Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
freedelia spune:
Neatza fetelor -- mai am 2 ore pana la dentist si mor de frica!!!!
La Multi Ani Ioanelor si Ionilor -- am si eu TREI!!! -- tata, sotul si John. Sa traiti si sa fiti fericiti si sanatosi!
Andira -- si copiii nostri mai urla in masina, canta doua cantece diferite si incearca sa se acopere unul pe celalalt. E jale, si eu ii las, ca sotul tau, cat ma tin nervii, apoi le spun sa taca. Daca nu tac, opresc masina pana cand e liniste...
Cu scoica in fatza, cred ca in America nici nu este legal, chiar am sa ma interesez. Aici cred ca nici nu exista vreo lege in genul asta... Acum, normal ca pentru 10 minute, e ok, dar si daca vine unu si intra direct in tine si Doamne-fereste pateste copilul ceva, nu mi-as ierta-o niciodata...
Honey -- bine ca ai din nou masina, eu sincer acum, la cat de greu ma misc, nu plec nicaieri pe jos. Nu e bine, m-am facut cat casa, dar asta e...
Vio -- sa stii ca si cand am fost eu bolnava, acum vreo luna parca, nu am avut febra deloc, insa era o bronsita foarte serioasa, ca nu a trecut nici macar cu antibiotice mai slabe, a trebuit sa iau antibiotice puternice si steroizi. Si nu a trecut in 3 saptamani, pana nu am luat acest tratament. Si nu e bine pentru bebe, sa ai infectia asta in corp si nici sa tusesti din toti rarunchii in ultimul trimestru de sarcina.
Dayanara -- si eu mor de cald, uneori ma intreb daca nu le-o fi frig copiilor, ca nu mai pot judeca temperatura dupa cum o simt eu.
Asteropi -- si eu abia mai incap in masina. Adica de incaput incap, insa am burtoiul asa mare, ca aproape ating volanul, iar daca misc scaunul mai in spate, nu mai ajung la pedale. Macar eu nu am ambreiaj :)
Ioanact -- cum i s-a miscat inima??? Cum se poate intampla asa ceva? Sa dea Dumnezeu sa fie bine verisoara!
Andira -- nu credeam sa aiba cineva burtoiul mai mare ca mine, dar cred ca ma intreci. Eu aveam 120 la 30 de saptamani
. Oricum, eu sunt cred cea mai grasa de aici, arat ca o bila
De verigheta nu mai zic... din primele 2 luni am scos-o si ma indoiesc ca imi va mai intra vreodata...
Gaby -- si eu cateodata simt ca nu am destul aer...
Of, de cand am inceput sa scriu a mai trecut o ora si acum trebuie sa ma pregatesc sa plec la dentist. Vai, cat imi este de frica...
Va pup si sa aveti o zi minunata!
31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Neata si de la mine!
Azi dam de baut si de mancat. Va invit la niste aperitive delicioase foc, niste prajiturele proaspat scoase din cuptor si cate un pahar de suc natural!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA AZI, DE SF.ION, ZIUA DE NUME!

Oana
32+
Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
Ioana de ioanact, oana, ioana_fota, ioana28, ioana de stefimic, ioana de bluekido, ioana de rebiana, ioanap76, ioana-steropi
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
delia bafta la dentist! tare sunt curioasa cum ai reactionat :)
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Acum sa zic si eu neata!![]()
Azi noapte am facut planton de la 12.30 la 3.
Mi-era ciuda ca nu pot scrie macar pe forum ca imi era teama sa nu trezeasca sotul din dotare, dar macar am mai citit pe ici pe colo, ca la TV nu era nimic. Scriu mesajul asta si bag un somn, ca mi se inchid ochii.
Alina imi pare rau ca Ioana e bolnavioara chiar azi de ziua ei. Off ce ti-e si cu maselele astea pana ies. Eu sper sa aveti totusi o zi frumoasa azi.
Denisa am vazut azi noapte ca nici tu nu dormi. Off, si cred ca de acum asa va fi.
Gaby imi pare rau ca ai avut asa experienta cu dr-ii de la voi. Sper sa te linisteasca azi. Daca mai apuci sa citesti, si eu m-am plans ieri dr-ului de tot felul de dureri pe jos si a zis ca sunt absolut normale si ca se vor accentua cu trecerea saptamanilor. Atata timp cat ecografic e totul ok, durerile sunt de la intinderea ligamentelor, iar la mine de la faptul ca bb se chinuie sa se intoarca. E bine ca mergi sa te linistesti, dar eu sunt convinsa ca totul e bine.
Bluekidoo,Roxana
Delia tinem pumnii la dentist sa nu doara.
Si LA MULTI ANI! celor 3 sarbatoriti.
Oana
32+
Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
bluekidoo spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dayanara Ioana de ioanact, oana, ioana_fota, ioana28, ioana de stefimic, ioana de bluekido, ioana de rebiana, ioanap76, ioana-steropi![]() La multi ani tuturor sarbatoritilor! roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
sarut-mana mult
chiar nu ma asteptam sa-i spuna cineva la multi ani fetei mele innainte de a se naste

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
30+
Tanya Ioana Sotie fericita cu bebe in burtica
nibi_niki spune:
neata si de la mine.oana multumim de tratatie(sa traiesti cu numele)..acum le savurez cu placere si felicitari pt vestile bune de la eco.Mie mi-a zis doctorita ca inca se poate intoarce bebe asa ca..stai linistita..nu te gandi inca la cezariana.
camilescu felicitari pt vestile bune de la eco.
ioana fotala multi ani si tie si felicitari pt fotomodela.Delia bafta la dentist.
Mai urez la multi ani si sa traiasca cu numele(sper sa nu uit pe nimeni)IOANA(ALINA2),IOANA(IOANACT),IOANA(STEFIMIC),OANKA80,JOHN(DELIA),IOANA28,IOANA(REBIANA),IOANA(BLUEKIDOO).
PENTRU FIECARE.
30+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
dayanara spune:
la mine , data trecuta s.a intors, sau ma rog, atunci a fost eco si s.a observat, la 32 de saptamani
dar am o prietena care s.a dus tot la 32 si nu era intors, au programat cezariana, s.a dus fata si bebe s.a intors intre timp:)
blukido 
am uitat sa.i mai urez La multi ani, soacrei Denisei :)
oana, gaby ce program de insomnii avem!
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
niki bine spus La multi john de freedelia si ivan al meu :)))
si sotul e ion dupa al doilea nume si am uitat sa.i urez acum juma de ora cand a plecat
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
nibi_niki spune:
roxana-uite ca la ivan nu m-a dus gandul.Sa-ti traiasca..la fel si sotul.Mai era Yannis de andra.
30+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
riella_ela spune:
LA MULTI ANI IOANA_FOTA!Sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si o bebelina frumoasa si sanatoasa!Sa traiesti cu anii si cu numele!

LA MULTI ANI tuturor Ioanelor de pe forum sa traiti cu numele,sa aveti nastere usoara si copii sanatosi!
riella_ella
27+ cu
Andrei