Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

sherita felicitari...imi place foarte tare cum scri :)
Am fost si eu la doctor si totul e ok, analizele bune....sunt imuna la tot ce se poate lua de la animale ca am stat cu pisicile bot in bot de cand eram mica.
Mi-a zis ca e normal sa fie unii copii mai mari si altii mai mici, ca pe net sunt doar statistici generale(pe langa o gramada de prostii :) ) si ca sa stau calma...ca la cat sunt de inalta(1.78) e putin probabil sa ma incadrez in ce citesc pe net. M-a trimis la Medsana pt sange la dublu test saptamana viitoare, sper sa iasa bine
concluzia doctoritei a fost: calm, citit pe net cu moderatie, mancat de toate si din nou calm
pupici la toata lumea

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Alina2005, mare rugaminte mare! Am vazut ca mergi la dr. Rodica Cristian. Poti sa imi spui cum e? Mergi la spital, are cabinet propriu? Da-mi si mie un numar de telefon. Am citit numai de bine di as vrea sa ma urmareasca si pe mine.

Shery, felicitari pentru fecior! Poate ii fetita, bb2.

14+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Hello! Si mie la eco mi-a vazut un hematom pe sacul gestational…ma duc azi la dr sa vad ce-mi spune sa fac…Mi-a zis si la eco, cum mi-a zis si dr ginecolog la primul control, ca sarcina e mai mica…oare din cauza hematomului? Mi-e cam frica…
sa fie bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85
La doctorita mea mi se pare putin cam scump. La prima consultatie cand mi-a facut eco intravaginal si lama am platit 180 de RON iar astazi mi-a facut doar eco pe burta si am platit 160 de RON. Imi mai arata intercalat si imagini 2D si 4D dar eu nu i-am cerut sa-mi arate 4D si nici ea nu m-a intrebat daca vreau... Voi cat platiti la un eco normal?

13+

consulatie si eco 2D 150 lei
consultatie si eco 4D 200 lei
e scump ...dar stii tu vorba aia sanatosi sa fim ca in rest nu mai conteaza

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 14+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Alina2005, mare rugaminte mare! Am vazut ca mergi la dr. Rodica Cristian. Poti sa imi spui cum e? Mergi la spital, are cabinet propriu? Da-mi si mie un numar de telefon. Am citit numai de bine di as vrea sa ma urmareasca si pe mine.

Shery, felicitari pentru fecior! Poate ii fetita, bb2.

14+
Vine bebe!

Cu mare placere, adriana, tare mult mi-ar placea sa nastem amandoua cu acelasi doctor, poate si in aceeasi perioada. Eu voiam sa ti-o recomand, dar am zis ca mai bine nu ma bag, sa nu se creada ca am eu cine stie ce afaceri cu ea.
So...eu de fiecare data am fost la control in spital, la Elias, sambata de dim, pt ca eu is din provincie, dupa cum vezi. Vorbeste f frumos si eu chiar o consider o profesionista. Nu stiu daca are si cabinet individual, nu mi-a zis niciodata nimic. Nr ei de tel este xxx. Daca vrei mai multe detalii, id-ul meu de mess este yo_neurotika@yahoo.com.

Alina, 13+

Cum creste bebe

Pt astfel de informatii te rog sa folosesti PM-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Tocmai m-au sunat de la doctor pentru rezultatele de la DD, si mi-au iesit rezultate bune
riscul pt sindromul Down 1:10000 iar pt sindromul Edwards 1:8895

Sheri felicitari pentru si sa dea Doamne Doamne celalalt bebe sa fie fetita

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 14+

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

oona wow ce rezultat..nu am mai auzit pana cum..felicitari

sheri wow ..ma bucur pentru tine..si eu tot la madam Craioveanu ma duc luni. deja ma iau emotiile...

tanti eu stiu ca daca eco e buna dublu test poate da erori. si am avut 2 cazuri langa mine in care ii iesise si eco prost si dublu prost si amniocenteaza proasta, si al doilea caz, eco bun, dublu prost si amniocenteza buna. acum, sincer, e usor sa dai sfaturi dar eu zic sa astepti si triplu test pe care-l poti face cam intr-o saptamana si vezi pe urma. Sanatate multa iti doresc!

fetele voua vi se vad burticile?

----------------------------------------------
my somebody....

12+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Salut, am venit de la eco DT: bebelusii sunt super-super perfecti, pliu nucal 0.8 si 1.4, sunt asezati stanga-dreapta, au 59 si 63mm, col 43, inimi, creiere, fete ok, doi ochi, cate o gura, picioare si maini socotite matematic, am numarat cateva zeci de degetele, sa vedem ca-s multiplu de 5.
Si avem 90%baiat, si o necunoscuta: cordon intre picioare si picioarele incrucisate. Da' io stiu ca-i fata! C-asa da ecograful meu!
Mama-mama ce se mai jucau, isi trageau picioare si topaiua ca broscutele.
Dr super incantat ca a putut da numai vesti bune, eu inca sunt plina de endorfine de la vesti!
A, si i-am vazut si 4D, baiatu are nasul cam mare, seamana cu ta-su!
Mi-au dat o gramada de poze si un CD, l-am aratat la tot biroul!
Am fost la Dr.Craioveanu, CMU, o recomand din toata inima, super profi, am stat regulamentar 40min ca pt gemeni, ne-a aratat si explicat tot, ne-a raspuns la intrebari, fara stres fara plictis! Bravo ei, asa da doctor!
Am ajuns sa am si baiat! Nu ma vedeam! I-am spus sotului ca el ii va explica cum e cu puta, ca io nu ma pricep, in familie am fost numai verisoare, am o sora, etc. Cuculetul e o mare necunoscuta pt mine ! Nu pun mana!

Shery 12 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Seri esti mortala .....Doamne abia astept sa-i vad, mai am o luna pana facem si noi 12 saptamani.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui mya85
La doctorita mea mi se pare putin cam scump. La prima consultatie cand mi-a facut eco intravaginal si lama am platit 180 de RON iar astazi mi-a facut doar eco pe burta si am platit 160 de RON. Imi mai arata intercalat si imagini 2D si 4D dar eu nu i-am cerut sa-mi arate 4D si nici ea nu m-a intrebat daca vreau... Voi cat platiti la un eco normal?

13+

consulatie si eco 2D 150 lei
consultatie si eco 4D 200 lei
e scump ...dar stii tu vorba aia sanatosi sa fim ca in rest nu mai conteaza

Oana 14+

Noi 2...

OMG......vai fetelor ce scumpe sunt, sau poate mi se pare mie, nu stiu prietenele mele cum se descurca cu un salariu de profesor de 850lei
Aici totul este gratuit, de la controale la nastere, totul......mai putin camera semiprivata si privata (astea sunt acoperite de asigurarea privata).

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

tanti la DT se iau in calcul tot felul de variabile, cum ar fi varsta (daca ai peste 35 ani sigur ies prost rezultatele), daca esti fumoatoare sau nu...

dar stiu ca DT poate sa iasa prost si apoi la TT totul sa fie ok! asa ca nu te speria si stai calma! ca sa fie si bebe calm :)

eu am o colega de vreo 40 de ani care a facut aminocenteza la euroclinique si au iesit rezultatele bune...si ea a fost ok! dar oricum, daca te decizi sa faci aminocenteza, sa iti alegi un doctor cu experienta..

in cele mai multe cazuri oricum bebeii sunt sanatosi, indiferent de ce zic testele astea...sunt atatea mamici cu venituri mici care nici nu au auzit de testele astea si fac bebei sanatosi....

Doamne ajuta! Roaga-te la Doamne Doamne si o sa fie totul bine!

Bulina 14 +

Mergi la inceput