Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *41*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Servus dragelor!

Luto, merci de dedicatie, super.
Ce face Davidelu'? Mai ninge la voi? Eu n-am mai iesit azi din casa, am calcat... noroc ca Ana a fost de comitet si m-a lasat. Trebuia sa calc, nu are sotul camasi pentru delegatie.

Investitia in centru de activitati este una minunata, o pun pe Ana si n-am treaba. Momentan o descopera, ca in loc sa se uite la maimutoaie ma urmareste prin casa, cu privirea, de fiecare data cand trec pe langa! Asa am reusit sa calc mormanul de rufe, mi-am pus masa de calcat langa ea. Am ragusit azi cat am vorbit cu Ana, sa o entertain!!!

Suede, si eu tot din aceeasi cauza i-am facut prevenarul Anei, am urechea stanga sensibila de cand ma stiu, nu otita, ca in cazul tau, dar de cand ma stiu imi curge daca nu curat bine apa.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Selenico, si tu Brutus ? in prima faza imi zic...ce naiba e cu telenovela asta ....si cand am citit raspunsul primit de la un barbat am crezut ca lesin de ras, mai ales aia cu verificatul garniturii de chiuloasa.
Doamne cat de bine am inceput dimineata asta....

Fetelor daca am ras atat hai sa trecem si la lucruri serioase ...ca am si eu cate ceva de spus si cate ceva de intrebat.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:

Fetelor daca am ras atat hai sa trecem si la lucruri serioase ...ca am si eu cate ceva de spus si cate ceva de intrebat.

Hai:)

Eu voiam sa va intreb ce fel de jocuri/activitati aveti in program cu bebeii la varsta asta.Deja au atentia mai de lunga durata si se entertain vba Nelei altfel si mai mult. Dau drumul la sondaj,relatati va rog

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Saluti Nela ma bucur ca e cumintica Ana. Si David sta cu ochii pe mine sa nu ma piarda cumva ....ceea ce e imposibil dar el nu stie dragutul
Acum doarme si eu am lins o cafeluta....si imi fac o tentativa de plan pe ziua de azi cam asa: de spalat NU, ca e sarbatoare, de mers afara mai asteptam ca e prea frig si ger asa dimineata.....cred ca am sa desfac bradul ca deja a inceput sa ma enerveze cum ocupa locul degeaba, aduna praful cu tonele si in fiecare dimineata nu apare nimic nou sub el

Mergi la inceput

Elle multumim de aprecieri La multi ani mamei tale !

Si eu si eu ma uit la posturile Liliacului ca la Seinfield Liliana ti-ai gresit cariera,trebuia sa lucrezi in cinematografie-regizor de comedii cred ca era cea mai potrivita:)

Mergi la inceput

Pai in primul rand vroiam sa raspund si eu la postul scris de Alex cu papica.
Eu vreau doar sa-mi dau cu parerea, fara a avea experienta .....Eu habar nu am cat papa Davidelu ...dar sincer ma indoiesc de multe ori ca ar papa la o masa 150 ml ...in cele cateva minute cat dureaza o masa uneori.
Mai sunt zile cand plec pe afara si ma uita Dumnezeu ...si sare peste masa de la 1-2. Cand am fost la vaccin nu a mancat aproape nimic in ziua aceea, lucru ce i s-a intamplat si lui Aidan din cate imi amintesc DECI as vrea sa te rog sa iei in calcul si varianta ca poate nu-i e foame intr-o zi, la o masa sau cu o anumita ocazie.
Dincolo de ocrotirea si dragoastea imense pe care le oferim dovleceilor nostri trebuie pana la un anumit punct sa-i tratam ca pe niste oameni, care de fapt au un organism ca al nostru care actioneaza si reactioneaza dupa niste reguli pe care si noi le stim foarte bine.
E ca si cum pe mine m-ar durea o masea de as muri de durere, nu as sti ce pastila sa mai iau si cum sa ma mai tin de obraz si mama ar tine mortis sa dansam o sarba....e evident ca nu as avea niciun chef(e doar un exemplu ce mi-a venit in minte).
Concluzia e ca daca nu vrea sa pape sa nu o fortezi.
M-am cam lungit dar cred ca mai bine ne mai pui si noua niste poze cu frumuseata ta decat sa-ti freci mainile (la figurat desigur) cu atatea griji peste griji.....Stii ca noi te iubim si te simpatizam

Mergi la inceput

Citat:
cred ca am sa desfac bradul ca deja a inceput sa ma enerveze cum ocupa locul degeaba, aduna praful cu tonele si in fiecare dimineata nu apare nimic nou sub el

vai esti criminala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

sanatate si multa voiosie tuturor ce poarta nume de sfant!
pupici pentru Nela, Emma Ioana, Ioan Amos, Ioanna81 si pt fetita Danutei (parca este si Ioana)

Selen mi-ai inveselit ziua cu bancul ala sau ce-o fi (ar putea sa fie si realitate, nu?)
Elle multumim pentru retete oare as intinde prea mult coarda daca te-as ruga sa-mi dai niste idei pentru un meniu de botez facut acasa (aperitivul ma cam streseaza..parca nu-mi vine sa arunc acolo niste felii de mezeluri si niste sortimente de branza)
Mihaela ce baietel scump am vazut!!! dragul de el..a inceput sa-si descopere piciorusele! imi place si centru de activitati..si am vazut acolo, un fel de carticica cu poze, nu? (facuta din material? se atarna de bare?)

apropo de stimulare..dupa ce ne-a spus Cristina am incercat si eu faza cu aratatul de imagini (nu avem inca o carticica, dar i-am aratat niste felicitari de Craciun)..se uita Ana tare atenta!

eu nu am putut sa vad surpriza de la Meli..zice ca-mi trebuie password

ascult Andre Rieu..saru'mana Luci!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

da ati scris ceva de aseara, nu v-ati jucat..oricum ati fost super, si mie mi-ati facut dimineatza

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUME DE SF ION!
si LA MULTE LUNITE DOVLECEILOR SARBATORITI AZI!

ma duc sa-mi fac cafeluta si revin

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Kawiachan am uitat sa zic ca Joshua e super....si grasunel si cu par...tot ce si-ar dori o mamica.....Iar in filmulet am regasit comportamentullui David cand ii pun cate o jucarie sa cante: intai sta antent "ce se aude ? ce se aude ?" si apoi incepe sa rada cand se prinde si el care-i faza sau recunoaste melodia.....(asa imi place sa cred ca o recunoaste ca noi doi ne-am tampit de cate ori am ascultat ursuletul care face nani si cantainainte de culcare)
Poze cu mami nu vedem si noi ?
E dragut scunul acela de la Fisher Price ....dar deja pot face o trecere la subiectul urmator .....
Eu nu am centru de activitati si nici nu am sa cumpar din anumite motive bine intemeiate zic eu ....am o paturica pe care am sa v-o arat intr-o poza.....
Ma tot gandesc la ce spunea Angeli ca se joaca piciul cu ciocane si surubelnite si aparatul de usturoi....
Eu as vrea sa fie inteligent ca orice mamica, as vrea sa fie priceput, istet etc....dar mi-e teama sa nu exagerez. In primul si in primul rand ca nu am bani sa cumpar toate astea. Ce are el sunt toate primite si sunt second dar nu ma deranjeaza DELOC atata vreme cat imi fac treaba cu ele din plin.
Adica eu cred ca nu va fi copilul meu mai prostanac daca nu are anumite chestii, mai precis sunt convinsa de asta.
Stiu ca ei merita TOTUL dar de fapt eram curioasa sa va intreb unde e limita ?

Mergi la inceput