Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *41*
Raspunsuri - Pagina 19
suede spune:
Maria
,merci mult.Ma tot gandeam de unde sa-i iau Fisher-ul,ajunsesem prin US,dar la Amazon nu ma gandisem
.
Cat priveste cizmele,am noroc ca am vreo 10 perechi(cel putin)
si am mai gasit printre ele unele care ma cuprind la gamba.
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
angelli spune:
Yupiii am primit infacolul.Daca il doare burtica numai seara, trebuie sa ii dau toata ziua? Ce ce am incercat pana acum ii dadeam inainte de toate mesele fara efect.
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
suede spune:
Maria intrebam de Prevenar pentru ca as vrea sa il fac si eu puiului saptamana viitoare si vroiam sa aud mai multe pareri legate de efectele adverse
.Eu avand un istoric foarte urat cu o otita recidivanta care mi-a distrus timpanul si m-a dus la doua operatii pana acum si urmeaza Dumnezeu stie cate(ca nu se prinde implantul de timpan),sigur o sa-i fac.
Cat priveste discutia legata de centrul de activitati eu ii iau,deja a inceput sa traga de jucarii si nu stiu,am eu un feeling ca o sa-i placa.
Si ca sa impac si capra si varza,azi vine si caruselul.

Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez:
ancadragoman spune:
Imi cer scuze ca dau buzna dar am nevoie de voi ,adica Alex mai are nevoie de 3000 de euro pana la sf luni ianuarie-are si bazar aici
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
lutoniana spune:
Buna dimineata
Ioanna, Nelatatal Nelei si mama Ellenei si dovleceii: Amos Ioan, Emma Ioana si cati mai sunt si nu-mi vin in minte LA MULTI ANI !!!!! sa traiti cu numele si sa fiti fericiti !
www.youtube.com/watch?v=jkunCrn4f1k" target="_blank">Dedicatie
eu mananc azi niste fulgi din tarate, beau laptic, cafea fara zahar, verdeturi etc...in caz ca vrea cineva sa ma cinsteasca ![]()
Sa inceapa o noua zi frumoasa si plina de zambete 

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
suede spune:
Sper sa va ajute,la noi sincer functioneaza!
Scoate gaze pe toate partile dupa masa (bine,sa nu uiti sa-l ajuti sa ragaie).Nici nu-ti zic ce fericire e pe mine!![]()
N-as fi crezut ca o sa ajung sa ma bucur pentru asa ceva...
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelli Suede multumesc pt pontul cu infacol, eram convins aca trebuie sa merg la unguri dupa el.Eu tot pe la 11 sau 12 noaptea reusesc sa il adorm, fiind treaz de la 6 dupa-masa.Noaptea se trezeste la 3 apoi la 6 sau 7 dimineata. Manga ce frumoasa copilarie cu fratiorul tau! Siu eu ma astept la certuri si conflicte dar macar vor avea o ocupatie.Pe Andreas greu il distram cand era mic.Rascolisem lumea in lung si lat sa ii gasesc de nou nascut pana pe la 1 an jucarii care sa ii stimuleze gandirea, simturile sa vada dungile nu stiu cum si sa simta asperitatile de pe plasticuri in alt fel.Pierdeam zile intregi mutandu-le dintr-un loc in altul plus ce mai primea cadouri cele mai sofisticate din magazine de fite.Nu a fost niciodata interesat de ele, se juca cu coltul de la cearceaf, apoi cu bete, pietre adunate din parc, frunze ofilite.Acum marea lui pasiune sunt ciocanele adevarate, camera plina de masinute, plange dupa tatasu sa-i cumpere un ciocan adevarat si surubelnite adevarate de la Praktiker,cu care trebuie sa ma joc si eu deoarece trebuie supravegheat.Adora mai ales paletele mele lingurile de lemn, spumiera, aparatul de facut usturoi(nu stiu cum se numeste)de aceea niciodata nu am mujdei ca nu gasesc aparatul printre jucariiile lui. Ellenuta, la sosul de usturoi oul se pune crud?Ce delicios suna, bine ca nu citeste si Adi, ca el nu stie ca o mami mai poate si gati. Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009) |
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009Botez:
suede spune:
El se da inainte de fiecare masa,dar daca ziua n-aveti probleme...tu il cunosti cel mai bine.
Incearca prin experimente...da-i mai intati doar seara o pipeta,trei zile(48 ore cat scrie pe prospect),daca nu functioneaza da-i doua...si tot asa.Daca tot plange de durere de colici,da-i si ziua.
Succes!
| citat din mesajul lui angelli Yupiii am primit infacolul.Daca il doare burtica numai seara, trebuie sa ii dau toata ziua? Ce ce am incercat pana acum ii dadeam inainte de toate mesele fara efect. Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009) |
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009Botez:
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui angelli Asta faceam inainte de bebe 2, acuma sunt in stare sa mananc si crema de ghete de epuizata ce sunt. |
hai ca deja se anunta o dimineata reusita

...ce simpatica ai putut sa fii. Oricum multumim pt sfaturile despre slabit....teoria asa o mai stiu si eu...practica ma omoara....Cred ca sunt in stare sa dau cuiva in cap pentru un paharel de suc, 7Up, Pepsi, apa cu multiiii coloranti si tone dezahar si indulcitori.
E singurul lucru la care poftesc si probabil ca unul dintre cele care m-a ingrasat ...ca eu sunca de pe porc si smantana amestecata cu cartofi si alte chestii ingrasatoare nu mancam nici inainte.
suede spune:
Si ca sa termin momentan (ma duc sa mananc) cu ce trebuia de fapt sa incep
:
LA MULTI ANI! de Sfantul Ion 
Nela tot ce-ti doresti sa se implineasca!

Urari de bine si tatalui tau!
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez:
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui angelli Liliana eu citesc postarile tale cum ma uit la Seinfeld, abia astept sa vad ce mai zici! ![]() ![]() Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009) |
Liliachio cu alte cuvinte esti pe post de comic ...ca sa folosesc un cuvant elegant
Va pup pe amandoua ca-mi sunteti dragi si stiti ca glumesc