Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
oanaiacovita spune:
Andira, si eu ma gandeam la Rebiana. Sper sa fie ok.
Dianei i-am dar ieri nu sms si nu mi-a raspuns
. Poate mai incerc unul maine. Nu as vrea nici sa deranjez.
Oana
32+
Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Ioanact spune:
Buna seara!
Am intrat sa va scriu, sa nu ma dati disparuta.![]()
Sunt necajita pt ca Ioana nu mananca mai nimic, de ieri am inceput sa ii dau Pikovit, dar se pare ca lipsa poftei de mancare se datoreaza unor maselute ce isi fac aparitia, si pe care o chinuie pe Ioana.
Aseara s-a trezit de vreo 4-5 x in urlete (de durere), iar azi ca niciodata a vrut sa se culce de la 17, dar pana am schimbat-o (in pijamale, dar cat a fost bebelus nu am facut dif asta, fiind mica nu se murdarea, doar daca regurgita..ca tot s-a vb despre asta), s-a facut 17:30.
Vineri va veni dr sa o consulte..
Pe langa asta am o verisoara care e in spital de Luni, in stare grava, i s-a deplasat inima, i-au pus morfina..
Ea a avut un chist la un ovar, a fost operata dar in loc sa se vindece s-a agravat si a ajuns in starea care e..i se umfla si picioarele.
Ma rog sa se vindece cu ajut lui Dumnezeu, numai Dumnezeu poate face o minune.
samaria multumim mult pt urare.

Da, la cateva zile implineste si anisorii (2).
La multi ani, pe anul 2010! Sa fie un an cu multa sanatate, si tot ce va doriti sa vi se implineasca!
Bebelinu bine ai venit!
Sa nasti un bebelus sanatos si la termen!
Multumim pt urare!
Aaa..fetelor, eu am vazut ca bebelinu are m mult de 10 mesaje (14 mesaje), vad eu
, deci ii apar mesajele la timp.
Ramy77
.
Am mai citit de concediu prenatal, nu il luam noi cand vrem? Adica sa avem cel putin 42 de zile dupa nastere..eu asa mi-am luat in sarcina cu Ioana, cand am considerat eu, nu dr de fam, dr de fam mi-a eliberat concediu..cel putin asa e la CT.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
25+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
andira spune:
Miria - am 26 de saptamani, ieri ![]()
Deci stai mai bine
.
Vezi ca serialul e in fiecare zi L-V, pe AXN, la ora 21.00
miria_cristina spune:
Gata, am gasit serialul de care intrebam. Este un episod pe care l-am mai vazut, dar ma multumesc si sa revad daca nu-i unul nou.
Apoi, incepe Criminalistii si pe asta il urmaresc.![]()
Cristina +23
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
andira spune:
Ioana - multa sanatate fetitei, vad ca in 5 zile face 2 anisori!
A facut si temperatura? Nu ti-a zis cumva ce o doare? Ca poate nu e de la maselute.
Recunosc ca eu sunt mai panicoasa, sau nu stiu, dar daca iti face asa si in noaptea asta, eu zic sa va duceti la dr, sa nu astepti pana vineri. Ar putea fi si o urechiusa - a fost racita recent?
Sper sa fi fost doar un episod, si sa fiti ok repede
.
andira spune:
Oana - cred ca ai dreptate, si eu zic la fel, ca daca nu ti-a raspuns, sa nu-i mai trimiti pana vineri - sambata.
Daca chiar a nascut, cred ca e inca greu pt ea, cu bb prematur, as zice sa o lasam putin sa-si revina. Cu siguranta da ea un semn de viata, cand e totul ok.
miria_cristina spune:
IOANA - Imi pare tare rau pentru pitica ta. Si cu Dami am avut perioade urate in are i ccresteau maselutele si refuza efectiv mancarea mult timp. Nu stiam ce sa ma fac sa inghita ceva.
Vezi daca face si temperatura si unge-i gingiile cu gel de la farmacie sa-i mai potolesca jena.
Cristina +23
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Ioana - multa sanatate fetitei, vad ca in 5 zile face 2 anisori! A facut si temperatura? Nu ti-a zis cumva ce o doare? Ca poate nu e de la maselute. Recunosc ca eu sunt mai panicoasa, sau nu stiu, dar daca iti face asa si in noaptea asta, eu zic sa va duceti la dr, sa nu astepti pana vineri. Ar putea fi si o urechiusa - a fost racita recent? Sper sa fi fost doar un episod, si sa fiti ok repede . |
Multumim!

Nu, nu a facut temperatura.
Cand o intreb, daca o doare gingia/ ii iese maseluta, ea deschide gura si baga degetul in gura, unde ii iese maseaua(ele).
Ea, cam de 2 luni mananca m greu adica sa-i distrag atentia, dar manca..insa de vreo 3-4 zile nu prea m vrea sa manance.
Nu a avut nicioodata pb cu urechile, de racit nu a racit..
Nu are nimic, doar ca nu vrea (sau nu poate) sa manance.
Cere m tot timpul apa (ea zice apa si la suc, si la lapte..si la apa
Cred ca are arsuri...asa a fost si in per cand i-au iesit dintii..
Sper sa-i iasa si sa-i revina pofta de mancare.
De cand s-a culcat (de la 17:30) pana acum s-a trezit o data plangand, dar inainte de a o culca i-am dat Nurofen, si cand m-am dus la ea i-am masat gingia cu Calgel..si ce m deshidea gura si statea linistita..deci asta sa fie, dar voi afla sigur de la Dr Vineri.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
25+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camilecu Buna fetelor , am venit si eu de la eco 4d, colul meu este inchis , este cam scurt dar este inchis , slava domnului . Bebeloiul are acum 770gr. , totul a iesit bine la eco. M-am mai linistit acum . Si ca sa ma simt mai bine m-am dus si mi-am cumparat o bluzita de care sunt super incantata . Si mie mi-a intrat foarte greu pe forum , eu am crezut ca de la netul meu ! Vroiam sa va intreb daca pe voi dr. va mai urca pe nesuferita aia de masa cand mergeti la control? Azi mi-a zis sa facem control pe masa mai intai ,iar eu am zis ca mai bine vedem la eco si daca este in neregula ne urcam si pe masa . Si slava domnului ca nu m-am mai urcat . ![]() 25+ mami de Vladhttp://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum# |
Felicitari pt bebe grasun!
Sa creasca si sa se dezvolte pana la 40 de sapt.
Pe mine nu m-a urcat niciodata pe masa Dra, doar eco mi-a facut.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
25+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
ioanact imi pare rau pt micuta ca o dor maselele! nu.ti face griji pt mancare, stii doar ca e mananca destul de bine, am vazut in video :)
sanatate multa!
rebiana a scris ca are computerul virusat, sper ca ea e ok!
monicelu te.am citit la capitolul trecut, bine ai venit, primele 10 mesaje iti vor fi moderate, de aia apar mai tarziu si se trece peste fara voie
eu am probleme cu constipatia si bag supozitoare infantile cu glicerina
denisa vizionare placuta
oana am citit ca in ultimul trim ne ia cu calduri dar si cu nervi! pe prima o rezolv cumva cu gheata , dar de ultima mi.e frica
umflata nu pot sa zic ca sunt, dar simt ca parca imi plezneste carnea pe mine, ma strange asa....verigheta am scos.o demult...
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE