Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LAURIKA Bine ai venit !

MYA am sa verific sa nu fi gresit eu acolo ceva!
m-am uitat pe pagina pe care o am eu in spaniola,si apare 14-21 grame.nu stiu ce sa zic,poate asta sa fie un minim...adica e clar ca la tine e corect daca asa ti-a spus medicul,deci posibil sa fie un minim dar ca poate avea mult mai mult ...o sa mai caut si alte pagini sa vad !
Poate mai au si fetele date sa ne mai spuna.
in orice caz,tinand cont ca la aceleasi 9 luni,un copil se naste cu 2800g si altul cu 3800g,sau diferente si mai mari,desi ingrafic sunt trecuti in jur de 3500g...e clar ca nu e vorba de greseli,ci de numee pur orientative.
Mie medicul ,dupa ecografii,nici nu imi spunea cat cantareste,si eu intrebam mereu,si imi spunea ca nu e relevant,ca nici masinariile nu masoara exact ! ca au fost copii care s-au nascut mult mai mari decat le aparea la eco.
au fost si medici care au propus cezariana ca are copilul peste 4 kg si in final avea 3...
Sunt orientative!
atat timp cat medicul nu spune: "e o problema,nu se alimenteaza,nu a mai crescut in ultimele saptamani",E BINE .ca are 50,sau 70g e irelevant,nu inseamna nici ca e mare nici ca e mic...Important pt ginecologi e ca la fiecare ecografie sa vada ca au mai crescut ,sa aiba curba in crestere,sa nu stagneze.dar in general nu se intampla asa ceva acum.mai tarziu,aproape de nastere,pot fi uneori problemute,dar se rezolva cu o nastere programata.

DEDICUt imi pare atat de rau !!!!!!!!!!! sa incerci sa afli ce analize poti sa mai faci in afara de ce ai facut dupa prima pierdere..ca deja e prea mult a doua oara...imi pare rau pt pierderea ta!
dumnezeu sa iti dea putere sa treci peste,si sa o iei de la capat !

CAtALINA

SHERItRA-felicitari pt baiat si probabil fata! ce bine ca ai putut afla asa repede !!!

LARISA-un fratior pt Alexia!

DRAGAICA-

Citat:
ce Doamne iarta-ma sa ma fac eu cu doua fete
ce te faci cu doi baieti Sa fie ce iti doresti!

VLADIA-of..citeam si ma speriasem...doamne,bine ca nu ati patit nimic !!

PUIUtMIC sigur e bine bebe !!! si daca nu crestea burta era bine,ca el e atat de mic acum,ca are loc sa se lafaietin pumnii sa vii cu vesti frumoase!

ADRIANA,BELUIStEF-musai sa mananc si eu ce ziceti voi!
o sa ajungem sa mancam in grup,acelasi lucru

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Vladia, dar unde gasesc magazinele Kiabi?

pe mine cred ca ma paste o raceala nu stiu ce sa fac sa o tin in frau...de aseara m-a usturat putin in gat si acum am nasul infundat

am luat aseara osciloccinum, o sa bag niste ceai cu miere si lamaie azi...sa vedem! abia m-am intors la lucru...daca iar stau acasa ca sunt bolnava ma dau astia afara!! glumesc :P

si sotul saracu'...ba am greturi, ba dureri, ba is racita

Bulina 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

Racusor vad ca si tu esti tot asa de matinala ca si mine ...m-am trezit sa merg la baie si gata cu somnul indiferent cat m-am invartit eu in pat.

pofta de inghetata am si eu, ieri cum a iesit de la servici m-am oprit sa iau inghetata

sa va zic ca sunt moarta dupa cartofi copti cu unt si zeama de varza ...si salata de vinete as manca in cantitati industriale

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 14+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Neata si de la mine. M-am trezit dimineata, dar am avut ceva treaba si nu am pucat sa va salut.
Noi suntem bine...putine ameteli si greata dimineata. Ieri am aproape toata masa de pranz. Mai rau e ca dimineata nu prea pot manca si nici in timpul zilei nu imi vine sa manac nimic.
Dar...trecem noi si peste asta. Bb-le sa fie bine si sa creasca mare...asta conteaza.
Va

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 7+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Neata

Racusor vad ca si tu esti tot asa de matinala ca si mine ...m-am trezit sa merg la baie si gata cu somnul indiferent cat m-am invartit eu in pat.

pofta de inghetata am si eu, ieri cum a iesit de la servici m-am oprit sa iau inghetata

sa va zic ca sunt moarta dupa cartofi copti cu unt si zeama de varza ...si salata de vinete as manca in cantitati industriale

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 14+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

ooana mi-ai facut pofta de cartofi copti. O sa ii pregatesc pt masa de pranz.

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Florentina, multumesc pentru incurajari, esti o fata plina de optimism!

Contra greturilor ai incercat sa mananci un biscuit dimineata inainte sa cobori din pat? Eu abia azi am incercat si vad ca deocamdata e bine, nu m-a luat greata. Ieri ma luase inainte sa ajung la toaleta si m-a tinut toata ziua, de fapt in fiecare zi e cam la fel, dupa ce ma spal pe dinti dimineata, nu ma mai lasa toata ziua

Sa ai o sambata frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Dedicut, of..imi pare tare rau pentru pierderea suferita. Eu zic ca trebuie sa ajungi neaparat la un medic foarte bun care sa afle cauza ca trebuie sa fie una. Eu ti-l recomanda pe dr Tutunaru. Eu n-am fost la el dar stiu ca e foarte bun si specializat pe sarcini cu probleme. Doamne ajuta sa depasiti cat mai usor acest moment!
belu, si io poftesc la inghetata, ba chiar mananc la greu si daca va mai zic la ce...o sa ziceti ca am innebunit. Ei bine poftesc la vin. Eu care de fel nu pun gura pe nici o bautura. Nici macar o gura. Acum de sarbatori mi se scurgeau ochii dupa pahare si am mai luat cate o gurita mica mica.
Eu zic ca nu sunt multi baietei identificati. Oricum ei se vad cel mai repede la ecograf. Ca nu iti zice nimeni in saptamana 12 daca e fetita sau nu. Iti zice ca nu se vede inca. Cel putin eu asa am observat. Eu nu stiu, dar acum sunt sigura ca al meu e baietel....cu toata nesiguranta lui tati. Sper sa se confirme la 16 saptamani.
Sheri, felicitari si tie pentru baietel. Traiasca ecografele de la CMU....
dragaica, lasa mah ca sunt bune si 2 fete. Is asa de vorbarete. A mea mai nou vobeste intruna. Da' intruna fetelor. Vrea sa mearga si ea la medicul la care am fost sa ii faca si ei pe burta eco ca poate are si ea un bebe acolo. Si cate si mai cate nu mai spune. Ne doare capul la propriu.

Larisa 11+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Florentina, multumesc pentru incurajari, esti o fata plina de optimism!

Contra greturilor ai incercat sa mananci un biscuit dimineata inainte sa cobori din pat? Eu abia azi am incercat si vad ca deocamdata e bine, nu m-a luat greata. Ieri ma luase inainte sa ajung la toaleta si m-a tinut toata ziua, de fapt in fiecare zi e cam la fel, dupa ce ma spal pe dinti dimineata, nu ma mai lasa toata ziua

Sa ai o sambata frumoasa!

Puiutz_mic o sa incerc sa urmez sfatul tau. Multumesc mult pentru pont.
Te-am de 1000 de ori.

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Buna fetelor

Am venit de la dr si mi-a zis ca am risc de sindrom down de 1:207 , l-am intrebat daca sa fac amniocenteza si a zis ca nu poate hotari in locul meu, cu toate ca la morfofetala mi-a zis ca au iesit toate bune, pliul nucal a fost de 1.4 nici nu ma asteptam sa imi iasa prost DT, chiar nu stiu ce sa fac, pe o parte stiu ca este decat un test statistic dar am indoiala asta
As consulta si un alt medic dar nu prea stiu la cine sa ma duc

Andrei 11.02.2006 si 14+

tanti, asa cum stii, testele astea sunt orientative, statistice...deci exista riscul sa dea rezultate false...eu as face si triplu testul, si abia apoi as lua o hotarare...n-are sens sa repeti dublu testul...parerea mea...

aelita, nu are rost sa-ti fie frica de amnio...am 4 prietene care si-au facut-o si au zis ca mai amre a fost frica, dar ca n-a fost asa dureros pe cat credeau...deci daca trebuie, trebuie...dar paote nu e cazul la tine...

ainotna, si fetelor care va stresati cu masuratorile si greutatile bebeilor... stati linsitite, ce citim noi pe net, reviste, carti sunt date pur informative, daca citesti in 5 parti o sa vedeti 5 informatii diferite...asa ca...nu asta conteaza, atata timp cat medicul va zice ca totul e ok...

dedicut, imi pare tare rau...stiu prin ce treci..of doamne...multa putere si ai incredere ca data viitoare va fi mai bine...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 14+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Tanti, sunt convisa ca o sa iei decizia cea mai buna pt tine si bebe. Si o sa fie bine.
Dedicut, sa-ti dea DD putere si sanatate!
Larissa, ma bucur tare ca l-ai vazut pe bb si ca e totul bine si ca ai scapat si de hematom.
Vladia1, succes la dublu test, sa vii cu vesti bune. Imi pare rau ca nu poti sa papi. Eu desi am greturi, pot sa mananc si chiar mi-e mai bine daca mananc.
Beluistef, ce dragut ca l-ai simtit pe bebe. Ce pofta ciudata ai avut… Eu nu prea am avut pofte, doar putin de inghetata.
Puiutz_mic, te asteptam sa vii cu vesti bune de la eco.
Racusor, Kiabi e in centrul comercial Militari si cred ca si in Berceni la Arena. Multa sanatate, sa nu racesti.
Ooana, mi-ai facut si mie o pofta de cartofi copti cu unt dar fara zeama de varza

Mergi la inceput