Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Eu am fost ieri la doctor si mi-a dat pt hematom Utrogestan cate 2 de 2 ori pe zi. Am luat in dimineata asta prima doza, pe cale orala si deocamdata nu ma simt rau. Mi-a mai dat si No-spa, cate 2-3/zi, chiar daca nu ma doare burta...Voi luati/ati luat asa, chiar daca nu aveati dureri??
7+

Mergi la inceput

Eladea2005, pai mie dr mi-a zis ca e mai mica sarcina, n-am citit eu. Bine, dar nu mi-a zis ca e vreo problema
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Salut burtici! (Neatza' a trecut)
M-ati innebunit cu cartofii copti, vreau si eu. Muraturi am bagat saptamana asta zilnic, si chiar suna tentant o fasole... facaluita, iahnie,, am gura plina.
Aseara ii spuneam sotului, gata mami cu greturile, pana la 12 m-am zvarcolit din cauza spasmelor gastrice, asa ca mai bine tac.
Aiotna, eu iau no-spa cand ma doare, au fost zile cand 3 no-spa n-au fost de ajuns.
Florentina, daca tin eu minte bine, la inceput parca erai nesigura pt ca nu aveai greturi, acuma esti in graficul celor cu greturi, in saptamana 7-8 sunt cele mai nasoale senzatii de greata..
poate n-o sa mai dureze mult

Alina 10+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Larissa, prea tare fecioara ta, ma amuza tare tare ideea.
eu pe la 7 ani imi umflam burta si spuneam ca am bebe-n burta

Alina 10+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Florentina, daca tin eu minte bine, la inceput parca erai nesigura pt ca nu aveai greturi, acuma esti in graficul celor cu greturi, in saptamana 7-8 sunt cele mai nasoale senzatii de greata..
poate n-o sa mai dureze mult

Alina 10+
gargarita

Asa e....la inceput ma vaitam ca nu am greturi...acum e altceva...
Mai adineauri am tot ce mancat de dimineata... Asta e, induram pt minunea din burtica.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 7+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

Buna fetelor...va rog mult nu mai incepeti cu pofetele ca asa cum m-am apucat si eu de cartofi prajiti acu ceva vreme cred ca ma paste o iahnie de fasole curand; iar cartofii copti suna ataaaat de bine :).
Eu azi ma simt bine, pentru prima oara in doua luni ma simt si eu un pic mai energica...am facut ordine in bucatarie si mincare, ceea ce e o performanta remarcabila la cat de bleaga am fost pana acum(nu mai zic ca vomitam daca deschideam frigiderul). Sper sa ma tina starea pentru ca nu mai prea suport haosul din casa(domnul si stapanul s-a straduit sa faca ordine si mancare si ii apreciez sincer eforturile :D ). Cred ca in curand intru in faza cu pofte si mancat necontrolat,ceea ce nu ma prea incanta ca aveam ceva(destul de multe) sunci inainte sa apara minunea.
Voi cum mai stati cu kilogramele? Va puteti abtine la dulciuri?
Cum se comporta domnii soti? Al meu e intr-o faza de emotie continua dupa ce i-a auzit inima ieri...dar problema e ca sta cu ochii pe mine ca vulturul:am baut o ceasca foarte mica de cafea dimineata(poate de aia sunt mai energica :) ) si am crezut ca ma face bucati....parca beam din sticla de tarie asa s-a uitat la mine :D

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

hello mamicutzelor..ce faceti?cum va simtiti?eu de la un timp asa rau dorm noaptea...si azi noapte m-am mutat in alta camera in alt pat ca nu-mi gasisem locul nici cum si am zis ca de cat sa ii stric sotului meu somnu(lucru care il facusem deja),mai bine merg de langa el...voi cum va odihniti noaptea?va pup

cristina 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

Eu cu exceptia faptului ca ma trezesc sa ma duc la pipi dorm ok...pana acum. Eu fac tare urat la lipsa de somn(devin isterica)si imi e groaza de momentul cand nu o sa mai pot dormi. Nu stiu ce o sa fac cand se va naste minububu....presupun ca o sa ma adaptez :)

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgy19801 spune:

Buna!! Numele meu e Georgy si am 29 ani.O sa am bebe in iulie..As vrea sa ma alatur mamaicilor de iulie -august!!

Mergi la inceput

Bumblebee – si eu stiam ca trebuie sa iau cand ma doare, dar eu pana acum nu a trebuit sa iau pentru ca nu m-a durut...dar acum cica trebuie sa iau si daca nu ma doare ...
Pufescu, ma bucur ca te simti bine. Sa o tii tot asa! Mie nu imi vine sa mananc dulciuri, am mancat la inceput, dar acum pur si simplu nu ma mai intereseaza

Mergi la inceput