Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 10
Lindal spune:
'Neata fetelor! Si eu sunt cu insomniile pe timp de noapte, iar acum imi pica ochii in gura de somn. Insa vreau sa va intreb ceva, mai ales pe fetele care au intrat deja in prenatal: concediul medical il poate elibera medicul de fam in avans? Si se poate depune tot in avans? Ca eu normal peste 2 sapt as putea sa intru in prenatal, dar daca merg azi as vrea sa mi-l dea de pe acuma ca sa am timp sa pregatesc toate actele (mie imi trebuie la somaj sa le depun). In fine, deci daca stiti astept rasp.
Eu azi la 15:15 merg la dr ginec si dupa aceea la dr de fam. Deci pe seara va dau vesti.
Va pup si ma duc sa ma culc inapoi.
25+ cu
Matei (AMR 14+)
Pictura pe sticla
Poze
ioana_fota spune:
Buna dimineata fetelor,multumesc tuturor celor care mi-au urat "La multi ani!",asa ca incep si eu 
![]()
.
[font=Times New Roman]
La multi ani! irinabobe si La multi ani! tuturor mamicilor cu numele de IOANA si tuturor bebeilor cu numele de IOANA sau ION, sa fim cu totii sanatosi si sa ajugem cu bine la termen.
[/font=Times New Roman]Desi am 28 spre 29 sapt acusica si eu transpir tare noaptea si de vreo sapt ma odihnesc f greu noroc ca stau acasa si mai reusesc sa adorm pe zi si reusesc sa ma mai odihensc.Va pup si intru mai tarziu sa sarbatorim cu toatele

28+
Alexandra
nibi_niki spune:
LINDAL te asteptam cu vesti bune de la medic
30+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
babyangel spune:
'neata,
Poftiti la cafeluta, ca sa va incepeti ziua bine![]()
La multi ani Ioana28, Ioana fota, Ioana mica (Ioanaact) si tuturor celor care poarta acest nume si nu imi vin mie in minte acuma![]()
La multi ani Irina bobe si Ioana fota pentru ziua de nastere
Sa fiti sanatoase si iubite!
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
nibi_niki spune:
Rog fetele mai tehnice care se ocupa de prima pagina sa ne stearga si noua numele bebilinei ca ne-am razgandit(IAR).Prima data a fost Alessia apoi Diana apoi Adela...vedem ce mai urmeaza...
.Sotul meu nu vrea sub nici o forma sa se hotarasca....ca sa se nasca mai intai si apoi mai vedem
.
30+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
ate_09 spune:
buna dimineata!!
La multi ani ioana_fota si irinabobe sa fiti sanatoase si sa aveti sarcini si nasteri usoare!!!!

La multi ani si tuturor fetelor care isi sarbatoresc azi ziua numelui!!!
Alina la multi ani pt ioana mica!!
Sa creasca mare si voioasa!!! 

Oana
Sa traiesti, sa infloresti!!!! Sa fii sanatoasa si sa ai o nastere cat mai usoara si un bebe sanatos si nazdravan!!!
Fetelor sunt intr-o mare dilema. Aseara am fost la medicul de familie si m-a dat peste cap cu concediul prenatal.
Eu vroiam sa intru in prenatal de luni 11 ianuarie si am DPN pe 9-10 martie. Din calculele mele totul pare ok...ar fi vreo 60 de zile inainte si vreo 66 dupa nastere.
Dar doctorita mi-a spus ca pentru a putea intra in prenatal trebuie sa am depasite 32 de saptamani...altfel nu imi poate da. Pe 11 ianuarie cand vroiam eu sa intru in prenatal as avea 31 de sapt si vreo 3 zile.
Apoi a inceput ea sa se uite la burtica mea si sa faca niste masuratori cu degetele deasupra buricului si ma trezesc ca imi spune ca de fapt n-am cum sa am nici 31 de saptamani...ca de fapt am vreo 6 luni si putin dupa cum arata burta.
Si ca daca vreau imi da concediu medical obisnuit pana se implinesc cele 32 de saptamani pt a intra in prenatal...dar oricum dupa cum ma vede ea, mai am destul pana la 32 de sapt.
Luni merg si la ginecolog si o sa discut si cu dansul sa vad ce parere are.
asteptam un
30+
Theodor Stefan
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
bubu_bu spune:
ma iertati ca dau buzna asa sunt de la pufuleti si am si eu un msj pentru sarbatoritii zilei![]()
la multi ani ioana de ioanaact...sa fii sanatoasa si fericita sa bucuri pe mami si pe tati
si tuturor ionilor si ioanelor si derivatelor
sarcini usoare si frumoase va doresc tuturor!
37+

AMR vedem noi
poze
babyangel spune:
Oana..la multi ani si tie ..pai se poate chiar pe tine sa nu te fi trecut nominal ? Rusinica sa imi fie
..Dar hai sa te inbunez si sa iti spun ca mi se pare ca bebe Eric seamana cu tine
..la trasaturi ca la greutate ..nu prea
.
Samaria esti o draguta cum ai scris tu de frumos la fiecare in capitolul trecut. Pupici tie si lui Samy
Dayanara eu eram tunsa "bob"...acum l-am inscarit putin si mi-am facut breton scurt..Incerc sa-mi fac zilele astea niste poze sa ma vedeti![]()
Ioanact ca incurajare iti spun ca te poti bucura daca Ioana suporta asa bine durerea, si se manifesta doar cu lipsa poftei de mancare...Lucas al meu se dadea cu capul de colturile de la pereti si se zgaria pe fata singur..si cand am mers sa intreb medicul de ce se comporta asa, mi-a zis sa stau linistita ca e de la maselute si copilul lui avea un perete preferat unde dadea cu capul
Din pacate poate dura 1-2 saptamani.
Andira, Miria tare as vrea sa vad pozici cu burticile voastre
Eu de ex. am 98 cm pe burta, dar am 17 kg luate si daca va uitati pe montaj, burta mea cred ca e printre cele mai mari...ma refer in fata...eu nu am pus uniform , ci mi-a crescut mai mult in fata..
dar ce poate fi mai simpatic decat o graviduta la care i-au crescut: burta, dosul si falcile??![]()
![]()
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Delia13 spune:
AZI E ZI MAAAAARE! LA MULTI ANI IRINA BOBE SI IOANA FOTA PT> ZIUA DE NASTERE!

LA MULTI Ani si celor care poarta numele SF IOAN! IOANACT( sa-i apara mai rpd maseluta la printesica)IOANA28, STEFiMIC,REBIANA, OANA( multumim pt bunatati)
, sper ca nu am uitat pe nimeni.

Eu il serbez pe tatal meu o sa petrec diseara![]()
.
Delia13 30+
David Andrei
http://good-times.webshots.com/photo/2459492880105762323diMtVb
irinabobe spune:
Multumesc mult fetelor! va invit la o portie de tort si un suc , si va doresc deasemenea nasteri usoare, la termen si sa fim cu totii sanatosi, cand vom incheia odiseea sa avem un final fericit!
ioana fota La multi ani si tie si pentru ziua ta de nastere si pentru nume! sa traiesti si sa ai parte numai de bucurii!
si La multi ani si tuturor sarbatoritelor cu numele , sarcini usoare si bebei frumosi, destepti si sanatosi! IOANACT,IOANA28, OANA, STEFIMIC, REBIANA.
Ate ieri mi-am luat si eu prenatalul si mi l-a dat de la 28 de sapt fara comentarii asa ca nu inteleg cum calculeaza dr tau
.
Legat de prenatal fetele care l-au depus, in afara de hartia de la dr de fam ati mai depus si altceva la servici?
Eu in seara asta am ecografie la dr pop si iar am morcov nu pot sta linistita pana nu vad ca e totul bine, sper sa nu am surprize neplacute...
29
Rares