Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
Dragaica spune:
Dedicut imi pare sincer rau, ma rog la DD sa-ti dea putere sa mergi mai departe.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de
7+
vladia1 spune:
Inainte de Craciun am facut si eu cunostinta cu scurgerea maronie...care imediat dupa revelion avea si cheaguri, dr mea m/a trecut de urgenta pe duphaston.....iar azi am constatat cu bucurie nu nu am mai avut nimic....va trebui sa reduc doza la jumatate.....recomandarea ei a fost fara efort si cat mai multa odihna....dar fara sa fiu consemnata la pat...eu oricum m/am luat concediu.....caci dragele mele de saptamani bune nu mai stiu ce e aia mancare si zau ca am ajuns sa ma pricep mai bine la scosul ei din stomac decat la ingerat.....
Doamne ce am manca o friptura
......dar o nu.......nici iz sa nu simt....

mi/e foameeee

Mamica la dublu
+10 si CRY (2005)
ooana spune:
Dedicut sper sa-ti dea DD putere si incredere sa treci peste ce s-a intamplat si sa mergi mai departe.
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
14+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
tanti spune:
Multumesc fetelor pt raspunsuri
Inca ma mai gandesc ce sa fac, dr a zis sa nu mai fac TT ca nu este asa concludent ca DT, problema mea a fost la sange a iesit aproape dublu ca valori, la eco a fost foarte bine
M-am programat pt TT joia viitoare la Diagnosis la ecografie, ma gandesc sa fac 4D poate totusi se vede ceva daca sunt probleme, stiu ca DT da multe erori
Iar pt amniocenteza am inteles ca costa cam 2200 la Medlife iar la alte centre chiar 3000 ron
Inca nu stiu unde sa fac analiza de sange si interpretarea, la DT am facut la Synevo acum vreau sa incerc in alta parte, poate imi dati voi niste idei de laboratoare bune
Andrei 11.02.2006 si
14+
Lili_g spune:
Dedicut am vrut sa-ti scriu pe PM. acitveaza-l daca poti.
Si eu am trecut prin asta acum 6 zile. Nu vreau sa le intristez pe fete cu detalii.
Te imbratisez cu inima plina de durere
Lili
puiutz_mic spune:
Dedicut, imi pare foarte rau sa aflu de pierderea ta, ma rog la DD sa te indrume catre o solutie pentru o viitoare sarcina fara probleme, la sfarsitul careia sa iti tii bebelusul in brate fericita! Multa sanatate si putere si tie si sotului tau!
beluistef spune:
Buna burtici,
Ma bucur pentru vestile bune si 

cu cele ce au probleme.
Dedicut draga mea multa bafta in continuare si incearca sa ceri parerea si altor medici sa vezi poate determini cauza, pentru care se intampla toate astea. Sa dea Domnul sa iti vezi visul de a devenio mamica cat mai curand posibil implinit. Multa sanatate si mai intra sa ne mai dai vesti despre tine. 
Sheritra felicitari pentru cuculetz si se pare ca bb2 se lasa cu surprize, va tine in suspans.Sa speram ca este ceea ce iti doresti sa fie.
Larissa felicitari si tie pentru fishioras si daca tu asa doreai sa dea Domnul sa nu se schimbe. Se pare ca vom fi ( daca nu se schimba intre timp ) multe mamici de
.
Bun venit noilor venite, o sa intru sa actualizez listutza.
Eu am avut astazi impresia ca l-am simtit pe bebica, oricum ar cam fi cazul, ca la a 3-a sarcina se zice ca misca mai repede si noi am intrat oficial in al II-lea trimestru de sarcina. Sa dea DOmnul sa fie bine pana la sfarsit. Astazi am avut pofta sa manac ( si mi-am facut acum si am mancat ), poate radeti... ceapa calita cu bulion.....

parca si acum am gustul in gura...
fetele si o seara placuta in continuare
Elena,
14+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
puiutz_mic spune:
Le felicit pe burticile care au trecut cu bine de primele teste! Ramo, odihna si incredere, respecta tratamentul si totul va fi bine!
Pe 13 ianuarie sunt si eu programata la o noua eco, eu am si un nodul fibromatos si stau si cam cu teama... De pe 24 dec, de la ultimul control, mi-a mai crescut burtica, ce credeti, inseamna ca bebe evolueaza normal? Greturi am toata ziua, sanii ma dor mai mult noaptea.
Va pup pe toate! 
Elena
8+
adrianaBuc spune:
elena, cum sa rad de poftele tale? Eu vreau sa fac fasole iahnie si sa mananc cu varza murata si sa beau zeama de varza.
Deci, na! Ia pofte de aici!
14+
Vine bebe! 
beluistef spune:
Eu tocmai am gatat-o...am avut si eu, dar am mancat-o cu gogosari murati. AAAAA si uitasem a trebuit sa-mi iau si inghetata..brrrrr...pe timpul asta, dar nah...a trebuit.
Elena,
14+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf