Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *41*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Doamne, da ce distractie a fost aseara aici, bravo voua fetelor!

Liliac, pitica arata super tunsa,e o finutza, sa ii dai un pup din partea mea, care pana in clasa a X-a asa am fost tunsa, si acum sunt la fel!

Criss, imi pare tare rau ca a suferit bb, eu una sunt slaba rau de inger, nu mai pot uita ca lesin sigur, era sa o patesc si la vaccin, spre rusinea mea.

Am vazut ca intrebati de Prevenar, noua ne-a fost recomandata prima doza la 12 luni, cred ca depinde de la dr la dr. Eu am vrut sa ii fac Rotarix la 3 luni si la 5, dar din cauza chestiei cu schimbatul laptelui nu am apucat, si cei 2 dr la care merg au spus ca merge si la 4 luni si la 6 impreuna cu Infanrix, sper sa fie bine, ca nici nu mai stii dupa cine sa te iei.

Mihaela si Luci parerile sunt intotdeuana bine venite. A mea zgatie are in jur de 5700-5800, are 3 luni si jumatate iar la nastere a avut 2900, deci creste super bine. Cantitatea de lapte cred ca difera si in functie de marca acestuia, la Lactana nu imi bea mai mult de 120 la o masa dar era ceva mai gras, la Nan imi ia si 210 cand ii e foame..., mi-am pus si eu in minte sa nu o mai fortez, eram obsedata ca nu ii place laptele sau ca are cine stie ce, dar vad ca atunci cand vrea papa fara probleme, deci sunt ceva mai relaxata. Sa nu va mai spun ca mai mult ca sigur din cauza acestei obsesii a mea nu am avut lapte suficient si nu am insistat cu ea la san, asta va fi adevaratul meu regret, dar asta e acum, ca altfel iar pic in butoi.

Fug ca maraie, va pup!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ma risc si ma bag la capitol nou, sper sa imi aduc aminte si parola!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata, mamici! Cele care au petrecut pana tarziu inca mai dorm?
Vorbeati de intretinutul copiilor cat sunt treji si ati atins un punct sensibil pentru mine.
La nazdravan nr 1, pana la 6 luni nu mi-am propus sa fac ceva feosebit cu el. La 6 luni am inceput sa-i citesc din carticele si le-a indragit. Acum, la 4 anii si jumatate citim pe roluri. (El un personaj eu toate celelalte). In schimb, de cand era foarte mic l-am plimbat cu mine pe oriunde mergeam (in leganusul lui, sau in carucior, nu in brate) si i-am povestit tot ce faceam. Imi turuia gura non stop: acuma spal vase, asta e o farfurie, am primit-o de la tanti Coculica, asta e buretele, uite ce spuma are. Iar el era . Acuma turuie el toata ziua iar eu .
La cel de-al doilea nu mai am asa de mult timp, si nici atata rabdare . Sper sa se compenseze cu trancaneala neintrerupta alui Busici. Ca intre timp am realizat ca dezideratul meu de a le oferi aceleasi sanse si aceleasi conditii la amandoi este total nerealist.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Dana e din material carticica,de la Fisher Price(dar nu e fosnitoare cum am sperat:(( ) si se poate prinde de bare cu un linkable din ala.Multumim de aprecieri

Luto multumim.Poze cu mine nu pun din motive lesne de inteles...m-am facut cat China
Felicitari ca va puteti abtine cu lucrurile pt bebe si-i luati doar strictul necesar,eu mai am inca de lucrat la capitolul asta.Uite chestia aia din filmulet i-am cumparat-o aseara,desi imi spusese o prietena ca mi-o da pe a ei cand implineste baiatul 7 luni,numai ca asa m-am inmuiat cand l-am pus la magazin in el sa-i faca o proba si s-a dus luciditatea mea away Si sa nu-ti imaginezi ca ne dau banii afara din casa,dimpotriva,dar pur si simplu nu tin cont de nimic cand mi se4 pune pata pe ceva.
Sunt de acord ca un copil se poate distra la fel de bine cu o punga de plastic care fosneste sau mai stiu eu ce..uite eu pastrez cutiile de la lapte praf in ideea ca o sa bag ceva bile in ele si le dau de-a rostogolul ca sa-l entertain:)

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Capitolul 42 va asteapta!!!

Alex25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Multumim de urarile si toate mesajele frumoase. O sa incerc sa revin mai diseara cu raspunsuri, daca mai apuc.
Voiam doar sa-i mai spun Lilianei ca are o frumusete de fetita. E atat de dulce asa tnsulita si serioasa incat daca ar fi de fata, cu greu mi-s putea abtine de la o ciufuleala. Ca nu se cade ciufuleala la domnisoare, mai ales la una asa finuta ca ea.

Luto, si noi avem aproape toate lucrurile second hand si sunt bucuroasa ca am gasit oameni care sa mi le dea.Iar pentru ei, in perioada asta a descoperirilor, o jucarie noua nu e mai interesanta decat un capac de oala. Mai tarziu e alta poveste.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata fetelor!
Ma mai primiti??

Vin eu cu mult elan muncitoresc la tastatura, incep sa recuperez de pe unde am ramas asta-noapte si dau de retetele Ellenutei. Moama, imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca am pucat sa fac promisiuni de-aiurea Pai bine, mai, soro, tu nu te gandesti la sufletul meu sfasiat???? Noi aici n-avem nici Cora, nici Auchan, nici Ikea si nici macar un amarat de Carfour!!! Tu ma pui sa caut magazin arabesc????? Nici macar arabi n-am prea vazut pe strada. Aici e tara indienilor draga mea, dar nu stiu sa existe magazin special pentru ei ca-i vad plimbandu-se in sari-uri prin supermarketurile astea de le avem p-aci.
Sa ma asez un pic la colt si sa bag
Uof, Uof, ce mi-o fi trebuit mie sa fac promisiuni????

gegea sar'mana, sar'mana Cutura proprie zici??? Ia da adresa tot si pregateste la primavara un sezlong pentru "moi" fix acolo intre tufe. Vreau sa zic ca primul impuls a fost de invidie cand am vazut liliac inflorit in noiembrie, dar m-am dezmeticit si m-am prins ca e ispeshali for mi

cris si moni ce simpatice si voi cu gaurile . Nu va pot explica unde m-a dus pe mine gandul ca ma bateti

mangulico daaaaaa, mare dreptate ai vis a vis de gusturi bune si lucruri rele Pai sa-i vezi pe-ai mei ce bobineaza pe la spatele meu cola si cipsuri...mi se face rau!
Cu frate-miu...promit ca mai fac dezvaluiri shocante...dar incetul cu incetul sa nu ma urasca fetele. Si noi primeam in mod egal orice...dar ma apucam cateodata sa bocesc ca pachetul lui e mai maaaare si mai bun. Asa ca maica-mea trebuia sa ia pachetul copkilului sa mi-l dea mie si pe-al meu sa i-l dea lui. Ei, atunci se punea el pe bocit ca de ce ii ia pachetul! Ca la nebuni!
Sar'mana de complimente la adresa Andrei Va dati seama ca azi cand venim de la pomana ma apuc si-i lecturez toate cuvintele de bine ce le-am primit la adresa ei. Va si va multumesc

raluca Stai, draga, nu mai jeli atat...storcatorul ca storcatorul, ca de-ala se mai gaseste...dar razatoare de sticla ai?? Eu n-am vazut de cumparat. V-am spus doar ca stau la tzara!

Mai, trimist ca vad ca se ingroasa gluma!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

sa va spun ce fac eu ca sa entertain pe Anuska (asta in momentele cand este treaza, ca fiica mea doarme cam mult..am avut eu pitici cu treaba aceasta, dar i-am alungat..asa este Ana! mai somnoroasa! las' ca o sa aiba timp sa se trezeasca devreme..am deviat..scuze)

1. am o cartica de pe vremea cand eram eu mica (sunt semnata pe ea cu litere de copil de 7 ani..Dana Mihala) cu poezii de Cosbuc..si ii citesc Iarna pe ulita, Pe langa boi si Cantec de leagan..asa frumos, cu intonatie, si ea mititica, devine tare atenta cand accentuez anumite cuvinte
imi place strofa asta: "Om bun ca dansul nimeni nu-i/ si pentr-o vorba rea ce-i spui/ el toata ziulica lui/munceste suparat"; se amuza tare grig de mine si imi spune ca are impresia ca imediat incep sa plang de suparare
2. in timpul zilei, o pun in centrul de activitati si cand ma mai asez langa ea ii povestesc despre delfinasul de acolo, despre pestisor, mai vine si elefantelul zburator si oita..si uite asa, povesti
3. seara, inainte de culcare o iau in brate si o plimb prin camera..si spunem noapte buna la calendarul cu flori si la animalutele lipite pe perete
apoi, in patut, ii spun o rugaciune si cam asta este..

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput