Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dedicut imi pare rau!!!cred ca suferi cumplit....ce tratament ai luat?

Sheri ma bucur enorm pt bebeii tai!!!!!!!!!FELICITARI!!!!

Bun venit noilor burticutze!!!!!!!!

10+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ainotna (antonia), daca dr ti-a recomandat No Spa indiferent daca te doare sau nu, atunci ia-l. Citeste prospectul, il iei preventiv ( pt a nu avea contractii uterine). Acelasi tratament il urmez si eu, difera doza si Utrogestanul il iau local.

Apropo de Utrogestan: pe www.efarma.ro/products.php?id=2507" target="_blank">prospect scrie ca la gravide e de preferat sa se ia local nu oral. Citez "Administrare pe cale vaginal#259; pentru a ajuta sarcina, în special"

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Racusor, am fost o mofturoasa in bucatarie de cand ma stiu, tare ma tem ca si bb ar putea semana cu mine la capitolul asta, singurul meu noroc e ca mofturile mele au inceput cam la varsta de 7 ani. De cand sunt insarcinata am avut vreo 2 saptamani in care n-am putut manca nimic, dupa care am continuat cu greturi, dar dupa masa, cu tot tranzitul meu lent, se poate sa fi pus juma' de kil. Ideea e alta, eu stau linistita, in primele luni de sarcina nu e nevoie sa mananci mai mult ca inainte, bb creste din vitamine, minerale, progesteron (parazit in toata regula), abia din luna a 6-ea ar trebui sa adaugi in alimentatie echivalentul unei felii de piept de pui la gratar, parerea mea e ca mananci cat iti trebuie, nu exagerat, dar nici cu numaratul caloriilor. Oricum excludem in orice caz ideea de dieta.

Alina 10+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Lalala, sigur e uterul, pai fasolica mea are 4 cm (fasolica o sa ramana pana aflam ce e), uterul e cat un grape fruit. Eu zic ca burtica e mai mare din cauza lui bb, pai vrea si el sa fie vazut.

Alina 10+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Hi

Pufescu, asa pateam si eu, era al meu cu ochii pe mine ca pe butelie, si eu pofteam vin rosu....m-a si certat pentru ca am baut putin …pana i-am aratat in carte ca vinul si berea in cantitati mici nu fac rau
Cu kilogramele nu mai stiu, in ultimul timp nu m-am mai cantarit...dar a luat al meu problema in mana si a comandat un cantar electronic....asa ca in curand o sa va pot spune la gram cat m-am ingrasat

Imi pare rau fetelor daca v-am facut pofta cu cartofii copti...dar mie chiar imi era o poftaaaaa drept pentru care am si papat ieri seara

Oricum sunt happy ca mi s-a mai domolit pofta de mancare...ma speriasem la inceput in primele 2 luni, acum cantitativ mananc normal ca si inainte de sarcina

Bun venit Georgy si Natysor

Racusor si zi am bifat trezirea la 7 fix, am fost la baie si nu am mai putut sa adorm...dar seara trebuie sa recunosc ca la 10 dorm dusa

fetelor, voi aveti probleme cu...la mine vad ca se agraveaza lucrurile si parca nimic nu ma mai ajuta, am inceput sa beau suc de kiwi pe stomacul gol sa vedem daca da rezultat

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 14+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

oana, eu rezolv toaleta cu ulei de parafina, cate o lingura seara; eu il iau cu lapte. Incearca! Mie mi l-a recomandat doctora mea.

14+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Hi

fetelor, voi aveti probleme cu...la mine vad ca se agraveaza lucrurile si parca nimic nu ma mai ajuta, am inceput sa beau suc de kiwi pe stomacul gol sa vedem daca da rezultat

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 14+

Noi 2...

Eu am avut probleme mari cu constipatia, de la asta am facut fisuri anale, heoroizi si tot tacamul, am luat de toate, pastile pe baza de ulei de in, Metamucil, crusin de toate si nimic.
Pana cand am citit tot aici pe forum despre prunele uscate.......vai cata usurare, cel mai bun remediu din lume......pentru mine cel putin

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Dragaica, cum papi prunele uscate, asa pur si simplu? cam cate? seara?
eu pana acum am mancat doar compot facut din prune uscate asa ca nu ma pre apricep

Adriana daca nu mege treaba cu prunele trec la ulei de parafina....

Oana 14+

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu mi-am facut lapte cu taitei :) yammii...

si am mai fost la cumparaturi si mi-am luat o rochita de purtat cu egari...dar sub rochita se vede si mai si si burtica :)

si am vazut prin mall atatea burtici, de toate marimile...dar ma uitam la cele mari mari, ca asa ajungem si noi, cu voia lui Dumnezeu :)

Bulina 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

[navy][font=Comic Sans MS]Dragaica, cum papi prunele uscate, asa pur si simplu? cam cate? seara?

Ideal dimineata , pe stomacul gol. Se tin peste noapte intr-o cana cu apa rece. 3-4-5 , cate poti.

Sarcina usoara!

Mergi la inceput