au mers la culcare trei bucati baieti. A fost o zi agitata si nu am apucat decat sa citesc pe sarite. Trebuie totusi sa pupez niste mamici dragi.
Maria, , multumesc pentru linkuri. Exact chestia aia cred ca am eu. Nu stiu cum de nu mi-a venit ideea sa googalesc. Cred ca nu aveam nici o denumire pentru ea.
Dana, exact asa stau si eu la calculator.
Lucia, ca de obicei in forma si cu descrieri de milioane. Te-ai gandit la o schimbare de cariera? Cred ca ai fi geniala ca scenograf.
Liliac, pe tine de doua ori fiinca stii sa inveselesti toate mamicile de pe forum si fiindca le razi in nas situatiilor grele. Cred ca tu esti un fel de Ion Creanga al grupului nostru. Daca voi trece vreodata prin Galati, la usa ta ma infiintez. Ce mai face Andra?
Cristina, ce draguta ai fost tu cu invitatia. Pana la urma se incinge de o petrecere la tine.
Raluca_u, eu n-am sling dar m-am uitat la filmulet doar ca sa te admir.
Raluk, pupic pentru ca faci fata cu brio unei perioade grele. Cum a mai fost azi cu Alexutul? Daca ai timp, fa-ti mila si mai zi-mi o data cum se face laptele de migdale.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
selen80 spune:
noapte buna fetele mele, cu dovlecei somnorosi si cuminti
mergem si noi la nanita, sper sa adoarma pana la ora 23...
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta