Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
tina_80 spune:
Hellooo mamici!
Giorgy! Bine ai venit! Felicitari! Sarcina usoara si la termen!
Ainotna! Si mie dr mi-a recomandat: Nospa(3 tb/zi),Scobutil (2-3 tb/zi), acid folic(1tb/zi) si Utrogestan (2ovule/seara/intravaginal)...acesta e tratamentul pe care eu il urmez infiferent daca am sau nu dureri.
Elena! Mi-ai stirnit poftele! Inghetata doar ce am mincat si acum pot spune ca stau cu gindul la varza murata.
Sa aveti un weekend placut!

tina
11+
lalala13 spune:
ainotna cica nospa ar ajuta la relaxarea uterului
86cmm cu somnul si eu am patit exact acelasi lucru si mi-am trimis sotul in alta camera
pufescu credeam ca sunt singura care vomita dupa ce deschide frigiderul. sotul m-a facut nebuna
bumblebee eu intreb de burtica ca-s mai grasa de fel..si ma oftic ca nu imi dau seama daca am burta ca-s grasa sau ca a inceputsa creasca uterul..desi parca si mie incepe sa mi se intample ceva![]()
eu azi ma siumt mai bine dupa o saptamana de greturi si vomitat..oare cat o sa ma mai tina
si asa emotii am pentru luni la dublu test si eco..offf
----------------------------------------------
my somebody.... 
12+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
CD27 spune:
Un an nou plin de bucurii si nasteri usoare burticilor
Am reusit si eu sa mai respir putin si tzup pe forum, astazi am avut o zi BUNA, dimineata am fost la masaj, apoi am dormit cu baietelul si acum pe seara am comandat mancare de la LA mama 
|Poftele mele nu prea sunt spre dulciuri decat rar (aseara clatite
) in rest poftesc mancaruri gatite, nici la prima sarcina n-am mancat dulciuri la inceput, dar spre final bagam cam in fiecare zi prajituri de la cofetarie![]()
Nu prea mai am greturi, dar am dureri de spate si burta, sper ca masajul sa fie de folos, saptamana viitoare merg la control+eco ca a trecut ceva timp, sa vedem ce face bobinache
Pufesc intrebai de sotzi, al meu e mult mai relaxat acum la a 2 a sarcina, ma menajeaza dar nu se mai crizeaza cand beau un pahar de Cola sau mai stiu eu ce si nu-i nicio problema sa mai bei cate o cafea, eu ma chinui sa beau ca sa nu mai fiu asa lesinata, dar nu imi place
11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

ramo1901 spune:
salut burticilor......va urmaresc cu drag cum povestiti voi de toate cele si cum va sfatuiti una pe alta
tare mi-as dori sa vin cu vesti bune...dar poate mai tarziu. sunt tot in pat, cu tratament....doar ca de ieri a inceput sa ma doara rau burta...nu stiu daca sunt contractii, nu cred, e asa ca o intindere...sper sa nu fie ceva grav. nu am mai sangerat..asta e vestea buna...sper sa pot merge luni la medic ca sunt tare ingrijorata, si apoi pe 13 la dublu test....
va imbratisez pe toate si chiar daca nu scriu..sunt cu ochii pe voi.
la toate burticile
vladia1 spune:
seara buna!
mama ei de fasole, ce mi/ati facut!? acu' tre' sa ma apuc sa fac o fasolica batuta ca nu mai merge....

ce credeti ca am facut de dimineatza?? a? a? am mancat carneeeeeeee!!!!! doamne ce buna a fost...aproape ca/i uitasem gustul....
eu am mai nou in stomac o senzatie de gol...ca de foame..chiar imi si aud matzele cum cer mancare....dar asta dupa 10 minute dupa ce mananc...bine si apoi trebuie sa
....
pf o fi de stres....fetele in cat timp vine rezultatul de la DT?
racusor eu merg de la Kiabi in Grand Arena, ca e langa mine ![]()
stiti ce am primit euu de craciun de la sot? o centura de masina pt gravide....de fapt este un suport care iti pozitioneaza centura sub burta...io/s soferita si cica trebuie sa ne protejam si eu si bb. of...uneori barbatii astia exagereaza cu protectia...
Mamica la dublu
+10 si CRY (2005)
86cmm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pufescu Eu cu exceptia faptului ca ma trezesc sa ma duc la pipi dorm ok...pana acum. Eu fac tare urat la lipsa de somn(devin isterica)si imi e groaza de momentul cand nu o sa mai pot dormi. Nu stiu ce o sa fac cand se va naste minububu....presupun ca o sa ma adaptez :) 9+ |
si eu is moarta dupa somn..numa ce m-am trezit...am profitat de ocazie ca sotu meu a venit la calculator si m-am bagat in patuc..cred ca am dormit vreo ora...asa bina o fost..:))si eu la dupa 2 guri de apa tre' sa merg la pisu..asa ceva mai rar:))..ce nasol ii...ca daca nu merg, ma doare burta..uhhhh....

cristina
10
natysor spune:
si eu o sa fiu din nou mamica la sfarsitul lunii iulie (24) si sunt noua inregistrata in site, dar as vrea sa ma inscriu si eu in lista cu gravidute. va rog sa ma primiti si pe mine si sa imi spuneti ce trebuie sa fac! multumesc
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooana Neata Racusor vad ca si tu esti tot asa de matinala ca si mine ...m-am trezit sa merg la baie si gata cu somnul indiferent cat m-am invartit eu in pat.pofta de inghetata am si eu, ieri cum a iesit de la servici m-am oprit sa iau inghetata sa va zic ca sunt moarta dupa cartofi copti cu unt si zeama de varza ...si salata de vinete as manca in cantitati industrialeYou don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her. Oana 14+Noi 2... www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
eu as manca salata de vinete (chiar azi mi-am facut) si cartofi prajiti ! :)
da, dimineata sus devreme! cum imi vine sa merg la baie, s-a terminat cu somnul
dar seara...
Bulina
14 +
racusor2010 spune:
CD27 unde mergi la masaj? si ce fel de masaj faci? si eu ma gandeam sa ma duc, dar ma gandeam ca poate nu e bine pentru bebe..si pe mine ma doare spatele si asa m-ar linisti un masaj...deja visez
il mai pun pe sot cateodata...
eu am fost la CORA si mi-am luat o caserola de 2 kg de inghetata :))) dar nu prea am curaj sa mananc ca sa nu racesc :( chiar daca sunt acasa...offf, ce ti-e si cu poftele astea 
eu nu stiu cand scap de tot de greturi...adica nu prea mai am, dar seara ma balonez inca foarte tare si am o stare de greata care nu ma lasa sa mananc...mie mi se pare ca mananc la fel de putin ca inainte ;( nu stiu cu ce creste bebica al meu...dimineata bag mancare cat pentru doi, dar apoi...pana seara nici pentru unul macar :( ma stramb la mancarea gatita, as manca numai vinete, cartofi prajiti....offf....si eu care ma gandeam ca inainte eram sclifosita la mancare dar cand o sa fiu insarcinata o sa mananc din toate
sper sa nu am un bebe la fel de sclifosit ca mine si sa semene cu taica-su ![]()

Bulina
14 +
CD27 spune:
Racusor intr-adevar masajul poate fi periculos in timpul sarcinii, din cate am citit poate chiar provoca avort, am fost la active center care se ocupa de gravide si proaspete mamici, a fost masaj general, inclsiv la abdomen, dar sus, nu jos la bebe, a fost foarteee relaxant, 55 ron sedinta, intentionez sa imi fac abonament, e 500 ron, 10 sedinte
e un centru super din cate am vazut, cu tot felul de activitati pentru gravide (pilates, yoga, aerobic, aquagym etc) pentru cine are banuti si timp mi se pare excelent sa te mentii asa in forma
din pacate aseara eu am avut o discutie cu sotzul si mi-a zis sa strang cureaua lunile urmatoare, poate reusim sa ne luam casa![]()
m-am cantarit si eu si se pare ca nu am luat deloc in greutate
, aveam in plus de la sarcina trecuta, stiam eu de ce le pastrez![]()
cu bobinache 14s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

indiferent cat m-am invartit eu in pat.