Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

am fost la eco si mi-am luat analizele...ma duc dupamasa la doctor. Deocamdata sunt confuza.
Bebe e bine, dar e foarte mare fata de ce calculasem...cam cu o saptamana mai mare. desi teoretic am 9 sapt si o zi, bubu are 9 sapt si 5 zile iar pliul nucal arata de 10 si ozi. asta e ok,poate am ovulat devreme. Dar minunea tehnicii are HC 3.83 cm, diametrul la cap de 0.97cm si 36 de grame! in mine creste o balenutza!Se pare ca bubu meu nu prea are treaba cu ce citesc pe net la dezvoltarea pe zile.
Altfel totul ok, misca, puls 172...i-am auzit inima,a fost lacrimogen mai ales pt. tati...
La analize mi-au iesit toxocara si mycoplasma IgG pozitive si IgM negative...din cate stiu eu asta inseamna ca am anticorpi si nu am infectie,sper sa nu fie invers...
Deci pe de o parte m-am linistit, pe de alta paranoia continua :)

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Aelita, de unde ai luat datele acelea pe saptamani? Eu tocmai in dimineata aceasta am fost la eco si am exact 13 saptamani si din ce ziceai tu acolo copilul cantareste intre 14 si 21 de grame. Mie astazi mi-a spus ca are 6,76cm (se incadreaza) dar ca are 73 de grame!!! M-am mirat si eu si am intrebat-o ca nu e cam mult si a zis ca nu e, ca se incadreaza in limite, mi-a aratat chiar si ca se afla pe linia din mijloc, deci e in limitele normale. Si eu stiam de pe net care in jur de 20-30 de grame... cine a mai fost la eco la 13 saptamani cat a cantarit bebe???

Vreau sa le intreb pe cele care sunt din Timisoara la ce doctor merg. La doctorita mea mi se pare putin cam scump. La prima consultatie cand mi-a facut eco intravaginal si lama am platit 180 de RON iar astazi mi-a facut doar eco pe burta si am platit 160 de RON. Imi mai arata intercalat si imagini 2D si 4D dar eu nu i-am cerut sa-mi arate 4D si nici ea nu m-a intrebat daca vreau... Voi cat platiti la un eco normal?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mya, doftoreasa asta unde merg eu e destul de scumpa pt bacau, dar pt ca ma cheama destul de des, o tura imi ia 80 lei pt echo, odata 40 lei. am o relatie buna cu ea, o sun cand am nevoie, daca e vreo urgenta intru oricum la ea, fara programare. ce-i drept nu exagerez, dar oricum, eu sunt foarte multumita de ea
dar am fost odata la una la iasi care mi-a cerut 80 de lei pe echo, i-am dat o bancnota de 100 dupa care mi-a spus multumesc, tare, nu?

Alina 10+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mi-a spus multumesc, fara sa dea rest, ca nu prea mai stiu sa-mi duc ideile la capat.

Alina 10+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Doamnelor, am nevoie de o recomandare de medic in Bucuresti. Doctora mea m-a anuntat ca nu mai asista nasteri decat la privat, deci am ramas in aer. Va rog, un medic cu care sa nasc!

14+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mya, eu am fost la eco la 13 sapt. dc tin bine minte, in jur de 50 gr avea. cam scump intr/adevar, eu pt eco dau doar 60 lei, iar acum ultima data doar 40, ca s/a uitat numa s avada dc e bine, nu neaparat sa il masoare si din astea, ca facuse asta la 12 sapt. dar si drita mea face nasteri numa la privat, unde o sa ma indoaie pretul, insa nu stiu cat din pretul nasterii ii revine ei, ca eu nu mai am de gand sa dau niciun banut in plus nimanui.

Paula 13+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Salut, am venit de la eco DT: bebelusii sunt super-super perfecti, pliu nucal 0.8 si 1.4, sunt asezati stanga-dreapta, au 59 si 63mm, col 43, inimi, creiere, fete ok, doi ochi, cate o gura, picioare si maini socotite matematic, am numarat cateva zeci de degetele, sa vedem ca-s multiplu de 5.
Si avem 90%baiat, si o necunoscuta: cordon intre picioare si picioarele incrucisate. Da' io stiu ca-i fata! C-asa da ecograful meu!
Mama-mama ce se mai jucau, isi trageau picioare si topaiua ca broscutele.
Dr super incantat ca a putut da numai vesti bune, eu inca sunt plina de endorfine de la vesti!
A, si i-am vazut si 4D, baiatu are nasul cam mare, seamana cu ta-su!
Mi-au dat o gramada de poze si un CD, l-am aratat la tot biroul!
Am fost la Dr.Craioveanu, CMU, o recomand din toata inima, super profi, am stat regulamentar 40min ca pt gemeni, ne-a aratat si explicat tot, ne-a raspuns la intrebari, fara stres fara plictis! Bravo ei, asa da doctor!
Am ajuns sa am si baiat! Nu ma vedeam! I-am spus sotului ca el ii va explica cum e cu puta, ca io nu ma pricep, in familie am fost numai verisoare, am o sora, etc. Cuculetul e o mare necunoscuta pt mine ! Nu pun mana!

Shery 12 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sheri ma bucur ca sunteti bine ,ca maini ,ochi si gurite la locul lor...colul ce sa spun ,o doamna.
Bravooooooooooo

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

pufescu si mya85, si mie mi-a zis dr la 12 sapt ca am un bebe gras de 51 de grame, si la fel m-am speriat, dar m-ati mai linistit voi acum. Se pare ca nu tot ce gasim pe net trebuie laut de bun. Asa ca bebeii nostri nu-s niste balene, poate s-au dezvoltat mai bine la inceput. va

Sheri si bumblebeee, ma bucur ca avem vesti bune de la echo. Sa va traiasca bebelasii si sa fie sanatosi!

Mie mi-au ajuns rezultatele la dublu test, dar trebuie sa stau pana pe 19 cu frica, abia atunci ajung la dr. Mi-a iesit free beta HCG 28,0 si PAPP-A 1,32. Sa vedem ce inseamna astea...

Pupic!

Alina, 13+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Sherita felicitari pt bebelusii jucausi si pt putulica sa fie sanatosi si sa stea cuminti la mamii in burtica

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 11+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput