Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
Va tratez cu o ciocolata calda si croissant cu ciocolata ca sa ne mearga bine saptamana :)
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
11+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
ooana spune:
Neata
Stefania mersi de cioco calda ![]()
Fetelor sa aveti o saptamana frumoasa si usoara 
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
14+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Sheritra spune:
Carla2008, eu sunt la a doua sarcina d-aia nu ma impancientezabsolut deloc, am facut-o destul la Alesia, sunt anesteziata acum.
Normal ca sunt si am tot felul de intepaturi ba mai sus ba mai jos, la sg, la dr, in centru, la buric, la pasarel, la noada, la spate, ets, dar sunt normale, cat timp nu curge sange nu ma sperii. Si apoi simt eu ca totul e ok, mi-am promis ca in aceasta sarcina sa fiu cat mai relaxata si sa ma bucur de ea, nu sa tot stau cu inima in gat aolica ce ma inteapa! De muncit asta-i ultima sapt! E destul pt o sarcina gemelara. Nu voi face nimic de servici din pat, ma internez si-mi iau conced medical. De cuminte in schimb stau cumintica, am auzit prea multe dezastre de la exces de zel in alte treburilor, asa ca nu fac mai nimic, pun lucrurile in ordine prin casa, plimbari si atat. Sau stau la orizontala si ma joc cu Alesia, nu o iau in brate, nu gatesc, nu spal vase, nu fac curat, nu ma enervez, nu car mai mult de 1kg, si cat pot pe unde merg stau cat mai pe spate ca sa nu fie presiune pe col (sarcina noastra e mult mai grea decat una normala). Si bea enorm de multa apa ca sa creasca bebeii!
Tanti pliul nucal arata sindromul, si la tine e perfect, daca mergi la unul din doctorii din Giulesti iti vor spune exact ce doresti sa auzi: Ion Ionut, Marinescu, Niculescu, Albu, etc. Da tel la spital si fa-ti programare, sau du-te direct acolo dimineata si insista sa fii primita de un dr.
Larisa, sa traiasca baiatul deci nu sunt singura cu baiat neasteptat pe cap! Las ca le dam noi de cap, il imbrac in roz de la Alesia si nu se mai cunoaste!
Ancuto, colul e bun, dar si cat stau la pat, ar fi cazul! Oricum tot vreau cerclaj, nu ma risc, joi merg la Profu si sper sa ma faca! Tu cum stai? testul cum a iesit?
Ooana felicitari pt DT, ai un copil destept!
Lalala13, bafta astazi la eco!
Dragaica, Stefania, Alina, Pufescu, AdrianaBuc, Beluistef, Aelita, Larissa, multumesc, sa vad cine-mi va face training de putulica, cum se spala, cum se aseaza in pampers sa nu i-o tuflesc, cand se decalotateaza, ehe cate trebi, si toate numa' ca sa nu primesc obs de la nora ca nu i-am ingrijit baiatu! O vipera, credeti-ma, deja o urasc!
Catalino, si eu la fel! Adica cu ochii pe tine! Ce faci?
Gagici, reduceri la Z de astazi, 50%, luati de ep acum pt bebici!
Shery
12
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dedicut Buna burticilor! Din pacete eu vin cu o veste foarte proasta. Am fost azi la eco si bebita meu nu mai misca, nu-i mai bate inimioara si nu a mai crescut de la 8 saptamani ![]() ![]() .Nu pot decat sa ma intreb de ce mi se intampla mie iar asta, si prima sarcina acum 7 luni tot la 8 saptamani s-a oprit. Nu am sangerat nici macar o data, am stat de la 5 saptamani in concediu medical in pat, fara nici un stres, si tot nu a fost bine! Am greturi, ma dor sanii, toate pareau bune si cand colo..... Aveam un hematom dar intre timp a mai scazut si doctorul spune ca e putin probabil sa fie din cauza lui. Am facut o gramada de analize dupa prima sarcina si totul parea ok. Duminica merg la spital la chiuretaj, o sa fac toate analizele posibile si apoi dupa 3 luni o sa incercam iar. Odata si odata tot ne va da D-zeu si noua un bebita! Va urez sarcini usoare duse la termen si poate o sa mai am puterea sa va mai citesc sau sa va scriu, acum mi-e foarte greu. ![]() 10+bebita ![]() |
offffff nu am cuvinte
....data viitoare o sa fie bine 
+10 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
laurika1982 spune:
Neata, fetelor!
Dedicut, imi pare foarte rau :((.
Datele mele sunt:
UM: 24.10.2009
DPN: 31.07.2009
DN: 25.06.1982
La partea cu poftele.. ce sa zic, la cartofi fac campionat: prajit vs copti.
.aaa si mai poftim la ceva : telemea cu rosii si ceapa si castraveti.... Maine mergem la medicul de familie, vb aia tre sa anuntam la servici de
.Tati e emotionat..abia asteapta sa vada daca patutul o sa fie roz sa albastru..Ce-i drept, tati vrea albastru.
.
Saptamana viitoare mergem la dublu test.Vroiam sa va intreb: avem vreo sansa sa aflam ce e ? :D
Oricum, ma rog la DD sa ne dea bebici sanatosi si voiosi..
11+
ancadragoman spune:
Sheri si eu spun sa faci ca nus e stie mai incolo cum se rascoala ai mici.![]()
Eu am avut avort menstrual,iar si acum astept sa vad unde reusesc sa fac si eu o programare sa ma vada cineva
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
bumblebee spune:
Salut burtici! Nici grape-fruit n-ar fi voie? Stie cineva de ce? Intreb pt ca am bagat cate unul la cateva zile, pot sa spun cu mana pe inima ca am gustat din aproape tot ce e interzis, dar de la persoane de incredere.
Alina
10+
gargarita
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Salut burtici! Nici grape-fruit n-ar fi voie? Stie cineva de ce? Intreb pt ca am bagat cate unul la cateva zile, pot sa spun cu mana pe inima ca am gustat din aproape tot ce e interzis, dar de la persoane de incredere. Alina 10+ gargarita |
de ce sa nu ai voie>?
eu cu Maria manacam zilnic aproape
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
bumblebee spune:
Anca, am vazut intrebarea Carlei, dar cred ca se referea pe timp de sarcina, chiar si asa, n-am gasit nimic despre vreun efect al grapefruit-ului in sarcina. stiam ca nu se recomanda consumul mare de sucuri de grapefruit cu anumite antibiotice, contraceptive, dar oricum la noi nu e cazul.
Alina
10+
gargarita
Alina2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Sheri si eu spun sa faci ca nus e stie mai incolo cum se rascoala ai mici. Eu am avut avort menstrual,iar si acum astept sa vad unde reusesc sa fac si eu o programare sa ma vada cineva ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
Ufff si eu care stateam cu sufletul la gura sa aud vesti bune...
Dar cum ai stiut ca ai avut avort menstrual?
Nu pot decat sa te incurajez ca va fi bine, cu investigatiile necesare.
Pupici
Alina,
13+Cum creste bebe