Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
adrianaBuc spune:
tanti, eu zic sa astepti TT si daca acolo ies probleme sa faci amniocenteza. Sau poti sari peste TT si sa faci direct amniocenteza. Cum crezi tu ca e mai bine.
Fetelor, voi cititi si la celelalte topicuri? Eu urmaresc cu sufletul la gura topicul cu nasteri de ian-febr
Abia astept sa ajungem si noi acolo (la nastere, adica).
14+
Vine bebe! 
Dedicut spune:
Buna burticilor!
Din pacete eu vin cu o veste foarte proasta. Am fost azi la eco si bebita meu nu mai misca, nu-i mai bate inimioara si nu a mai crescut de la 8 saptamani 

.
Nu pot decat sa ma intreb de ce mi se intampla mie iar asta, si prima sarcina acum 7 luni tot la 8 saptamani s-a oprit. Nu am sangerat nici macar o data, am stat de la 5 saptamani in concediu medical in pat, fara nici un stres, si tot nu a fost bine!
Am greturi, ma dor sanii, toate pareau bune si cand colo.....
Aveam un hematom dar intre timp a mai scazut si doctorul spune ca e putin probabil sa fie din cauza lui.
Am facut o gramada de analize dupa prima sarcina si totul parea ok.
Duminica merg la spital la chiuretaj, o sa fac toate analizele posibile si apoi dupa 3 luni o sa incercam iar. Odata si odata tot ne va da D-zeu si noua un bebita!
Va urez sarcini usoare duse la termen si poate o sa mai am puterea sa va mai citesc sau sa va scriu, acum mi-e foarte greu. 
10+
bebita 
bumblebee spune:
Lalala, mie deja mi se vede burtica, adica o vad eu, vede sotul, dar eu oricum sunt mai in urma
, prin hainute inca nu.
Andreebuc, nici nu stiu ce sa zic despre nastere, ma ia cu fiori, emotii, sper eu sa fie constructive
...
Alina
10+
gargarita
catalina2307 spune:
Dedicut - ti-am citit mesajul si mi s-a rupt sufletul.....
Dupa 3 sarcini pierdute la 5 luni, 2 luni si o sarcina biochimica pot spune ca stiu exact cat doare.....
Imi pare rau pt ceea ce ti s-a intamplat iar inainte de o noua incercare ti-as sugera sa citesti la acest subiect Trombofilia si sa vezi daca ai facut si analizele despre care se discuta acolo.
Sheri, lalala , noname - sunt cu ochii pe voi
.
racusor2010 spune:
Dedicut, imi pare foarte rau pentru pierderea ta!
Ai incredere in Doamne Doamne si roaga-te mult si sigur va veni clipa in care sa tineti un mic print sau o mica printesa in brate! 

Bulina
14 +
bumblebee spune:
Dedicut, iubita mea, sa-ti dea DD tarie sa treci peste acest moment ingrozitor. Tu faceai vreun tratament de mentinere? Ceva hormoni? Vezi si rezultatul la biopsie si mai cere o parere si altui doctor. Deja cred ca la tine se poate vorbi despre avort habitual, data viitoare cand o sa dea DD un bb in burtica, sa fie bine pana la capat, dar oricum cred ca va trebui sa mergi cu tratament. Cred ca iti trebuie un medic bun, care sa se ocupe f bine de tine, sa-si dea tot interesul ca urmatoarea sarcina sa fie bine!!
Analize genetice ai facut? Dozari hormonale? Analize pt sindrom antifosfolipidic sau alta boala auto-imuna?
Nu vreau sa-ti umplu capul cu bazaconii, dar deja nu cred ca se mai poate vorbi de ghinion...
Multa sanatate iti doresc si numai bine

.
P.S.:Noi suntem aici, te asteptam sa ne spui daca ai mai aflat ceva.
Alina
10+
gargarita
larissa_79 spune:
Am fost si eu aseara la eco si e totul in regula. Slava Domnului!
Buburuza misca de numa si a dus mana la capusor sa o salute pe Alexia. Nu va spun de Alexia ce incantata! Tati cu camera pregatit...si cand colo vine vestea....se pare ca vom avea baietel spre fericirea mea. Alexia a reactionat cam asa " Nu e nici un baietel acolo. E o fetita". Pana la urma i-am zis ca nu stim sigur si vedem putin mai incolo. Doctorita a zis insa ca e cam baiat.
Asa a fost exprimarea...Eu n-am avut nici frate nici verisori nu'sh ce o sa ma fac.
Acum na..poate ma bucur si io ca Geoana! Om vedea dupa 16 saptamani.
In rest totul ok si normal nici urma de hematom si col de 4 cm. Adica beton. Slava Domnului!
Fug sa citesc din urma si mai revin pe maine!
Larisa
11+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
adrianaBuc spune:
Dedicut
Sa te ajute Dzeu sa treci peste pierderea ta. Nici nu am cuvinte. De cate ori ne anunta cineva de pierderea sarcinii, retraiesc cu groaza momentele alea de acum cateva luni. Dar fi optimista, totusi se poate! Eu sunt dovada ca se poate. Capul sus!
larisa, sa-ti traiasca baietul.
14+
Vine bebe! 
vladia1 spune:
Dedicut imi pare tare rau pt pierderea voastra, capul sus, intotdeauna exista inca o sansa.
Racushor eu mi/am luat nioste mantaloni mama-mama....de la Kiabi doar ca unii sunt "tovarasesti" adica iti acopera toata burta..iar eu ma sufoc
....dar sunt grozavi.
sincer nu ma asteptam ca la doar 10 sapt sa am nevoie de...largime desi nu m/am ingrasat pe cantar....am o burta considerabila zic eu, cei"rai" spun ca/s doi....dar nu e asa ![]()
Luni trebuie sa fac bitestul...si sincer am emotii....iti tot spun nu avem antecedente in familie...citesc pagini inregi pe net...dar imi e o teama ... voi ati facut testul? cat de relevant e...eu am citit undeva la 90%.....
Mamica la dublu
+10 si CRY (2005)
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 Am fost si eu aseara la eco si e totul in regula. Slava Domnului! Buburuza misca de numa si a dus mana la capusor sa o salute pe Alexia. Nu va spun de Alexia ce incantata! Tati cu camera pregatit...si cand colo vine vestea....se pare ca vom avea baietel spre fericirea mea. Alexia a reactionat cam asa " Nu e nici un baietel acolo. E o fetita". Pana la urma i-am zis ca nu stim sigur si vedem putin mai incolo. Doctorita a zis insa ca e cam baiat. In rest totul ok si normal nici urma de hematom si col de 4 cm. Adica beton. Slava Domnului! Fug sa citesc din urma si mai revin pe maine! Larisa 11+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Se pare ca e o explozie de baietei, eu tot baietei vreu, sotul vrea fete

ce Doamne iarta-ma sa ma fac eu cu doua fete 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de
7+