Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Denisa ce masina ai? Si unde ai facut anul trecut asigurarea?
Noi am facut la Astra si am dat 300 lei, avem Logan 1.4. pe 1 an de zile.
..si noua pe 29 ne-a expirat..
Anul trecut facusem la Asirom, si am dat 250-300, iar anul asta ajungeam la 400 sau chiar m mult, daca faceam la Asirom.
Aaa..tb sa platim si impozitul, s-a interesat sotul si va fi intre 100-200 nu m mult.
Oana ce grasun si dragut e bebe Eric si ce bine se vede in poza.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 25+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

IOANA - Imi pare tare rau pentru pitica ta. Si cu Dami am avut perioade urate in are i ccresteau maselutele si refuza efectiv mancarea mult timp. Nu stiam ce sa ma fac sa inghita ceva.

Vezi daca face si temperatura si unge-i gingiile cu gel de la farmacie sa-i mai potolesca jena.

Cristina +23 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Multumesc mult!
Am dat-o cu Calgel pe gingie.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ioanact imi pare rau pt micuta ca o dor maselele! nu.ti face griji pt mancare, stii doar ca e mananca destul de bine, am vazut in video :)
sanatate multa!

roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Multumesc!
Numai ca eu nu pot sta linistita si m-am cam consumat..dar de maine nu ma m consum, daca poate sa manance va manca, daca nu, ii dau lapte sau ce vrea ea.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riella_ela spune:

Fetelor multumesc ca m-ati primit si pe mine in clubul viitoarelor mamici si ca m-ati trecut pe lista voastra.Multumesc de asemenea RAMY pt raspunsul la intrebare. O sa-i cer medicului reteta pentru Rhogam si am sa incerc sa caut, eu stiam ca se gaseste si in Bulgaria.Sper totusi ca bebe sa aiba rh negativ ca si mine si atunci n-o sa mai fie nevoie de vaccin.

riella_ela gravida in sapt. 23-27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SALUT si de la noi.

Am vazut numele meu pomenit de Andira si am zis sa intru. CU preeclamsia nu e de joaca, dar daca se umfla doar picioru fara dureri de cap, tiuit in urechi, tensiunea anormala, fara a lua in greutate brusc,se pare a fi doar strangularea venei "cava" cu greutatea sarcinei.

cu 3 copii in spate si eu imi fac calcule cum sa ii pun sa imi vina usor la spatele meu rablagit. cel mai mare il pun in mijloc ca sa mearga singur acolo si sa isi puna centura.

vad ca cu Hoeny sunt pe aceeasi lungime de unda, ne-am hotarit la nume 90% si o sa fie Sophie sau Sofia, avem parca si acelasi nr de saptamini, 27, dar la kg depuse sunt campiona cu 14 kg.

mai citesc si incerc sa revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am vazut filmul , bagat popcorn pana nu am mai putut, acum nu pot sa dorm ca ma doare maseaua si maine trebuie teoretic, sa ma trezesc de dimineata.

Miria Criminal minds il am in calc. E relativ nou pt noi. Acum suntem la sezonul 2. L-am luat acum in perioada sarbatorilor cand erau celelalte seriale care le urmarim in pauza de sarbatori.
Andira- suna bine planul: film si inghetata. Mie nu-mi place sa ma uit singura asa ca il astept pe sot sa vina acasa. De regula la 22,30 -23,00 pe bagam in pat si ne uitam la un episod doua.
Alina imi pare rau ca se chinuie Ioana cu maselele. O inteleg sunt afurisite rau.
Masina e un Opel Frontera cu motor 2.5 de aici si pretul mare. Anul trecut cred ca am avut omniasig, cea mai ieftina care am gasit-o
Apropo daca stiti ce asigurare e cea mai ieftina spuneti-mi si mie ca maine ar trebui sa ma ocup si de asta. Altfel am masina dar nu pot sa plec ca nu am asigurare.
Roxana- eu nu mor inca de cald. Din contra, tin 24 C in casa si stau in pantaloni si bluza cu maneca lunga. In maieu ma dezbrac cand ma agit mai mult: cand bag aspiratorul, cand fac paturile sau cand schimb lejeria dupa pat.

Tot pt gravidutele care se plictisesc acasa va dau o lista cu serialele pe care le urmarim noi, poate va tenteaza ceva :
Lost, Heroes, Grey's Anatomy, Lie to me, Fringe, Menthalist, Supernatural, Ghost whisperer, Criminal minds am zis deja.
Cam astea cred ca sunt.
Probabil ca unele sunt si la noi dar eu ma uit la calc asa ca nu le stiu numele in romana. Urasc sa vad reclame si sa nu pot sa pun pauza cand vreau eu.

Pt amuzament, mai mult sau mai putin...
www.viatalaserviciu.ro/view_video.php?viewkey=8593c8039ef732f5bffe&page=1&viewtype=&category=mr" target="_blank">http://www.viatalaserviciu.ro/view_video.php?viewkey=8593c8039ef732f5bffe&page=1&viewtype=&category=mr

Ma duc inapoi in pat

Denisa, 27 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Neata fetele.. eu iar nu am dormit si nici nu dorm pana mai tarziu.. asa ca va invit la o cafea cu lapte
La multi ani tuturor celor ce poarta numele sfantului Ion

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 30+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cenia, la tine ma gandeam si eu azi cand am zis "fata din america"
la ce te referi exact cu tiuitul de ureche? mie cateodata mi se infunda urechile, nu stiu cum sa spun, ca atunci cand se ridica avionul....dar asa de pe la inceputul sarcinii

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata,

Ma doare capul si haladuiesc de pe la sase prin casa, asteptand sa sune ceasul sa se trezeasca si sotul. Am avut parte de cateva zile groaznice. Ma doare rau de tot toata partea dreapta in care sta madam Bubu, imi e cald de nu mai stiu ce sa dau jos de pe mine si transpir de pot schimba 2 tricouri pe noapte... acuma ma doare capul...

Ieri m-am dus de dimineata la maternitatea din Sibiu, sa ma consulte cineva cu durerea asta a mea de pe partea dreapta! De la informatii m-au trimis la garda, de la garda la policlinica (ca la ei e birou de internari) si la policlinica am dat peste un doctor beat care mi-a cerut trimitere de la dr de familie! Am izbucnit in plans de furie si am iesit ca tancul de la ala din cabinet, suduind de tot sistemul si ala care l-a inventat!

Peste o ora jumatate ma asteapta un alt doctor la spital, la care mi s-a deschis usa de catre o prietena! Si uite asa.....

Oana si Dayanara, vad ca voi aveti calduri ca si mine! nu aveti si senzatia ca ramaneti fara aer? imi gasesc pozitia in care pot respira dar parca raman fara aer! crunt..

M-am agitat cu preeclampsia asta dar tensiunea peste 130/80 nu am avut pana acuma! Puls mare in schimb , cat incape!

Ramy77 trimite sotul dupa vaccin! Dragu` de el, nu e Santa`s Helper, e Burta`s helper! ai stat destul singura in casa!

Asteropi si eu mi`s o mareeee iubitoare de patrupede, dovada fiind cele trei matze si trei caini aciuiti pe langa casa noastra! dar zau de nu sunt cuminti! si cu astia maidanezi am prins frica de cand sunt gravi! ii ocolesc! Fain caruciorul! sa-l foloseasca bebelina sanatoasa!

Ioanact sper ca te-ai mai linistit cu pitica! cat de tare ii poate durea pe ei si nu se vaita atata ca noi!

Honey suna la mai multi asiguratori sa vezi de unde obtii cel mai bun tarif!

Oana, Eric al tau e frumusel foc! Al tau o sa fie cel mai frumos pui:), sa fie mandra cioara (sa nu te superi , ca tu ai zis da?)

Pe cine am uitat, mai mentionez cand ma intorc de la Spital! sa vedem ce va fi!

In 10 saptamani ne intalnim cu Joy:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby, eu nu simt ca ma sufoc, dar la ivan am avut asemenea probleme, am fost la urgenta ca si tine, simteam ca nu pot trage aer in piept
m.au consultat, ascultat si e normal intr.o oarecare masura, deoarece se mareste uterul si apasa diafragma pulmonara
mie atunci mi.au masurat si oxigenul si saturatia era peste 85

acum insa obosesc cand urc scarile sau cand merg mult, dar asta se datoreaza si faptului ca stau mult si un pic tiroidei

sanatate multa si te asteptam cu vesti bune de la spital

POZE

Mergi la inceput