Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Hi

Racusor si zi am bifat trezirea la 7 fix, am fost la baie si nu am mai putut sa adorm...dar seara trebuie sa recunosc ca la 10 dorm dusa

fetelor, voi aveti probleme cu...la mine vad ca se agraveaza lucrurile si parca nimic nu ma mai ajuta, am inceput sa beau suc de kiwi pe stomacul gol sa vedem daca da rezultat

eu la 6.37 :)) atunci dau trezirea ...

la mine se rezolva cu lapte sau un mar...cafea nu mai beau...cand sunt acasa merge treaba struna...problema e cand merg la serviciu :( dar pana acum nu pot sa ma plang...

Bulina 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu mi-am facut lapte cu taitei :) yammii...

si am mai fost la cumparaturi si mi-am luat o rochita de purtat cu egari...dar sub rochita se vede si mai si si burtica :)

si am vazut prin mall atatea burtici, de toate marimile...dar ma uitam la cele mari mari, ca asa ajungem si noi, cu voia lui Dumnezeu :)

Bulina 14 +

eu am 2, una de la mama si una mi-am luat eu si asa este....se vede burtica si mai tare desi eu credeam ca e mai evidenta in pantaloni

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 14+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Citat:

Dragaica, cum papi prunele uscate, asa pur si simplu? cam cate? seara?

Ideal dimineata , pe stomacul gol. Se tin peste noapte intr-o cana cu apa rece. 3-4-5 , cate poti.

Sarcina usoara!

Catalina

ahaaaa ...maine ma dotez cu prune si va dau de veste cum merge treaba

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 14+

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:

Dragaica, cum papi prunele uscate, asa pur si simplu? cam cate? seara?
eu pana acum am mancat doar compot facut din prune uscate asa ca nu ma pre apricep

[font=Comic Sans MS]Oana 14+

[navy]Noi 2...

Mananc cate 4-5 prune pe zi, pur si simplu, de placere .

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Oana, eu dimineata o incep cu o lingurita de miere, dupa care beau un pahar cu apa, fibre la greu din cereale, fructe, legume, fructe uscate. La mine acuma e ok, dar cam cu vreo luna in urma nu am rezolvat decat cu duphalac, dar nu am luat decat un capacel, nu cat scria pe prospect.

Alina 10+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ELADEA ma incurajezi cu amniocenteza.
eu ar trebui sa fac,ca peste 35 e recomandat.

RAMO sa vii cu vesti bune!!

NAtYSOR

Citat:
si eu o sa fiu din nou mamica la sfarsitul lunii iulie (24) si sunt noua inregistrata in site, dar as vrea sa ma inscriu si eu in lista cu gravidute. va rog sa ma primiti si pe mine si sa imi spuneti ce trebuie sa fac! multumesc

bine ai venit !!! pana la primele 10 mesaje ,iti vor aparea geu mesajele,pt ca sunt moderate,dar apoi vei intra in normal.scrie-ne ,desi vedem mesajele cu intarziere!

8+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

fetelor e voie grepfruit in sarcina?in unele parti am citit ca nu prea e recomandat.si io am papat unu mare azi!!!!

10+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

carla, nu trebuie sa iei lucruri chiar asa cum sunt scrise. De exemplu, mama mea a mancat tot ce a simtit nevoiea si are 2 fete sanatoase. Organismul tau iti va spune ce are nevoie si ce nu. Important e sa nu exagerezi cu "mancarurile interzise". Eu, de exemplu, nu ma pot opri din a manca icree, pur si simplu mor de pofta, non-stop; doar cele facute in casa; asa ca mananc.

Bun venit noilor gravidute. Le rugam sa ne dea info privind date viitoarei nasteri.

Noapte buna

14+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

carla, nu trebuie sa iei lucruri chiar asa cum sunt scrise. De exemplu, mama mea a mancat tot ce a simtit nevoiea si are 2 fete sanatoase. Organismul tau iti va spune ce are nevoie si ce nu. Important e sa nu exagerezi cu "mancarurile interzise". Eu, de exemplu, nu ma pot opri din a manca icree, pur si simplu mor de pofta, non-stop; doar cele facute in casa; asa ca mananc.

Bun venit noilor gravidute. Le rugam sa ne dea info privind date viitoarei nasteri.

Noapte buna

14+
Vine bebe!

si eu am mancat vinete cu maioneza, muream de pofta...beau cate un pic de vin, mananc branzeturi de care imi plac...ideea e sa nu exageram...daca ai pofta de ceva, linistita poti papa...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 15+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

ELADEA ma incurajezi cu amniocenteza.
eu ar trebui sa fac,ca peste 35 e recomandat.

8+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

aelita, asa mi s-a spus, ca nu e deloc asa nasol pe cat se asteptau...cu amnio e ca si cu epidurala...ti-e o groaza de mori cand te gandesti la un ditamai acoi infipt in coloana, dar cand vin contractiile ai face orice ca sa scapi de durere...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 15+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput